Billy Conn?Postuar mė parė nga kolombi
Billy Conn?Postuar mė parė nga kolombi
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
E gjeti Kolombi ..pirati i sporteve edhe i kinemase me shume se i detitPostuar mė parė nga D&G Feminine
. Eshte pikerisht britaniku Damon Hill kampjon bote ne F1 ne 1996 me Williams Renault.
kolomb e gjeta ate boksjerin une?
Nderkohe gjeni kete motorciklistin e klases 500 cc. Legjende 5 kapjonatesh boterore me origjine australiane.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Jo po Bill Clinton lol,vrije mendjen mer dreq pyt edhe Del Monakon se ai i njeh njerzine mire lol.Hajt mer bavarez me teper ndihme,filmin per jeten e tij e ka lujt me i madhi i kinematografise gjigandi De Niro.Postuar mė parė nga bayern
D&G,Barricelo eshte koke rrumbullaket jo vezak si angelezi i mesipermQenke dobet me sportet lol.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Te jete per Del Monakone te gjithe fotografite e te bardheve jane van basten. Te gjithe te zinjte jane Gullit edhe me raste edhe Rijkard lolol.
Jake La Motta mu kujtua filmi![]()
ai boksieri eshte Jake la Motta
Baya e shkruajta para se ta thoje ti
ok lol...dhe ketu une.
jo se di gje nga boksieret mgjth di qe de niroja ka lojtur rolin e nje boksieri me emrin la motta.
nese jam gabim nuk dua te me perzini me pahir sic e keni zakon, se dal vete...me koken lart![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
uu e paske thene ti para meje mi?
dreq lol
nuk qenkam dhe aq beterr ne sport une jo.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Kaltersie e gjete po je e 3-ta![]()
Kolomb ate motorciklistin te lutem![]()
Krijoni Kontakt