Boll ke gjet per sot po he.
Po ja lejm Kolombit ate tenistin. Besoj e ka shume qejf. Se edhe Kolombi e njef mire njerzine. lol
Boll ke gjet per sot po he.
Po ja lejm Kolombit ate tenistin. Besoj e ka shume qejf. Se edhe Kolombi e njef mire njerzine. lol
HOLLAND...
RALF WALDMANN !!!
e gjeta.. (sa kam qesh)
Prektora
Ralf Waldman...qe te flesh i qete.... Megjithate sic e thashe njish je.
Qe te flesh rehat gjej kete:
I perket 1000cc pra ska te beje me MotoGP
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Postuar mė parė nga Del Monako
hej, ai tenisti eshte gje hollandez ?? ka fituar dhe Wimbledon ??
(megjithese mund ta kem shume gabim)
Prektora
te jem i sinqerte, nuk e gjej dot..
e kam pare Superbike, por keto 2-3 vjet jo..
me thuaj kombesine e pilotit (pervec amerikanizimit te shpalosur ne motor)
Megjithate Waldmann, ta gjeta.. e postova vetem disa sekonda perpara pergjigjes tende..
Prektora
Mos ke na i program ti aty qe i cbirilon keto se na habite. lolPostuar mė parė nga darwin
![]()
HOLLAND...
lol
Ne fakt as une se kam ndjekur shume ama ky Amerikani mu fiksua..Eshte Colin Edwards..
Gjej kete edhe ika per sot:
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
hajde se qeshim te gjithe po he.. Emri e tenistit nuk e gjej dot ne bote sot, bile as ndonjehere.. e kam harruar fare
Prektora
Colin Edwards ??!!! kur e ka patur ate motor ??? e kam te fiksuar vetem me Honda-n e bardhe karakteristike.. nejse, te gjitha nuk i gjejme dot
pilotin italian gjynah qe e vure, sepse me kujtove ate faktin e gjymtimit te te dyja kembeve, edhe me ka ardhur keq..
Nqs ke pare IndyCar racing, ka bere nje nga parakalimet me madheshtore, ne ngjitje-zbritjen e Laguna Secca, kunder Bryan Herta dy xhiro para fundit !!
zanardi
Prektora
Del Tulipano,Postuar mė parė nga Del Monako
Eshte Alfredo Di Stefano ai e jo Passarella.
Shyqyr zotit qe nuk the Bielsa eshte.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt