Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 94
    i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Pikturat

Une si drejtor i fotografise perqendrohem mjafte ne kombinimin e suksesshem te drites dhe hijes. Perndryshe te gjitha fotografite do te dilnin te rrafshta.

Kete e ke mberri ne nje menyre shume te sukseseshshme. Kisha pas deshire te shohe punime me persona nga afer, me te njejtat efekte.

Je ne rruge shume te mire shoku im, vetem vazhdo.

Think big,

i/e regjistruar Maska e Static-X
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    73
    Pershendetje te gjithve
    Ju falenderoj per komentet..
    Kam pasur deshire te postoja disa punime te reja por nuk me eshte dhene mundesia.
    Per punen e te verdhes Static-Y , ose nuancat e kafes , ne ate perjudhe kane qene nga me te preferauarat e mia, shpresoj te ndryshoj ngaqe e di qe kam mungese ngjyrash...mgjth. me dergo email- se ke humbur fare :)
    Gjithe te mirat te gjithve
    copyright © 2002 shqiperiachat.tk

i/e regjistruar Maska e SyntheticZero
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Close your eyes, surely i am there.
    Postime
    64
    Pershendetje, njekosisht dhe urime per punimet shume te bukura. Jeni mjaft i talentuar dhe sic shikoj kete vleresim ju kane dhene dhe shume parafoles te tjere, kshu qe eshte e kote te perseriten te njejtat gjera. Disa prej pikturave tuaja me kujtojne ndonje motiv apo stil te Dalit, nderkaq shume te tjera jane vertet unike. Dhe nje here urime dhe pune te mbare, shpresoj qe ju dhe talente te tille te tjere te bejne ze jo vetem ne kornizen shqiptare, por dhe me tej.
    -10110101101210110101101-"In a world full of binary, dare to be different."

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

henri...

jam krejt e lumtur qe ti je PIKTOR.
    dhe me dukesh PIKTOR' ARTIST.

nuk di te bej fjale per pikturen per disa arsye dhe kryesorja se nuk e njoh fjalorin e piktures.
    nuk e di se sa mundem as ta shijoj, por ama perfitoj ndjenja dhe imagjinata me ngacmohet e me behet kerkuese.
    ti ke realizuar disa gjera ne mua nepermjet atyre qe pashe nga punimet e melartshme.
    (nuk i shmangem asaj qe ti je ende i ri...si ne moshe si ne eksperience, po kjo me ben dyfish me te lumtur....ajo qe vras mendjen eshte ku dhe a do te mundem ti shoh pikrurat e tuaja te ardhshme mbi te cilat kam varuar shpresen time me te persosur....me gjitha sa mora nga premtimi yt i tanishem)
    ... tani jam ulur ne "nje rruge..." dhe prek numeroj emocionet.
    ....
    per mendimin tim Arti, eshte gjithesia tjeter, qe krijohet nga anetare te gjithesise se ketejshme ...per te patur te gjitha te perjetshmet.
    me kenaq fakti qe ti je ndikuar nga piktore te vertete.
    ne fund te fundit jane ca emra te artit botrore qe mua me duket se i persekutoj kur i mendoj si njerez, e jo me te denjoj tu bej biografi toksore. Per mua hyjnite nuk jane tjeter gje as tjeter kush vec atyre qe u hyjnizuan nga toka, nga e zakonshmia dhe hypen atje ku nuk zbresin me .(ketu e kisha fjalen per Dalin, Pikason dhe per te gjithe ato qe jane atje ku u ngjiten, duke dale prej te zakonshmes -njeri)

urime Henri.!!!

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    (nje pyetje per brarin qe e kam shume xhan)
    pse nuk thua shyqyr qe ishin psikopate(sipas teje) perndryshe nuk do ti njihnim.!!! As ato as shume ngjyra qe vetem ato i cvirgjeruan duke i krijuar po prap virgjerisht.
    (ka qene fatkeqia me e madhe e tyre qe kane patur stomak dhe kena ngren, dhe kane ...., po se kishin edhe K qe e futen ku e ditke ti se ku e futen, kjo nuk e mohon artin e tyre)
    i madhi eshte i madh, me ose pa bishtin qe ia veme ne.!!

brari ketu poshte tyre, ku rrime ne te dy, une ty te dua shume!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    Henri pershendetje,

Shume urime per veprat e tua....doja te citoja kush ishte me e mira (per mua) po ngaqe me pelqyen disa e lashe fare si ide..

Dikush tjeter e ka thene qe nuancat e se verdhes i perdor shume...per mendimin tim nuk jane shume si ngjyra, por eshte mungesa e shkelqimit te drites qe ndonjehere i ben shume pale, te zbehta dhe duan pak jete, duan pak fare me teper pluhur jete qe te mos duken si forografi po me teper te percjellin ate pak drite qe kane...se bashku me pelasgian une do kisha shume deshira ti veshroja ne origjinal, pavarsisht se skaneri i tregon me se shumti perpunimet....

sinqerisht me pelqejne punimet e tua dhe stili yt.. mos ma merr per keq kur them qe ti ende nuk e ke gjetur ate balancin tend final ne rryma..qe nuk eshe me domosdo gje e keqe por nese do te koncentroheshe ne nje hapesire, ne nje rryme -ide do te ta shtonte tmerresisht cilesine e punimeve..

Pashe qe po vazhdon shkollen ne ind. tech. Sukses dhe aty!
    FLMND per postimet e punimeve se na behet qejfi shume
    SHume suksese te metejshme..une shpresoj te vazhdosh te mbash kontakt me kete forum qe mund te te degjoj prape nga ty
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga forever : 01-08-2002 mė 15:43
    Liebe! liebe, lass mich los!

Perjashtuar Maska e {Princi}
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Buried Alive
    Postime
    266
    o cuni Irmes qeke bo i famshem :D

Urime henro me gjithse un urimin ta kam bo live si ne shqiperi ashtu edhe ne usa....
    Mbaj mend iher qe sa kishe nis me bo nji si tim kali me krahe...edhe un me krmakun(static-y) si te dashuruar mbas artit ta prishem me boje......
    si perfundim fajin e hongri i pafajshmi...niku..lol

Ej henro...po ate qe me pelqete muve mer qe desha me ta vjedh..ate anijen e ilirve me ate njeriun ne maje (qe rodja thote eshte gridi...lol) pse se ke von?????

ps:: Kur e ke rrugen tjeter ne ny ???
    te fala ..oljas pirros edhe ne vecanti sateme irmes...lol

Hera Maska e COKOLLATA
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Los angeles CA
    Postime
    27
    Une paskam humbur pa pare disa piktura te reja te Henrit .... Nejse s'kam cte them me . Po pate nevoje per ndonje MUze Henri ...shqip.....:).
    ps: Keta cunat artista jane dhe si magnet dreqet ....

i/e larguar Maska e pekomeri
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    450
    Per nje 17 vjecar sic shkruaje eshte nje fillim shume i mire per nje piktor te ardhshem.Te uroj suksese dhe te suxheroj ta vazhdosh punen qe ke nisur per te bere nje emer te mire.Repekte P.M

i/e regjistruar Maska e Static-X
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    73

Dizenjo makinash

Po postoj disa nga punimet e klases se makinave. Kisha kohe qe nuk kisha postuar gje :)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    copyright © 2002 shqiperiachat.tk

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillojne punimet per ndertesen TID ne kryeqytet
    Nga FЯODO nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 16-04-2008, 08:20
  2. Piktori Artur Tashko
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 02:47
  3. Fatmir Velaj
    Nga liliella nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 19:45
  4. Berisha: Kavaja dhe Lushnja, prefekturat e reja nė vend
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-10-2005, 02:48
  5. Kush eshte piktori Spiro Golgota?
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2004, 23:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •