Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 64 prej 64
    arijeta shaqiri
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga PATOSARAK Lexo Postimin
    O njerez pini DROGE te qete se nuk ju gjen gje!
    Nje shembull une kam 6 vjet qe e pi dhe nuk me ka gjetur asgje
    Droga te shtone jeten se ne fund te fundit jeta eshte nje m.......t dhe ne fund vdes.
    Shijoheni jeten sa jeni te rinj se.!
    pom vjen keq ama patjeter se duhet met kundershtu,,,,jom studente e mjeksise viti 6-te dhe kom njohuri per drogen dhe per pasojat qe len droga ,,,dhe nese ti thu se nuk te ka gjetur asgje je shume gabim ose ndosh se nuk e ke vrejtur ende po droga shkatrron organizmin per ngadal,,,,edhe pse thu ti se jeta eshte m...,,,ma mire me jetu i shendosh se i smur,,,,,se nfund tfundit viq ket jet e kemi ke si ke ajo,,,andaj kshilla ime osht ju lutem mos e provoni drogen se ajo shkatrron organizmin,,jeten ,,shkatrron gjthqka,,,jo vetem veten tuaj po edhe ata te cilet i doni,,,larg droges,,

arijeta shaqiri
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga babyboy Lexo Postimin
    TE LEGALIZOHET POSI!!!
    Une per vete e kam provuar dhe vazhdoj ta provoj nga njehere. Vallaj mua nuk me ka bere dem ndonjehere, perkundrazi me ka dhuruar edhe momente fantastike . . .

Perse te legalizohet?

Sepse Marijuana nuk eshte vdekje-prurese, ajo eshte ndryshe nga extasy apo drogat e tjera si cocaine apo H. Nuk mund te vdesesh edhe po te overdozohesh me marijuana. Krahasojeni me duhanin qe vret me qindra-mijera cdo vit apo me alkolin. Une kam ngare edhe makinen nen ndikimin e marijuanes dhe nuk me ka penguar aspak . . .
    ok pajtohem me ty se marijuana nuk vret,,shume e vertet ,,ama dua qe te jesh shume i sinqert a ,,,nuk mundesh mi arrit ato momente fantastike siq thu ti me dozen e njejt si heren e par heren e dyte sepse vet organizmi kerkon gjithnje e me teper gje qe vjen te varshmeria ,,,,thene shkurt fillon me mariujan edhe perfundon me cocaina ,,,

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Prejeni Drogen,se Nuk Ka Per Te Gjithe.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar Maska e rebelk
    Anëtarësuar
    19-10-2008
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga Jeans-boy Lexo Postimin
    Kush s'ka durim te prese t'i vije vdekja , le te veje ta kerkoje vete ate ., me droge a ku e di une me cfare.
    Ka akoma nga ata adoleshente qe mendojne "kjo lloj droge nuk eshte e keqe"?
    Pajtohem me ty dhe mendoj se cdo lloj droge eshte e demshme per trupin e njeriut...Kush mendon se eshte e dobishme per te le te vazhdoj ta konsumoj dhe ne fund e sheh se ku do te perfundoje!

Respekte...
    Jeta eshte lufte,po dite te mbrohesh,shpeton...

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •