Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    PENALLTIA MOHUAR ADRIANOS !!!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Qe Juventus drogohej ne ato vite kjo nuk do shume mend. Kuptohet qe duhen prova legale per ta provuar dhe ato mesa duket nuk mungonin.

Por pervec atyre provave ishte dhe llogjika e thjeshte qe bente te dyshohej. Kush i ka ndjekur kampionatet e atyre viteve cuditej nga shume fakte.

Juventus shiste lojtaret me te mire dhe i zevendesonte me te tjere nga kategoria e trete apo e katert te cilet cuditeshit beheshin FENOMENE persa kohe qendronin tek Juvja dhe kur largoheshin, ktheheshin ne lojtare normale tek ekipet e tjera. Edhe lojtaret me emer, qe benin cudira ne fushe u zbuten me vone ose pasi lane Juven.

Fakti qe motorret e Juves ndizeshin e nuk pushonin i beri shume vete qe te dyshonin dhe i pari qe hodhi akuzen publike ishte Zeman. E pamundur per nje skuader qe te jete ne ate forme gjate gjithe kampionatit me lojtare te marre nga kategorite inferiore ne nje kohe qe skuadrat e tjera bejne investime kolosale dhe nuk arrijne qe ta ruajne ate forme.

Arsyeja e vertete ishte pikerisht qe lojtareve te Juves u jepeshin creatine dhe substanca te tjera perpara cdo ndeshje.

Kur filloi ti dilte tymi ketij muhabeti mesa duket u nderprene keto substanca dhe gjendja u normalizua disi. Jo me kot lojtare si Del Piero etj nuk kane arritur te kene formen qe kane patur dikur.

Vendimi i gjykates sado qe ne pamje te pare mund ti gezoje juventinet, nxjerr qarte ne pah se cfare eshte bere ato vite.

Nje mjek nuk mund ti drogoje lojtaret vetem me koken e vete dhe eshte e pamundur qe te tjeret siper tij te mos kene patur dijeni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani - Leipzig
    Postime
    148
    Zemani tha ne nje emisione qe u dha dhe kendeja se eshte pak si e cuditeshme qe nje doktore te dopoj veten e vete ? Per cfare i mbante te gjitha ato medicienel me vete ?
    E pra. Gjynah si u prish ky sporte keshtu. Vetem ne Gjermani ka kompeticion.
    "Ju lutem mos ushqeni asnje iluzion. Mua mė vrane dhe keshtu kane vepruar edhe me dy kryetaret tjere te Shoqates sė Shqiptareve "Marko Boēari", te cilet vdiqen, edhe keta, nga "leuēemia". Keto fjale ua kam thene edhe miqve te tjere te mij"...
    Fjalet e fundit te Aristidh Kola-s

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    PENALLTIA MOHUAR ADRIANOS !!!!!
    C'lidhje ka kjo me Dopingun mer piktor?

Redo per sa i perket vertetimit legal tashme eshte zyrtare. Kete e verteton fakti qe doktori i Juventusit u denua me 1 vit e 3 muaj burg.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Kot e vura doktor ... por ka lidhje me kete parrullen qe kishin vene dje ne San Siro :

"I vostri scudetti, metą rubati metą dopati",
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    ia ika une marin zemer keta ................ubuububuububuu interisto qysh del ketu nuk e kuptoj po ti e mban mend lal kur e ka fituar interi kampionatin e fundit???...

se une di pak nga futbolli po kjo gje me ka shpetuar ose nuk do kem lindur daja atehere qe nuk e mbaj mend.

Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,042
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Kot e vura doktor ... por ka lidhje me kete parrullen qe kishin vene dje ne San Siro :

"I vostri scudetti, metą rubati metą dopati",
    dhe ti nuk je askush qe merr vendime kur te mbaroje gjygji do ta shohim po ktu para forumit do ulesh koken kur te merret vendimi se me ty e kam inatin se interin e kam vdekje...

e di qe kampionatin ta mari mesina se njof nji anej se ta mari interi (scuader qe cdo vit ne fund te kampionateve lufton per te hy ne 4-teshe).

dhe pastaj po te shohesh Juventus ka humbur disa finale champions league dhe nuk mund te shash nje scuader per fatkeqesine e saj se te shkosh disa here ne finale rresht do te thote qe dicka vlenapo jo.po nje fanatik si ty nuk e pranon nje gje te tille....nderro scuader se je ende ne kohe une te ftoj per zotin behu Juventist dhe do dalesh i nderuar

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nje skuader qe merr EPO 4 vjet rradhazi me doktor,nuk eshte mire o me mendjen o me dicka tjeter!
    Do ju dale nga hundet gjithcka,mos kini gajle.
    Ua garantoj une.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,042
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Nje skuader qe merr EPO 4 vjet rradhazi me doktor,nuk eshte mire o me mendjen o me dicka tjeter!
    Do ju dale nga hundet gjithcka,mos kini gajle.
    Ua garantoj une.

Stormi
    mori s'mori se di njeri ate...gjykatesit s'kan vendos akoma....

pastaj derisa athere nuk ishte droge pse mos ta perdornin...

po e dini ju me cin e kam inatin une inter_forever me ty e di ti derisa ta pranosh qe interi eshte scuader kot lufte ke nga Juventinet...

po je ende ne kohe ktheje bluzen e Bobo-plakut mer ndonji te juventusit ....

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Dy parrulla ne San Siro ne ndeshjen me gobbet :

''1994-1998 : LA JUVE DI LIPPI......SIRINGHE E SCIPPI''

''Voi vincete solo perchč bevete ulivEPO''
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 10-12-2004 mė 23:12

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Inter 1 - 0 Juventus
    Nga Flori nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 06:49
  4. Klubi i Interit # 18 !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 600
    Postimi i Fundit: 03-03-2007, 12:51
  5. Klubi I Juventinave
    Nga SUPERSTAR_N1 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 18:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •