do ta le po te doj kalamaj se un si dua kalamajt, nuk i kam inat por thjesh nuk dua. o
do ta le po te doj kalamaj se un si dua kalamajt, nuk i kam inat por thjesh nuk dua. o
Nese nje person e don , me zemer smund ta braktisesh aq leht sa mendojn disa..
Por me kalimin e kohes do te merzitet.. dhe te ik nga zemera ,
1) Tradhetia eshte gjeja me e keqe per mua , kjo sme pelqen as pak dhe nga kjo ndoshta isha mundu qe te ndahem me at person..
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
pershendetjeODEON_RELAX ose DITO !SHPRESOJ QE TE JESH MIRE DHE ME SHUME I FRYMEZUAR PER TEMA PO AQ INTERESANTE SA EDHE KETO ME LART!NUK LE PA PERSHENDETUR EDHE TE GJITHE PJESTARET E KETIJ FORUMI! ATEHERE PO HYJ NE TEME:ARSYET E MJAFUESHME PER TE BRAKTISUR DIKE PER MUA DO TE ISHIN:1.MOS TE QENURIT BESNIK .2.MOS TE QENURIT I SINQERTE DHE I DEVOTSHEM.3.TE QENURIT XHELOZ (PA ARSYE)4.TE QENURIT MOSPERFILLES (SIDOMOS NDAJ GJERAVE QOFTE EDHE PAK TE RENDESISHME NE CIFT POR EDHE NDAJ ATYRE GJERAVE QE I TAKOJNE E PER TE CILAT DUHET TE PERGJIGJET)5.TE QENURIT SHUME NEVRIK!.Postuar mė parė nga Odeon_relax
JU PERSHENDES E JU UROJ NJE VIT TE MBARE SIDOMOS TY DAJE! JU PUTH TE GJITHEVE !RAGIOSOLARE.
Ne qofte se jam e lidhur sdiskutohet qe Pika , 4 dhe 5 nuk ekzistojne per mua..Postuar mė parė nga Odeon_relax
Pasi para se te lidhesha e kam njohur qe nuk eshte Injorant,eshte njeri qe ka Vlera deri diku(se per kete do te lidhesha)
Mbase nga pikat e reshtuara me siper do te mbetej vete, TRADHETIA dhe HIPOKRIZIA.
Te dyja kane lidhje me njera tjetren,ndaj do te ishin faktore per nje Ndarje.
Duke shtuar ketu dhe mundgese Sinqeriteti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ana78 : 04-01-2005 mė 08:37
Nuk eshte turp te lindesh injorant,
te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)
Te miat--Postuar mė parė nga Odeon_relax
1-Tradhetia
2-Besimi
3-Sinqeriteti
ooooooooooooo
genjeshtrat s'i duroj dot une dhe injorancen se te prishin pune te dyja
Tradhetine
Genjeshtren
Menefregizem
Xhelozine e tepruar... etj
Nese me trathton nuk pres as 1 min do te te ndohem nga ai meni rend
Trathtia
Mpuqqqq
e vetmja gje qe do me conte ne braktisjen e te dashures time do ishte nese buzet e fryma e saj do vinte era alkol....dikur per kete arsye me braktisi e dashura me la te ve vetem se pija ndopak me te ndryrin odeon![]()
Nėse do tė mė tradhėtonte.
Nuk ja vlen tė qėndrosh me njė person tė tillė, e jo mė ti japėsh sėrish njė shanc tjetėr.
Krijoni Kontakt