Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 94
    i/e regjistruar Maska e armando2001
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto, Kanada
    Postime
    75

Thumbs up Punime te Bukura

Desha tju pergezoj per punimet e arrira sidomos persa i perket nderthurjes dhe kombinimit te ngjyrave. Ne punimet te frymes surrealiste qe keni paraqitur ketu vihet re nje influence nga i madhi Salvador Dali (psh autoportreti, dhe pa titull nga pikturat e 1999)por sigurisht me karakteristika te vecanta tuajat(psh "per nje fije shprese"). Do te kisha deshire te shikoja me shume punime qe jane krejtesisht pasqyruese te karakteristikave tuaja si talent origjinal, duke bere dhe gershetimin me natyren, traditen e folkun shqipetar qofte edhe ne menyre abstrakte, sic jane "Nje rruge pa jete........" dhe " Lunder 1999"

Deri diku edhe une bashkohem me keshillat e Albanian People. Duhet te mireinformohesh per artin ne pergjithesi ne menyre qe origjinaliteti te mos jete pre e nje ndikimi te caktur por te jete nje pasqyrim i momentit tend shpirteror.

Megjithate te them te drejten kam pare piktura shume me pak te arrira se tuajat te paraqitura me shume krenari ne disa nga galerite me te medha te Londres.
    Kjo do te thote qe keni talent dhe ju uroj qe te arrini te prezantoni vehten dhe njekohesisht artin tone sa me denjesisht.

PS. Do tju keshilloja qe t'i hidhnit nje sy, per mendimin tim, nje nder piktoreve me te medhenj anglez Sir. Francis Bacon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga armando2001 : 29-04-2002 mė 12:13
    Live and let live!

i/e regjistruar Maska e Static-X
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    73
    Ckemi.
    Ne radhe te pare faleminderit per komentet se kjo ishte ajo qe kerkoja, pak a shume, ne fund te fundit kriticizmi ka nje vend te rendesishem ne art. Eshte e vertete, jam shume i apasjonuar pas Salvador Dalit edhe rrymes surrealiste, por duhet te me kuptoni pak qe i kam bere kur kam qene 17 vjec edhe nuk eshte se dija shume nga arti, duke qene ne nje shkolle per elektronike. Megjithate e kuptoj fare mire se cdoni te thone, le te themi, "jam akoma duker kerkuar veten time", edhe kjo gje behet e mundshme vetem duke eksperimentuar .
    Pas ca ditesh pasi do te 'postoj' punimet e reja edhe do te shihni akoma me shume se si do ndryshoje cdo pikture nga njera tjetra, thjesht me ka hypur ajo ndjenje e provimit te gjerave te reja.
    Jua vlersoj shume komentet

repsket Henri K.
    copyright © 2002 shqiperiachat.tk

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

te lumt Henri!

Je fantastik.

Me pelqeu me shume Lundra.
    Do mjeshtri te japesh me bojra Peisazhet e natyres e sidomos kur eshte mengjes.
    Natyra eshte magjike me ngjyrat qe jep drita e diellit dhe ti ja ke arritur ta "fiksosh" castin e AGIMIT. Bravooo Henri!!!

Sa per ato tip DALI une nuk i pelqej as Daliun as Picason.
    Larg atyre psikopatve.

Nga je ti Henri i Kavajes?
    Mos e ke babin tifoz futbolli?

i/e regjistruar Maska e Inconstant Moon
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    44
    hahahaha Brari, psikopate mo i quajte? hihihi
    Une Dalin e kam te preferuarin tim gjithashtu... realiteti nuk eshte vetem natyre e ngrire.... nuk dua thjesht te shijoj nje pikture me sy, dua te hyj ne te.
    Static, e kuptova pak a shume moshen gjate te ciles kishe pikturuar, me teper nga kuajt qe i perfshije ne disa pune te tuat :)
    I started a landslide in my ego
    Look from the outside
    To the world I left behind
    U2

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810

dalimuse

brari larg dalit se te vrava :n mos ore dhe ketu s'mu ndave ore te thashe njehere te ma lesh Daliun rehat apo jo. e kam akoma ate dali-picasso tende dhe po mu dha rasti do ta ve prap.

po jo keq po paska dhe te tjere ketu qe pelqejne S.Dali? un me lilin jemi te cmendura pas tij. kush eshte ne ny te shkoj te shoh "surrealism unbound" tek Met se kane ca te Dalit si ajo "Metamophosis of Narcissus" kam dashur prej kohesh te hap nje teme tek arti i albasoulit per Dalin po koha eshte gje e madhe dhe desha te bej pak pune per te jo vetem te ve ca imazhe kshq se shpejti mbaroj shkollen dhe do ve ate qe kam pas pregatitur prej kohesh si dhe ca shtesa te tjera. do ishit te ftuar te jepni mendimet, impresionet tua mbi Dalin.

flmd Dalimuse

i/e regjistruar Maska e Static-X
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    73
    Brari :)

Faleminderit per komentet edhe me then te drejten ajo e Lundres eshte me te vertete intersante, pasi ka nja kater shtresa bojra , nuk arrija per qiamet te kapja ngjyren e duhur.
    Per punen e babit, hm varet ai tifoz i Dinamos ka qene :)
    respekt Henri K.
    copyright © 2002 shqiperiachat.tk

qUEen Of The Un|vErSe Maska e California^Babe
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    California
    Postime
    5

Thumbs up ah

Henri me duket se ate pikturen jete pa shprese e pronesova.

dont dont talk i will get it tomorrow afternoon.

thank you c ya later on brother lol

ps: apo te marr ate me poshte, nese do vendos edhe do te them

lol.

Good job lali, se deri tani te kam thene reth

500000047654937683476943793 here so keep it up and hung

on ur smartness.
    Love fails, only when we fail to Love

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Henri

Henri per tifozllekun u nisa nga mbiemri me qe njof nje me mbiemer Kavaja qe ishte tifoz i semure i futbollit por dhe i afte ne dizenjo etj. Quhet V. K.
    Natyrisht pasioni tije ishin bluzat e futbollistave te cilat i kompozonte per ekipin e tij te zemres.
    Po ti me sa dukesh qenke tiranc pra do kesh te besh me ish volejbollisten e mire njohur E. K.

Suksese Henri dhe vazhdo gjimoji natyres e ideve te medhaja.
    Nji pikture pa mesazh fisnik sado mjeshteri te kete ngelet nji cop beze.

Katana do Daliun po jam i bindur se ne se do pinte kafe me Daline ajo sdo dinte cmuhabet te bente me te..
    Pse...? sepse ai ska asnje mesazh njerzor pervec se Konfuzion , psikopatizem e scicofrenizem.

Cfare jane ato Oret e murit te varura si peta byreku??
    Fol katana ckupton ti me to?
    Po ai kali qe ka nji ore ne kurris si Samar c'eshte?
    Kupton gje?
    Mos valle DALI aty do te shprehe Relativizmin e konceptit KOHE?
    Ndonji infeksion prej viruseve anshtajnjane ka kapur trurin e Dalise?

Jepi katana e na bej pak Koment?
    I kam qef artistat kur bejn llafollogji se ja ndreq samarin kollaj..lol

Henri mos imito Daline..
    Ti je cunak i ri dhe ato labirinthe duken artificiale tek ty.
    DALI ka zhgarravitur si picaso sepse te dy kane qene donzhuane e pedofile qe edhe pse pleq per shkak te fames e parave u ra rasti te kullosin mbi 10-14 vjecare trushkulura dhe me zhgarravinat e tyre kane justifikuar pedofilizmin e tyre duke e paraqitur si novatorizem e lesh-qime-izem.

Hera Maska e COKOLLATA
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Los angeles CA
    Postime
    27
    Se pari te me falni mua per pak modesti ne fillim po tani po e kuptoj cfare fitore eshte te kesh nje shoqe si statica :).
    Kur i kam pare per here te pare keto piktura kam menduar se ishin thjesht nje koleksjon . Por gjithashtu kuptova qe nuk duhet te jesh profesjonist te kuptosh te bukuren sidomos te bukuren e thjeshte , te paster , dhe githe ngjyra. Besoj se te gjith qe i pame keto piktura ndjeme menjehere nje peshtjellje nga ngjyra po aq sa te kthjelleta dhe te qarta . Per mendimin tim eshte mbrekulli qe te arrish te vesh ne harmoni gjith ato tone ne menyre te tille qe jo mos te te turbullojne por te te bejne te ndjehesh mirenjohes ndaj natyres qe na ka dhene mundesine te ndjejme shijen dhe bukurine e ngjyres. Edhe pse e quajtur natyre e qete nga vete zhanri i saj piktura e pare me dha nje lloj eksitimi per jeten , edhe per vete arsyen qe frutat ishin me perfekte se vete ekzistenca e tyre ne natyre :) . Leqe goja te shkon leng drekt njehere edhe sikur te jesh i ngopur :). Pejsazhi qe e ndiqte ishte me gjith kuptimin fjales '' ilac shpirti'' . Me te vertet asnjehere nuk e kam patur idene qe ngjyrat e perdorura kaq bukur dhe nje dore kaq magjike mund te ndryshonin gjendjen shpirterore te njeriut. Dhe jam e igurte kjo eshte ajo dora te autoportreti ;) .
    Si perfundim jam shum krenare qe kam shoqe staticen dhe gjina s'ka rendesi fare . Pac fat lal dhe duararte gjithmone :).

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192

Hey

Bravo te qofte lal me te vertete me pelqeu menyra e te pikturuarit me pelqen menyra se si i ke perdorur gjyrat kepp up your good work

shqiptari02

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillojne punimet per ndertesen TID ne kryeqytet
    Nga FЯODO nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 16-04-2008, 08:20
  2. Piktori Artur Tashko
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-07-2006, 02:47
  3. Fatmir Velaj
    Nga liliella nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 19:45
  4. Berisha: Kavaja dhe Lushnja, prefekturat e reja nė vend
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-10-2005, 02:48
  5. Kush eshte piktori Spiro Golgota?
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2004, 23:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •