Kush mendoni se do i dal te fitoj kete kampionat (italianin) kete vit?
Kush mendoni se do i dal te fitoj kete kampionat (italianin) kete vit?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
hmmm, votova per MILANIN...mendoje se do e fiton titullin edhe kete vit..
My silence doesn't mean I am gone!
Ata jan me te fortit .edeh normal se do te fitojen,une i du shume ata jane Milanezet te cilet do te fitojne......pa Comente...
Milani definitivisht.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
E kam thene 1 here qe kam qene tifoz milanez...
Por e kam thene edhe 1 here tjeter qe sivjet ja uroj fitoren Interit...
Me dhimbsen tifozat interist, qe lexoj ne kte forum...
![]()
hmmm...
Juveja e Capellos eshte bere goxha e forte, dhe besoj se do kete nje luft shume te ashper mes Milanit dhe Juves per titullin e ketij viti ne CALCIO...Juveja me Capellon, Emerson-Cannavaro-Zlatanin eshte bere e forte shume...ndersa ekipet tjera pretendente si Inter ose Roma apo LAZIO-ja ime, nuk do kene as rastin per t'ju afruar kreut ku do dominojne bindshem Juve dhe Milan...
sheva ne duel me emersonin...
Sulmuesi egjiptian ka bėrė tė ditur se ardhja e tij te Roma, ka qenė kurorėzimi i njė ėndrre 02-09-2004
Mido: Do tė tregoj se sa vlej
Sokol Kondi
"Do t'ju tregoj me golat e mi se keni kryer njė blerje tė madhe." Kėto kanė qenė fjalėt e para tė Midos, qendėrsulmuesit tė ri tė Romės: "Tė luash kėtu ėshtė njė ėndėrr, ? vijoi 21-vjeēari egjiptian, ? qė mė nė fund realizohet pėr mua. I njoh mirė Ēivunė dhe Meksesin, por Roma ėshtė edhe Toti e Kasano.
E di se s'do tė jetė e lehtė dhe se do tė mė duhet tė punoj shumė, por besoj se mund tė shkojmė larg". Ai ka nėnshkruar njė kontratė pesėvjeēare me 1,85 milionė euro nė sezon, plus shpėrblimet e mundshme. Roma, pėrmes njė buletini, e ka zyrtarizuar nė mbrėmjen e ditės sė martė blerjen e Hosam Husein Abdelhamid Ahmed Midos.
Sulmuesi egjiptian, me prejardhje nga Olimpik Marseja, i ka kushtuar 6 milionė euro verdhekuqve, shumė kjo qė klubi italian mund ta shlyejė me katėr kėste, deri nė korrik 2006. Por kush ėshtė Mido? Ahmed Hosam Mido ka lindur nė Kairo mė 23 shkurt 1983. Ai ėshtė i lartė 190 centimetra dhe peshon 81 kg. Ka nisur tė luajė futboll nė Malmoe, Suedi, dhe nė sezonin 1998?1999 ka qenė protagonist, duke shėnuar 11 gola nė vetėm 6 ndeshje.
Rikthehet nė atdhe njė vit mė pas nė radhėt e Zamalekut. Viti 2000 ka qenė i mbsuhur me gėzime pėr tė, pasi i mundėson tė shpalosė vlerat dhe tė marrė pėlqimet e para. Fiton Kupėn e Kupave tė Afrikės dhe blihet nga skuadra belge e Gentit. Njė tjetėr kampionat i mirė, me 11 gola nė 21 takime.
Njė vit mė pas kalon tek Ajaksi, ku shėnon 12 gola nė 24 ndehsje dhe kontribuon nė sezonin e madh pėr amsterdamasit: fitimi i kampionatit, i Kupės sė Holandės dhe Superkupės sė Holandės. Njė vit mė pas, nė Amsterdam mbėrrin Ibrahimoviēi dhe Mido luan pak, vetėm 16 pjesėmarrje pėr tė, qė gjithsesi u shoqėruan nga plot 9 gola. Nė janar vendosi tė transferohet te Selta Vigo, nė Spanjė, ku realizon 4 gola nė 8 takime.
Sezonin e kaluar u aktivizua tek Olimpik Marseja (22 pjesėmarrje dhe 5 gola), ku kontribuon nė arritjen e finales sė Kupės UEFA, duke eliminuar Interin nė gjysmėfinale. Tani pėr tė ka nisur njė aventurė e re me Romėn. S'pėrbėn aspak njė mister fakti qė klubi i Sensit e ka kėrkuar shpesh Ibrahimoviēin, i cili tani ka veshur fanelėn e Juventusit:
"Zllatani ėshtė miku im, ? saktėsoi Mido, ? dhe nuk ka patur kurrė rivalitet mes nesh. E di qė Roma e donte, por mė pas secili bėri zgjedhjen e vet. Unė s'duhet tė tregoj asgjė tjetėr pėrveē faktit se klubi bėri mirė qė mė bleu".
Padyshim qe Milan
FORCA MILAN
Milano , KUQ E ZI , edhe plus i kane uniformat (per ngjyrat eshte fjala) i ka ngjajshme pra Kuq e zi.........
Krijoni Kontakt