Close
Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 212
    Do t'ju paraftyroj qe do te ndodh nje revulucion Islamik ne kete 100 vjeçarin e sh.21., dhe ateher do te shifet,kush çka, si...?

Irfan Presheva,

Kjo dhe nese do te ndodhe duhet te bindesh ti dhe kushdo tjeter se do te ndodhe brenda shoqerise islamike per te dale njehere e pergjithmone nga gjendja ne te cilen ndodhet prej regjimeve totalitare,prej mentaliteteve te prapambetura e prej ngecjes qe vihet re ne zhvillimin e tyre te pergjithshem.
    Vendet ne te cilat mbizoteron besimi islam duhet te reformojne njehere vetveten qe te pretendojne te japin nje ndihmese ne zhvillimin mbareboteror sepse nuk eshte ne interesin e askujt qe nje popullsi kaq e madhe te ece me trup ne shekullin e 21-te e me mendime ne shekullin e 15-te.
    Dhe njehere Irfan Presheva mendet ne koke e kembet ne toke!

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Newhost
    Atehere pse mundohet Qafiri te sjelle konflikt atje ku nuk ka ? ?
    'Konfliktin' nuk ja u solla une. Ate e gjeta midis jush

Qafir 3:16

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    I dashur??????? Po ve ne pikepyetje shqiptarine tende sepse e para shqipen e ben copa kur e shkruan, sikur ta ka mesuar njeri me zor, e dyta, as nuk kupton shqip sic duket.
    Heu bre burra na paska dalë në treg produkti i ri "Zbuluesi (jo)Shqiptar v1.0 omega". Si mër nuk na paska dalë ky lajm tek shtypi shqiptar. Gëzoni njerëz gëzoni sepse qysh tash e tutje, do jetë e mundur falë Luaneshës të gjejmë antishqiptarët dhe joshqiptarët shqipfolës qysh nga largësia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 07-05-2005 më 18:47

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    Ka qe jetojne ne BE, bile edhe te lindur ketu. Nuk duhet te jesh as musliman e as fetar te shofish vujtjet dhe konfliktet e prinderve qe vine nga shtetet muslimane me femijet e vet te cilet duan te jene si te gjithe tjeret ketu, e per gjeneraten e trete as nuk due te flas. Nuk eshte veshtire te shifesh (veresh) krizen e identiteti ne per te cilen kalojne keta, nuk eshte veshtire te shofesh gjera tragji-komike ne gjirin e keture familjeve........
    Ndodhin edhe vrasje "nderi",etj. etj.
    Ketu shifet kjarte konflikti i gjeneratave dhe krijimi i nje "feje te re". Edhe pse nuk duan ta pranojne te verbuarit nga feja, ne BE e kemi nje fe te re muslimane. Djemet dhe vajzat nuk dallohen nga te rinjet tjere(flas per shumicen), shkojne ne per bare, diskoteke etj., edhe ndodhe qe pine ndonje birre.
    Femrat te cilat e kan patur mardhanje seksuale ne vajzeri dhe martohen kunder deshires se vet me ndonje djal qe e bjene nga lindja e mesme dhe don virgjereshe, ska problem. Nje nderhyrje e thjeshte kirurgjike dhe u be.
    Shendet
    !
    Irfan, nuk eshte hera e pare qe ti interpreton gabim ate qe shkruajne te tjeret!
    Une nuk flisja per vetevrasje e as per se si me duket mua te martohem me nje femer ashtu ose keshtu.
    Une flas per realitetin, gjendenjen ne te cilen keta njerz ne BE.
    Me detyrove te citoj veten time edhe nje here.
    Lexo!
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 08-05-2005 më 04:53
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga Qazim RUDI
    shekullin e 21-te e me mendime ne shekullin e 15-te.
    Muslimante punojne dhe udhezojne ne baze te Kuranit,dhe ky Liber i Shenjet qe ju shpall njerzeve,e ne veqanti atyre njerzeve qe din te kuptojn dhe ti analizojne fjalete e Zotit,ka te beje si me mendimet e shek.15 ashtu edhe me mendimet e dollit e shek.21...
    O njeri,njeriu eshte njeri,ate nuk e ndryshon kalimi i kohes,por njeriun e bene njeri puna.Nje dietar musliman i shek.15,kur ka cituar dhe pohuar mbi krijimin dhe proceduren e sistemit diellor,njerzit e shek21. po mbesin pa fjale ne goje.Edhe nje here po ju them,problemet qe po ndodhin ne mesin e muslimaneve eshte si rezultat i lenjes pas dore te fjales se Zotit.Pra,çdo kush po punon dhe lufton ne emer te Islamit,per interes te vetvetes.
    Sİ psh; Iraku
    İsh-kryetari i Irakut,gjate vit70-80 beri nje grusht shtet ndaj qeveris se asaj kohe.Ky grusht shtet u realizuar me ndihmen e Cijes(SHBA).Cilat ishin qellimet e shba me Sadmin.Qellimi i Shba ishte qe Sadami te fioj kanditaturen e ti,si kryetar i Irakut.Dhe pas ardhjes se Sadamit ne Pushtet filloji ti realizoj planin e SHBA,per shkadrrim masif te İslamit.Mirpo,per fate te keqe kete nuk e kishte kuptuar Sadami.Keshtu filloji lufta ndervllazerore-muslimane.Filloj lufta me Iranin,qe Sadami ishte i nxitur nga Cija per ti marrur ca vende nga Irani,qe ishin furnizues te medhenje te rafineris botrore.Pra,lufta Irak-Iran zgjati 8 vite,gjate kesaj kohe askush nuk thoshte stop luftes se Sadamit ne Iran...!!Mirpo lufta mbaroji pas revulucionit Islamike qe ndodhi ne ıran e qe vazhdon edhe ne ditet e sotme....per me shume rreth revo. islamik ne İran,kliko ketu....Rev. İslamik İran .E qe sot SHBA po bene perpjekje per te bere nje lufte,per shkatrrimin e pushtetit islamik ne İran.Sadami kete lufte e udhehequr nga cija ishte vitiprurse per Sadamin,plan realizues i Cijes.Sadami akom nuk e kuptoji prapavin e planit te Cijes.
    Vazhdoji me tutje te realizimit te planit te cijes,duke bere sulm ndaj KUvajtit.Kjo ishte lufte edhe me e keqe,qe futi urretje te madhe ne mese muslimaneve.Pas realizimit te disa planeve te cijes,Sadami filloji t'mos jet i vlevshem me per cijen.Pas kalimit te nje kohe,dhe qe arriti ta kuptoj Sadami lojen e SHBA qe kishte fillu me muslimanet, e qe ishte vone, filloji t'i'ja kthej armen SHBA.
    SHBA,duke pare nje gje te till,filloji te parapregadis planin per rrenim te SAdamit.Dhe kjo filloji qe nga viti 1991,duke e futur İrakun si nder vendet qe strehon teroristet,si dhe prodhues i armave berthamore.Dhe qe mbaroji me nderhyrje ushtarake.
    Koha e pushtetit te Sadamit,ne mesin e muslimaneve krijoji nje panik.Pra,Shba sulmon Islamin me persona qe fusin ne skenen e krijimtaris se ti''Lufte per İslamin'' e qe eshte me prapavi per shkatrrim te islamit.
    Sot,SHBA lufton İslamin nen Parudhat e antimuslimaneve''Lufte per hire te İslamit''.E qe kjo lufte nuk zhvillohet nga muslimante,por nga disa persona(İnjorantat,kafsha me dy kemebe),qe jan te paguar dhe te perkrahur nga SHBA,Çifutet-e mallkuar, qe kan marre per siper te mbajne ne dore parudhen antimusliman.
    Lufta sot po zhvillohet ne mese tri grupeve,ata qe mbajen parudhat''Lufte per hire te İslamit'',anti muslimanet ne mashkpunim me SHBA,zhvillojbn luften ndaj botes islamike.
    Dhe sot eshte po ky problem me i madhe i muslimaneve qe i eshte vene nga SHBA,çifutet-e mallkuar.
    Dhe Sot,SHba qe ka fillu nje lufte te haptazi ndaj muslimaneve me parudhen ndaj Terorizmit,e keta jan antimusliman qe perdorin parudhen''lufte per hire te İslamit'' ,me prapavi anti islamik do te purfundoj me shkadrrimin e SHBA.si dhe çifuteve te mallkuar.Kjo eshte loja e SHBA qe po luan me dy zjarrma,me nje parudh ''lufte ndaj terorizmit'' dhe parudha antiislamike''lufte per hire te islamit''.
    Osama Bin Laden,ky person,sipas meje nuk eshte musliman,ky eshte njeri i shitur,njeri i cijes.Analizoni bashkpunimet e ti me SHBA para viteve 1997.Dhe ky eshte njeriu me i sukseshem i cijes qe ka arritur ti realizoj planet me parudhen''Lufte per hire te İslamit'',ne dem te islamit.
    Por,kjo loje e Çifuteve nuk do te zgjate me shume se nje qerek.(15-20vite)...
    Pyetja eshte....?
    Njerzimi a e ka kuptu lojen e SHBA,Çifuteve-te mallkuar,apo kan frige te pohojne...?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Irfan : 08-05-2005 më 15:39
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    Une flas per realitetin, gjendenjen ne te cilen keta njerz ne BE.
    edhe une te tregova per realitetin qe eshte ne islam......,qe islami largo çdo gje qe eshte ne dem te nejriut.
    Sİ ne kohen ton ashtu edhe ne te ardhmen....Si per ngjarjet e kohes se kaluar,si per ngjarjet dhe realitetin ekohes son si dhe te se ardhmes.

Pra,Evropa ka nevoj per nje Islam te padiskriminuar nga antimuslimanet....İslami ne Evrope eshte shume i diskriminuar ,nate e dite punojne per ti'ja vene ne emer apo per ta gjetur nje rruge per shkatrrim te islamit,keshtu qe duke ebere islam evropijan,me para perlqimet e tyre....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Irfan : 08-05-2005 më 16:16
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Irfan,

Muslimanet jane vene krah per krah fondamentalistave Kristiane ne ShBA per shfytyruar boten sic e njohim sot, ashtu sic iu vune ne krah Muslimanet e Shqiperise te Mesme separatisteve 'vorio-Epirote' ne Shqiperi ne vitin 1915.

Me keto qe po shkruan ti po e tregon veten jo me te mire se keta qe permenda me siper.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Qellimi i Qafirit eshte te mase pulsin e Shqiptare qe te vendose sa i qendrueshem do jete kombi yne perballe furtunes te Revanshizmit Fetar Abrahamik qe ka marre vrull ndjeshem.
    Edhe une Qafir po mas idiotesine tende ne nje shkalle nga 0-100. Jotja qafir i kalon cdo kufij dhe po shkon drejt infinitit.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Fjolla ai qe prapa tij quhet Qafir nuk e di se cfare synimi ka me kete lloj shkrimi se ne te vertete ai po luan nje rol te pandergjegjshem kur shkruan me ate gjuhe per tema te tilla te ndjeshme.Ai mund te jete nje person provokator qe deshiron t'i fryje zjarrit te urrejtjes ndershqiptare me ose pa qellim.Mirepo menyra me e mire qe t'i pergjigjesh atyre shkrimeve eshte anashkalimi i tyre sepse ata vetem te marrin kohen dhe te sjellin huti pa nevoje.
    Që Qafiri është I pandërgjegjshëm dhe njeri I pacipë nuk ka dyshim, meriton me ja përshesh turrit, po nejse!

Eshte fakt qe shqiptaret deri ne kohen e Mbreterise se Zogut nuk kane patur nje unitet mendimi dhe veprimi (perjashtim ben deri diku Lidhja e Prizrenit e megjithate dhe ajo e shihte Shqiperine ne suazat e nje autonomie nen hyqmin e Sulltanit).Eshte luftuar por ajo me shume ka patur nje karakter lokal e te shkeputur (lexo sot se sa libra botohen me copeza historike nga krahinat apo nga fshatrat e nje zone te caktuar) sepse te tille vetedije kishin paradhesit tane (jo per faj te tyre) te cilet asnjehere nuk paten nje shtet kombetar qe t'i bashkonte e t'i njejsonte.Shqiperia u krijua fale Rilindasve te medhenj dhe fale perplasjes se interesave te shteteve te ndryshme si Italia dhe Austro-Hungaria.
    Po viti 1912 a nuk ishte vit I përfshirë nga Rilindja Kombëtare? Ne po flasim mu për këtë periudhë të historisë, periudhën e Rilindjes Kombëtare, kur rilindasit u angazhuan për bashkimin e trojeve në një shtet unik dhe pavarësinë e të njejtit.
    Fakti se shqiptarët nuk ishin të suksesshëm ta bindin Evropën se trojet përkatëse duhet të bashkoheshin brenda kufijve të njejtë, nuk do të thotë se ata nuk ishin të ndërgjegjshëm, se ishin të paaftë ose se ishin të kompromentuar. Zërat e ambasadorëve të shteteve tjera ishin më të “fuqishëm” dhe më me “peshë” për arsye shkaku. Evropa kishte synimet e veta, ndarja u bë sipas interesave të Evriopës e jo sipas kërkesave shqiptare, që ndarja e kufijve të bëhej në bazë të kombësive.
    Sidoqoftë, këtu aplikohej njashtu siç vazhdimisht aplikohet parimi “e drejta I takon më të fuqishmit”.

E pra bashke me Z.Clinton ishin ne unison dhe Z.Shirak,Z.Bler,Z.Schroder,Papa i ndjere e sa e sa udheheqes te larte te shteteve te Evropes me dy-tri perjashtime.
    Iu desh Evropës një Klinton ti shpiente në marrjen e vendimit, se ishte kohë e fundit të bëhej diç të ndërpriteshin ato marrëzira që BE-ja, nëna e popujve evropjanë e kish toleruar për një dekadë të tërë.

Eshte po ky BE qe sot jep kontributin maksimal ne te gjitha fushat per zhvillimin e Kosoves,Maqedonise,Shqiperise e te gjithe Ballkanit.
    Si duket më në fund Evropa e ka kuptuar se Ballkani është oborri i shtëpisë së saj dhe se më në fund duhet ta pastrojë oborrin nga gjithë ato mbeturina që i ka grumbulluar aty, për të pasur paqë dhe rehati në shtëpi.

Kosova do te jete e pavarur se shpejti (Evropa dhe SHBA jane unike dhe ne kete ceshtje).Shqiptaret ne Maqedoni jane popull shtetformues e gjuha shqipe eshte gjuhe zyrtare ne kete vend (ndonese ende ka shume probleme).Ndersa problemi kufinjve nuk duhet te behet shkak per konflikt se e di shume mire se si e zgjidhen kete probleme ceket dhe sllovaket.A i ndaloi kush ata qe te ndahen miqesisht?E njejta gje do te ndodhe dhe me kufinjte tane por deri atehere duhet durim se asgje nuk vjen per nje dite.
    Po, padyshim se po. Kjo është një gjë që e kemi pritur përjetë dhe as nuk e falënderoj askend për këtë, nuk është dhuratë që po na japin, ose nder që po na bëjnë, është thjeshtë përmbushje e obligimit ndaj drejtësisë. Është e drejta e jonë që na është mohuar për sa e sa kohë. Madje, çështja e kufijve është gjë që mund të zgjedhet me të drejtën e vetëvendosjes.

Per cfare te lodhem nuk e kuptoj.Zgjedhja e gjithesecilit eshte e lire ne te gjitha ceshtjet e jo vetem ne ate te besimit.
    Pikërisht për këtë edhe është hapur kjo temë. Dikush mendon se dikush tjetër duhet të ndërrojë besimin e vet, sepse nuk po përshtateshka me standardet e dikujt tjetër. Një gjë duhet të bëhet e qartë, nuk është besimi islam fajtor për mentalitetin e prishur ballkanik. Serbët nuk janë muslimanë, por mentaliteti i tyre është më i prishuri dhe më i rrezikshmi për Ballkanin. Shqiptarët, megjithëse me shumicë muslimane, asnjëherë nuk kanë rrezikuar integritetin e ndonjë shteti, asnjëherë nuk kanë luftuar për okupacion.
    Mentaliteti dhe feja janë dy gjëra të ndryshme. Mentaliteti shqiptar nuk është aspak në përputhje me dispozitat islame, në fakt, mentaliteti shqiptar është në kundërshtim me dispozitat islame, sepse feja ime kërkon nga çdo musliman të jetë i ndërgjegjshëm, i ndershëm, i vyeshëm për kombin dhe komunitetin ku jeton. Islami kërkon nga ne të bëhemi shembull për të mirë në mbarë botën.

Konflikti ne Kosove dhe Maqedoni nuk ishte nje konflikt fetar por nje konflikt etnik e si i tille ai preku pa dallim myslimanet dhe te krishteret shqiptare.Ishin shqiptaret ata qe luftuan per te drejtat e tyre kombetare e jo ato fetare sepse te drejtat fetare nuk i pati cenuar njeri (te pakten ne ish-Jugosllavi).Une nuk i frikesohem myslimanizmit te shqiptareve por i krenohem qendreses se shqiptareve pa dallim besimi.A luftuan shqiptaret per atdhe apo per fe?Une kur shkrova ate fjali pata parasysh vetem mbylljen qe i ke bere shkrimit tend te meparshem se "cdo veprim ka kunderveprim"!?Kete a mund t'a sqarosh (jo per mua por per ato qe lexojne ketu) sepse nuk e kuptoj ende se cfare ke patur parasysh.
    Mirë që u sqarove këtu, sepse kisha përshtypjen se deshe të thuash se muslimanizmi është duke I dëmtuar shqiptarët dhe çështjen kombëtare.
    Një sqarim dhe nga ana ime, unë nuk thash se shqiptarët këtu luftuan për fe, por se si muslimanë që jemi nga besimi, besimi ynë nuk na ka luhatur aspak ndjenjën kombëtare, ashtu siç pretendojnë disa. Është absurditet të thuhet një gjë e tillë se feja po e dëmtoka një popull, kjo është vetëm mendim tendencioz i atyre që janë kundra një populli ose kundra një feje.
    Fjalia e paqartë, do të mundohem ta sqaroj dhe besoj se do ta kuptosh ti dhe të gjithë të tjerët:
    Për çdo musliman është jashtëzakonisht e dhimbshme gjithë kjo që është duke ndodhur nëpër botë. Është e qartë, si drita vetë, se asnjërës nga shtetet perendimore nuk i ka plasur barku për demokratizim të Lindjes së afërme. Është tejet e qartë se synimet dhe qëllimet janë krejt ndryshe nga ato që i prezantohen publikut. Madje edhe më i dhimbshëm është fakti se në këtë propagandë shkatëruese- okupatore, njolloset feja islame si parapërgatitje e terrenit për t’ju hyrë rend e rend të gjitha shteteve islame. Është shumë e dhimbshme kur i sheh palestinezët që vriten e vetëvriten sepse jehudët paskan vuajtur shumë dhe tash duheshka palestinezët të viktimizohen. Kush po më mbjellka demokraci në Irak? Ata të njejtit që e dhunuan lirinë e popullit palestinez? Shikoje Afrikën, atje ka më tepër nevojë për ndihmë dhe intervenim.
    Qazim, çdo musliman është i prekur nga e gjithë kjo politikë e sëmurë e komunitetit ndërkombëtar kundër muslimanëve, arsyet janë shumë të qarta për çdonjërin nga ne, prandaj edhe thash se muslimanët duhet të lehen të qetë në besimin e tyre, është çështje që askush nuk guxon ta prek, ta cënojë, ta ndalojë, aq më pak ta reformojë ose ndryshojë. Zoti dërgoi shpalljet për njerëzit, që tu përmbahen e jo që të ndryshohen. Feja nuk shkakton kurrfarë rreziku as për botën, as për Evropën, as për individin, janë politikat tendencioze ato që e prezantojnë si të tillë për qëllimet e veta. Prandaj për qëllime agresioni të shteteve perendimore, muslimanët nuk mund ta refermojnë besimin e tyre. Çdo besimtar ka dinjitet dhe nuk mund të bëhet dudalla me zorr, prandaj e mbron besimin e vet edhe me jetë.

Çdo të mirë

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    MAJOR ATTACKS SINCE JAN POLL

5 May : At least 23 people die in wave of attacks in Baghdad
    4 May : At least 50 people killed in suicide attack on police recruits in Irbil
    29 April : At least 29 people killed in wave of car bomb attacks on Iraqi security forces
    10 March : 47 people killed by suicide bomber at Shia funeral in Mosul
    28 February : Massive car bomb kills 125 people in Hilla
    19 February : Suicide bombers kill 30 people during Shia Ashura celebrations
    18 February : Around 29 people die in attacks in Baghdad and Iskandariya
    7 February : Attacks on security forces kill at least 25 people in Mosul and Baquba

Per kete "dashuri vellazerore" e kishe fjalen Irfan? Me falni qe po dal nga tema, po ju te detyroni.
    Dhe ju lutem shume, mos replikoni me propagande kunder luftes, personalisht ne fillim isha kunder saj. Por qe te vrasesh tjetrin, dhe pastaj te besh "kamikaz" ne varrim, dhe te vrasesh ata qe kane vajtur per t'i treguar respekt, kjo eshte cnjerezore.
    Do ta kuptoja fare mire sikur viktimat te ishin "pushtuesit," ushtaret amerikane. Po sidomos kete jave, nuk kane pushuar lajmet, nje bombe ketu, nje atje, u lane rruget me gjakun e njerezve te pafajshem, dhe kush i ben kamikazet? Vellezerit myslymane, do e kene nga "dashuria" e madhe.
    Lioness,

Sikur ti kishe shkruar këto fjalë për hir të drejtësisë, do të më ishin dukur të arsyeshme, por si duket arsyeja yte është për të mbrojt politikën ndërkombëtare (ndoshta dhe je bindur në këtë politikë).

Arsyeja që këta vëllezër muslimanë i vrasin vëllezërit e tyre muslimanë është për shkak se gjersa këta të parët po luftojnë kundër okupatorit-ushtarëve të aliansës, këta të dytit janë bërë aleatë të tyre dhe po formojnë ushtrinë dhe policinë e "shtetit" dhe po i sulmojnë këta të parët (vëllezërit e tyre) sepse po luftojnë kundër okupatorëve.
    Vëlla-vrasja është dukuria më e urryer dhe më e neveritshme në botë, këtë e shkaktuan "luftëtarët për demokratizim të Irakut". Kjo luftë nuk ka për të marrë fund, u bënë 2 vite që kur Bushi shpalli fitoren, por lufta vetëm po thellohet më tepër e më tepër. Për fat të keq pasojat më të rënda i vuan populli i rëndomtë irakien, njerëzit e pafajshëm.

Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •