Close
Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 212
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    "Only Truth" mos bier ne kundershtim me pseudonimin tuaj.

Ju po flisni per Cifutet Orthodokse, te cilet jane nje numer i vogel i popullesise cifute. Tani, me duket se Qafiri e kishte fjalen per Holokost. Qe ta marr vesh une, ti kerkon qe te zhduken nga faqja e dheut nja 4-5 milione myslymane ne Europe, qe 50 vjet me vone te kene "privilegje?!!"

PS: Persa i perket kush pyet ke, ne Europe, ne France te pakten, ligji i ri ndalon shpalosjen e besimit fetar personal jo vetem per myslymanet, por per te gjitha fete e tjera ne shkolla publike. Nje shoqja ime ne gjimnaz duhet ta fuste kryqin brenda, se nuk i lejohej ne shkolle.

Ti Luanesha dhe ju te tjeret me Qafirin ne krye.

Cfare eshte problemi juj?? Ku e keni hallin ju? Jetoni ne Evrop ju? Shume bukur. E beni jeten si keqni qef vet ?? Ju perzihet kush ? Nese Evropa ka ven ban ndja cdo manifestimi fetar (ose po shkon drejt saj) mos valle duhet te pyesnmim se c'do ndodhe me besimet e tjera? Se edhe ato nuk e kane origjinen ne Evrope po atu jan importuar.

Nga ana tjeter, pse duhet muslimanet te revizionojne fene e vet kur Evropa ka sistem laik ???

Allahu thot ne Kur'an : Kurre nuk do i keni miq te krishteret dhe Cifutet deri sa te ndiqni popullin e tyre. -- me fjale te tjera te beheni si ata. Mos e keni fjalen per asimilim pra Luanesha dhe Qafir??? Mos mermi kot he ju keqen xhaxhi.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    O qafir arnaut shqiptari,

Paske marr hov të madh në "diskutimin për reformim të islamit".

Çka di ti për islamin? Çfarë pengesash e problemesh është tuj i shkaktu islami Evropës?

Statistikat i ke të kota!!!

Islami ka egzistu prej kohërave kur Evropës dhe shteteve demokratike evropjane as nuk u diheshin kufijtë. Islami është ruajtur i pastër nëpër shekuj, ashtu siç e shpalli Allahu i Madhëruar e ti o qafir, me Evropën qafire, po na tregoni se islami duheshka të evropizohet???????

Mos u bë aq mendjelehtë, se s'ka evropë e s'ka forcë në botë që mund ta reformon islamin.

Madje Evropa shekullore, për demokratike që është, duhet ta dije se është e drejtë e çdo banori të saj, të besojë ate që do, të jetojë ashtu siç do,... mjafton mos ti bëjnë dëm Evropës shekullore.

Nëse Evropa shekullore ka paragjykime ndaj muslimanëve dhe islamit, atëher është Evropa që duhet të reformohet sipas diversitetit të popullatës dhe të adapton ligje më të përshtatshme, pa i diskriminuar muslimanët.

Doja te thoja qe ne rast se nuk 'Europianizohet' Islami, atehere ata do te pesojne fatin e Cifuteve.
    Mos deshe të thosh se atëherë do ta kemi rastin e palestinezëve more qafir?

Nëse Evropa do të shndërrohet në një izrael dhe ti margjinalizojë muslimanët, atëherë duhet ti mendojë mirë pasojat, se sa për reformim të islamit, atë film kurrë s'ka për ta pa.

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Nëse Evropa do të shndërrohet në një izrael dhe ti margjinalizojë muslimanët, atëherë duhet ti mendojë mirë pasojat, se sa për reformim të islamit, atë film kurrë s'ka për ta pa.
    Isha ne France vjet. Skandal! Arabet & Muslimanet jane ne geto. Cifutet ishin ne geto. Arabe&Muslimane u duket vetja si 'me te bukrit e shpendve' per shkak te atij libri te 'zbritur' nga qielli, dhe nje % jo e vogel e tyre jane te shkaterruar menderisht, moralisht ne Token e Kufr-it, dhe jane pre e lehte per Islamistet.

Sipas mejtimit tim, tani po shohim tymin. Flaka ka per di dale kesaj pune perdersa Islami nuk u reformoka dot. Shqiptari le te zgjedhe me ndergjegje e pergjegjsi cilit kamp i perket.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Qe t'jua ndaj ju myslimaneve icik temen ne dy pjese te cilat jan bashku (qellimisht apo jo) per t'ju konfuzu e per t'ju vu me shpatlla mas Qabese.

Islami pervec anes fetare ka brenda anen tokesore, ose interesat ekonomiko-politike. Pra e ndan boten POLITIKISHT ne myslimane dhe jo-myslimane, jo vetem shpirterisht. S'di a i kuptoni implikimet qe ka kjo.
    Kur Qafiri thot qe myslimanet duhet te evropianizohen e ka fjalen qe duhet ti nderrojne opinionet POLITIKE anti-perendim dhe anti-izrael gje qe s'do te ndodhe kurre, as te Imami qe therret per Jihad maj minares, as te algjeriani me dyqan fruta/perimesh ne France qe shef punen e vet dhe as te marokeni drogaxhi me 15 prostituta ne Amsterdam. Kshuqe kjo i kerkon shqiptareve te bashkohen me nacionalizmin e vendeve arabe dhe interesat e tyre politike edhe pse keto nuk perfaqesojne Islamin drejtperdrejte.

Prandaj "Evropianizim i Islamit" jane dy fjale qe fshijne njera tjetren. Qafiri e di mire ket kontradikte te Islamit dhe e shfrytezon edhe me mire per te bashku nje grup myslimanesh shqiptare ktu qe vetem ofendohen pa e dit se ku dun me dal e pse kan hy.

Zgjedhja e qarte qe ju kerkohet ju myslimaneve shqiptare ne kete teme (dhe ne shum tema tjera si kjo) esht qe te zgjidhni me cilen ane te botes jeni POLITIKISHT....duke ju detyruar keshtu ti dilni zot Arabise Saudite e Talibaneve dhe duke ju klasifikuar automatikisht si ekstremiste...prandaj keto tema nuk i shof si pozitive nga pikpamja e interesave shqiptare.

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    A thu e moren vesh se ca the Ryder? - pergjigja e pare (po te mos flisja une tashi) do ishte:

Shkrimi yt eshte shume "i paqarte" Ryder. Nuk te kuptoj se c'thua. Behu i/e qarte e te lutem me sqaro pak se ku do te dalish me kete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    Qe t'jua ndaj ju myslimaneve icik temen ne dy pjese te cilat jan bashku (qellimisht apo jo) per t'ju konfuzu e per t'ju vu me shpatlla mas Qabese.

Islami pervec anes fetare ka brenda anen tokesore, ose interesat ekonomiko-politike. Pra e ndan boten POLITIKISHT ne myslimane dhe jo-myslimane, jo vetem shpirterisht. S'di a i kuptoni implikimet qe ka kjo.
    Kur Qafiri thot qe myslimanet duhet te evropianizohen e ka fjalen qe duhet ti nderrojne opinionet POLITIKE anti-perendim dhe anti-izrael gje qe s'do te ndodhe kurre, as te Imami qe therret per Jihad maj minares, as te algjeriani me dyqan fruta/perimesh ne France qe shef punen e vet dhe as te marokeni drogaxhi me 15 prostituta ne Amsterdam. Kshuqe kjo i kerkon shqiptareve te bashkohen me nacionalizmin e vendeve arabe dhe interesat e tyre politike edhe pse keto nuk perfaqesojne Islamin drejtperdrejte.

Prandaj "Evropianizim i Islamit" jane dy fjale qe fshijne njera tjetren. Qafiri e di mire ket kontradikte te Islamit dhe e shfrytezon edhe me mire per te bashku nje grup myslimanesh shqiptare ktu qe vetem ofendohen pa e dit se ku dun me dal e pse kan hy.

Zgjedhja e qarte qe ju kerkohet ju myslimaneve shqiptare ne kete teme (dhe ne shum tema tjera si kjo) esht qe te zgjidhni me cilen ane te botes jeni POLITIKISHT....duke ju detyruar keshtu ti dilni zot Arabise Saudite e Talibaneve dhe duke ju klasifikuar automatikisht si ekstremiste...prandaj keto tema nuk i shof si pozitive nga pikpamja e interesave shqiptare.
    Pajtohem ne shume qeshtje qe i permend ti Ryder , i kam pare edhe vete ata marokan e algjerian se çka bejn neper france belgjike dhe holande dhe i urrej shume se nuk kane kulture nuk kane respekt shumehere ne shqiptaret kemi qene ne konflikt me ta dhe nuk e dojm njeri tjetrin hiç. Mu me ka ndodh rasti te takoj nje haxhi marokan asi me mjekerr te kuqe ai ishte i vjeter po nja 60 apo 70 vjet dhe mu drejtu se a do te bleja droge nga ai . Kam pare kriminel te lloj llojshem duke shite droge neper qendrat e kryeqyteteve te evropes duke helmuar rinin dhe policia dhe politikanet e atjeshit nuk merren me kto raste por mirren me gjera se a duhet femra muslimane te kete shami apo jo . Vete kam degjuar nga shume evropian duke thene se aspak nuk jane te kqija ato vajza qe jane me shamija por kta rrugaç kriminela qe bejn gjithçka me ata duhet te merret politika dhe jo vetem te acaroj marredheniet midis njerezve pa lidhje. Nje sqarim une nuk jam edhe aç pro qe femra muslimane te kete shami apo te vishet sikur ne iran apo arabi por nuk ma merr mendja se kto jane te demshme per evropen . Edhe per Van gogut ai nuk do te duhej te vritej ai do ta kishte mbytur veten vete sikur siç e bene vllau i tij dhe motra e tij , kjo familje e shthururr te gjithe kishin probleme psiqike dhe ishin alkoholika ishin te detyruar te shkonin shumehere neper klinika per te semure psiqikisht , por ja qe nje marokan budall nuk i degjon urdherat e islamit i cili thote se duhet te jemi te duruar dhe te mire ndaj te tjereve por ai shkon dhe i degjon urdherat e vehabijve te cilet me siguri jane te paguar nga vete izraeli . Kaq me kete dijen time

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga only truth
    ...e vehabijve te cilet me siguri jane te paguar nga vete izraeli . Kaq me kete dijen time
    Vehabijte te paguar nga Izraeli? Sic e shihni, vllezer e motra, problemi Islamit nuk eshte ekstremizmi ne sjellje, por paranoia ne tru.

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Qafiri nuk di te debatoj.Une habitem qe lodheni e shkruani gjithe ata gjera voluminoze thjesht duke u bere replike shkrimeve dy-rreshtas te qafirit.Ti i thu o qafir dallkauku ne lure ka 7 liqene te bukura dhe nder keta njeri quhet liqeni i zambakeve pra jane shtate dhe jo gjashte.Qafiri direkt te pergjigjet:Simbas Daniel pipie zambaket nuk rriten ne lartesi mbi 1000 metra kjo eshte genjeshter.Hjade ne qofsh burre e mbushja mendjen qafirit.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Hjade ne qofsh burre e mbushja mendjen qafirit.
    Bujrum po ta mbajti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Qafiri nuk di te debatoj.Une habitem qe lodheni e shkruani gjithe ata gjera voluminoze thjesht duke u bere replike shkrimeve dy-rreshtas te qafirit.Ti i thu o qafir dallkauku ne lure ka 7 liqene te bukura dhe nder keta njeri quhet liqeni i zambakeve pra jane shtate dhe jo gjashte.Qafiri direkt te pergjigjet:Simbas Daniel pipie zambaket nuk rriten ne lartesi mbi 1000 metra kjo eshte genjeshter.Hjade ne qofsh burre e mbushja mendjen qafirit.
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Bujrum po ta mbajti
    LOL ....O Qafir le nam......hahhahahah

Faqja 14 prej 22 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •