aman mos ma copetoni shpirtin tim me ketoqe po shkruani flowers mos me beni qe te filloj me tragjedi
aman mos ma copetoni shpirtin tim me ketoqe po shkruani flowers mos me beni qe te filloj me tragjedi
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Ufffffaaaa, u lodhem nga kjo jete. eshte gjithmone njelloj. arrin dicka per te deshiruar nje tjeter; arrin dicka per ta humbur serisht dmth nje gur qe rrokulliset poshte sapo e cojme ne maje. ku valle e gjejne njerzit forcen per t'u ngritur ne mengjes kur e dine qe dita do perendoje, per te luftuar e perpjekur kur e dine qe s'do jene perjete ketu, per te enderruar kur e dine qe endrren s'e kapin dot kurre. a kane gjetur valle qellimin e kesaj jete apo vrapojne drejt finishit si ne nje gare ku kupa eshte nje rrase guri ku me i pasuri e blen mermer e i varfri zall? e kane kuptuar qe gjithcka qe shumezohet me zero del gjithmone zero? ne jemi te gjithe ne nje death row, ndryshimi qendron ne qelite-jete ku na kane futur.
e imja s'durohet me, megjithese gjithmone ne vere hapen dritaret nga vapa dhe nga dritaret e qelise-jete time arrij te shikoj nje copez qiell-shije-parajse.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Flower, bukur i percjell mesazhet.
kam edhe une momente e dite qe perjetoj te njejtat ndjesi si ty,
por shpesh arrij t'i kapercej me mendime te tjera pak me optimiste.
(kerkoj ndjese qe jane ne english)
someone
is very proud of you
someone
is thinking of you
someone
cares about you
someone
misses you
someone
wants to talk to you
someone
wants to be with you
someone
hopes you aren't in trouble
Fjalia jote "ne jemi te gjithe ne nje death row, ndryshimi qendron ne qelite-jete ku na kane futur" eshte aq reale dhe e thene shume bukur. E vetmja rradhe besoj qe nuk merzitesh duke pritur, megjithese kjo varet edhe nga qelia ku ndodhesh.
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Postuar mė parė nga hope31
do ishte mire qe ky someone te ishte i njejte me ate per te cilin ti mendon, te mungon, deshiron te jesh; nese jo s'ka vend per optimizem
Nerva te tendosura deri ne ulerime, shpirt i sfilitur duke u munduar te tregohet i forte, vetvete e sforcuar duke iu pershtatur normave dhe rregullave te ngurta te bashkejeteses, klithma qe vijne nga cdo fiber e lekures, lote qe grumbullohen ne fyt- e tille ndjehem: e lodhur nga keto njerez,e irrituar nga keto marredhenie, e lodhur dhe e merzitur nga kjo jete.
MUZIKE dhe NATYRE, mire qe ekzistoni qe te me risillni deshiren per te ekzistuar...
ps. jam pesimiste, por jo fataliste. pastaj mesa duket nje tip si une e ka me te lehte te gjeje fjalet e duhura per te pershkruar ndjenjat negative, atehere kam shtysen per te shkruar. gjithe heret qe s'kam shkruajtur jam ndjere pak a shume mire- per ato qe me shohin si shume pesimiste-
Nje shpirt binjak i yti...Flasim te njejten gjuhe qe eshte e pakuptueshme per nje pjese te madhe njerezish.....Postuar mė parė nga FLOWER
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Ngrijeni pak zerin kur te flisni, se mbase dhe ju kuptojne.
Zerat e brendshem te ēdokujt nuk i degjon kush veē vetvetes...dhe ajo e degjon te cunguar, te shkeputur e te mekur.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Postuar mė parė nga Anisela
Asgje nga ato qe shpreh FLOWER dhe Ti nuk jane te pakuptueshme per te tjeret por vecse secili prej nesh mundohet te te ngrej e te perkrahe forcat e tua dhe jo pesimizmin tende sepse atehere ndihma nuk ka kuptim. Nuk je e vetmja qe kalon te tilla gjendje, fakti eshte se nuk ke alternativ tjeter pervecse te gjesh forcat per ti thyer keto gjendje nese do te respektosh VETEN dhe jo ta meshirosh ATE.
Me perzemersi dhe deshiren per dite me te mira per TY!
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Shume interesante pergjigja dhe ndihmesa jote!!!Te njejten strategji perdor dhe une me pacientet e mi!Jeni shume e mire!!Te uroj te jesh gjithmone e tille!Me respekt AniselaPostuar mė parė nga Helena78
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Shume te bukura keto Flower komplimetet e mija
Krijoni Kontakt