Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga FLOWER
    Nerva te tendosura deri ne ulerime, shpirt i sfilitur duke u munduar te tregohet i forte, vetvete e sforcuar duke iu pershtatur normave dhe rregullave te ngurta te bashkejeteses, klithma qe vijne nga cdo fiber e lekures, lote qe grumbullohen ne fyt- e tille ndjehem: e lodhur nga keto njerez,e irrituar nga keto marredhenie, e lodhur dhe e merzitur nga kjo jete.

MUZIKE dhe NATYRE, mire qe ekzistoni qe te me risillni deshiren per te ekzistuar...

ps. jam pesimiste, por jo fataliste. pastaj mesa duket nje tip si une e ka me te lehte te gjeje fjalet e duhura per te pershkruar ndjenjat negative, atehere kam shtysen per te shkruar. gjithe heret qe s'kam shkruajtur jam ndjere pak a shume mire - per ato qe me shohin si shume pesimiste-
    Mendoj qe je poete ne pershkrimin e ndjenjave.
    Aspak pesimiste
    Absolutisht jo,Fatale!!
    Je vetem reale.
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    po degjoj kengen tone dhe mendoj sa na u ka dashur te vijme deri ketu. sa kohe qe te kishim nje kenge tonen, qe te na sillte prane sa here ta degjonin edhe pse ne bote te ndryshme, ne ate te mashkulli dhe te femres dhe me hendekun e ndenjes ne mes. hendekun e kaluam pasi mesova te te dua pak a nga pak; do e leme valle kete tjetren te na ndaje. s'do mesojme te flasim te njejten gjuhe qe t'i lumturohemi njeri tjetrit?
    lulet qe celin ne kopshtin tend s'do te thote qe dhe do vyshken ne te.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    kot sthone qe koha eshte ilaēi me i mire, per ta mbyllur nje plage, per ta harruar nje plage.
    e ēuditshme sesi "bardhesia e erresires" merr "nuanca" dhe me ane te kohes fillon e humbet hapin tend te realitetit.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Trishtim me merr. tingull melankolik me perkund, dua te gjej pak prehje ne kete gare lotesh. keto lot jane per mua, per kete shpirt budalla, te genjyer, te tallur. lote per ato fjale qe e nanuriten shpirtin tim vite me rradhe, o qenie hipokrite. ah, arsye qe s'me ke braktisur kurre, c'te mire pe, c'te mire lexove ne ato rrjeshta qe e le shpirtin te besonte? kthehu aty ku ishe o shpirt, zbrazu dhe do jesh i lire serisht. flake tutje besimin e shpresen dhe gjithcka do jete mire; nje bashkejetese. pse do te perpiqesh per dicka te bukur, ti gjithmone e ke ditur...ti nuk do dhe nuk te duan, flake dhe shpresen per te dashur e per t'u dashur e do jesh i qete, do qash vetem per veten e per askend tjeter. fundja nuk ishte ky pakti jone; nje bashkejetese!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    79
    Dhoma kesaj radhe,eshte e mbyllur.Nuk dua asnje brenda.Eshte gjendja shume e keqe,ndersa kerkoj pak ore qetesie te pushtojne shpirtin tim.Nuk e di kush ne te vertete e ka fajin per shqetesimet qe krijohen.Dhe nuk kerkoj te gjej fajtorin.Qendroj ne dritare dhe shoh qiellin jashte.Eshte kaq bukur ne pranvere.Natyra hakmerret per gjumin e saj te vogel.Nuk dua te shijoj asgje,pervec gezimit qe i krijoj vetes sime.Me kerko kesaj radhe,natyre.Kesaj radhe,jam nje vit me e madhe.Mund te tregohesha shume e keqe.Mundem ta bej!Por dikush tjeter perpiqet ta beje ne vendin tim.

Dhoma eshte hermetikisht e mbyllur kesaj radhe.Jam une,qetesia ime dhe ti,thelle meje.Me ke pushtuar.Deti eshte brenda meje.Perpara teje e ke perdite.Ai qytet qe jeton,ka det.

Dhoma ime mban ere iodio.E saja,jo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chakra : 02-04-2009 mė 13:33

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar mė parė nga FLOWER Lexo Postimin
    Trishtim me merr. tingull melankolik me perkund, dua te gjej pak prehje ne kete gare lotesh. keto lot jane per mua, per kete shpirt budalla, te genjyer, te tallur. lote per ato fjale qe e nanuriten shpirtin tim vite me rradhe, o qenie hipokrite. ah, arsye qe s'me ke braktisur kurre, c'te mire pe, c'te mire lexove ne ato rrjeshta qe e le shpirtin te besonte? kthehu aty ku ishe o shpirt, zbrazu dhe do jesh i lire serisht. flake tutje besimin e shpresen dhe gjithcka do jete mire; nje bashkejetese. pse do te perpiqesh per dicka te bukur, ti gjithmone e ke ditur...ti nuk do dhe nuk te duan, flake dhe shpresen per te dashur e per t'u dashur e do jesh i qete, do qash vetem per veten e per askend tjeter. fundja nuk ishte ky pakti jone; nje bashkejetese!!!
    FLOWER!
    Jam i pa fjale, i pa goje me meditime qe ke sjell ...cdo rresht flet shume shume!
    Dhuro shumė...e prit pak!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2008
    Postime
    39
    Se jeta nuk mbaron, kur mbaron nje dashuri,
    do ma jape dikush tjeter ate qe s'ma dhe ti.
    Do duhet kohe qe ty te te harroj,
    po une kam endrra dhe dua te jetoj.

Se jeta nuk mbaron, kur mbaron nje dashuri
    nje dite do te harroj dhe une si po ben ti tani.
    Jetoj e zhytur ne dhimbje e lot
    kur perpara meje ka shprese e endrra plot.

Nje dite do ndodhe mrekullia, e di
    do kujtohesh shpirt per ndjenjat e mia, do ndjesh nostalgji.
    por ajo qe u shua, nuk ndizet me tani,
    po e vrave dashurine, ke vdekur edhe ti.

Jeta vazhdon kur mbaron nje dashuri,
    ate qe s'ma dhe ti, do e jape tjeter njeri.
    Jeta s'mbaron me nje dashuri,
    thjesht kjo dashuri kthehet ne nostalgji.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    FLOWER

Ti shprehesh qa bukur,saqe ketu hyra per te shkruar dy fjale nga vetja dhe po humbas ne mendimet e tua.

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    ku je? pa ty jam e humbur...pa ty jam vetem me demonet e mi. ti me pleqerove, me shtove rrudhat, me prishe linjat, me pakesove mundesite...por me zhduke trishtimin, me hoqe vetmine, me hoqe varesine. tani jam vetem une dhe ti...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Meditime tė krishtera
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  2. Meditime mbi te qenit
    Nga Cupke_pe_Korce nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 19-01-2007, 01:42
  3. Meditime mbi kuptimin e vdekjes
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-10-2006, 13:52
  4. Meditime te fatos lubonjes..
    Nga Brari nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-09-2004, 02:54
  5. Meditime pozitive...
    Nga KUKUMJAĒKA nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-03-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •