Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 52
    Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Nuk ėshtė e vėrtetė qė Avant Browser-i ėshtė i pasigurt sa MIE. Ėshtė e ēuditshme si e thoni kėtė. Avant Browser-i ka shumė mė tepėr mundėsi sesa MIE klasik. Andaj nuk mund tė jetė njėsoj si ai. Pėr siguri ėshtė shumė e sigurt qė ėshtė mė i mirė se MIE por edhe mė i mirė se Firefox-i. Nuk e kuptoj si mund tė lartėsohet Firefox-i qė ende ėshtė nė versionin 1.0. I duhen edhe disa versione tė tjera pėr t'u vlerėsuar aq lart dhe t'i tejkalojė tė tjerėt. Nėse arrin ta bėjė kėtė.
    Dhe jo qė hapet njė ēikė mė ngadalė nė fillim por shumė mė ngadalė. Kam pėrshtypjen se Firefox-in e pret tė hapet sikur Adobe Photoshop-in. Kurse Avant Browser qė ka 10 versione tė kaluara sikurse edhe vetė MIE hapet nė ēast. E mandej proklamohet me tė madhe se Firefox-i ėshtė mė i shpejtė.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Avant Browser Home Page
    Try Avant Browser, an upgrade to Internet Explorer. Avant Browser is a fast, stable, user-friendly, versatile multi-window browser. Now, Avant Browser is available in 34 languages.
    Citim Postuar mė parė nga Download.com Review
    Starting from the Internet Explorer engine, Avant Browser adds useful capabilities, such as a pop-up blocker, grouped favorites, an RSS reader, and tabbed browsing. The first thing we noticed upon launch was the aesthetically pleasing skin that came as the default with Avant Browser, but you can choose from among many preloaded skins in the Tools menu. The tabbed-browsing feature lets you quickly switch among Web sites, rather than having to shuffle through several browser instances in the Windows task bar. If you visit several Favorites often, you can save them as a group and open the whole group with one click. When you shut down the program, Avant Browser remembers which windows were open and launches them the next time it starts up. You also can automatically refresh all windows, or only the current one, at regular intervals. A simple pop-up blocker works in most cases, but it was powerless against some floating banners and other, more obscure pop-up methods. Overall, we found Avant Browser a great alternative to Internet Explorer, with useful features that make browsing even more efficient.
    Kete thote siti kryesor i avant browser "An upgrade to Internet Explorer".Nuk eshte problemi i gjerave shtese qe ka, popupblocker me te fuqishem a ku di une, por thjeshte ideja qe eshte jofunksional pa internet explorer me ben te dyshoj.Nese ti do te hiqje internet explorerin, do ishe ne gjendje te perdorje avant browserin siner?.Nuk e di cili eshte problemi tek ju qe ju hapet me aq vonese Firefox, po te mendosh qe ne versionin 1.0 eshte kundershtari kryesor i internet explorerit, them po ne versionet e tjera si do te jete.Nuk dua ti mbush mendjen njeriut ose ti imponoj pikpamjen time, por perderisa browserat e tjere jane internet explorer dipendente do te kene te njejtat telashe qe ka internet exploreri i sotem. Pastaj dhe dicka.Nuk ka rendesi versioni qe ka njeri ose tjetri.Avant browser eshte shkruar thjeshte si implementim i internet explorerit, prandaj ska pasur fare nevoje te merret me motorin e renderizimit te faqeve menyren e hapjes e me the e te thashe.Eshte si ti japesh nje ngjyre me te bukur nje volvo, po volvo eshte.Beji zbukurime sa te duash me siper.Po firefox nuk eshte volvo, eshte tjeter marke dhe nje marke e sapokrijuar nga zero, ose me gjergun e informatikes "from scratch"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xemlo : 07-12-2004 mė 16:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Postime
    15
    Ku e bazohet fakti qe IE nuk qenka i sigurte? Ketu behet fjale per siguri 100% apo siguri relative?
    O sa mirė qė nuk ka dhėmbė!

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Nuk tha njeri qe IE nuk eshte i sigurte.Por duke qene se ka nje perhapje shume me te madhe se Firefox apo cdo browser tjeter, detyrimisht eshte me i sulmuari.Persa i perket pjeses se sinerit ku thoshte qe avant browser nuk eshte i pasigurte sa MIE atehere aty do thoja dicka.Sepse Avant Browser dhe internet Explorer jane e njejta gje me njera tjetren, vetem se i pari me shtesa me shume.Plus fakti qe hapet me shpejte, eshte thjeshte nje optimizim i menyres se te perdorit te internet explorer-it.Avant Browseri qendron i ngarkuar gjithmone ne memorje dhe kur nuk e perdor prandaj eshte me i shpejte ne hapje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-09-2004
    Postime
    253
    cdo browser qe ka Tabbed Browsing me mire se IE
    Per mua Opera 7.6 qe perdor, ka ato veti baze ndoshta te thjeshta ne dukje, qe ta lehtesojne shume lundrimin ne web
    Veshtire se ndonje qe le IE-ne per Opera-n do kthehet prape te IE

Sa per temen, perdorimi i ketyre programeve ne shqip apo edhe ndonje gjuhe tjeter qe mund te dime me mire se anglishtja, me duket aspak komod ,kjo nuk do te thote qe eshte bere gabim qe po perkthehen edhe ne shqip

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga flori2
    Hmmm,download perkthehet shkarkim dhe jo zbritje!
    Na falni zoteri lektori
    Zbrita firefox nga rrjeti.Apo mos deshe ta shkarkoj?
    Une kam problem me programin,e jo me fjalet.
    Nqs me ndihmon me te paren,te fal te dyten une.

Moderator me falni!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Xemlo, Firefox vjen nga Mozilla (version mė i thjeshtėzuar i saj), ndėrsa Mozilla nėse e mban mend lindi si projekt i hapjes sė kodit tė shfletuesit Netscape (andej nga '98-'99 nė mos gaboj).
    Kurse Firefox lindi mė shtator 2002, pra ėshtė relativisht njė projekt i ri. Pra dua vetėm tė saktėsoj qė nuk ėshtė gjithēka "from-scratch".
    Sigurisht qė ėshtė kryer njė punė kolosale, qindra programues dhe zhvillues nga tė 4 anėt e botės kanė ndihmuar nė pėrmirėsimin e kodit. Versioni 1.0 pėrcakton njė hap stabėl nė rrugėn e zhvillimit, pėrmirėsime ka dhe do tė ketė akoma mė tepėr nė tė ardhmen.

Tani nė temė sėrish. Fotjon, diēka personale ngelet personale, zgjedhja jote.
    Jam i sigurtė ama qė im atė njeh mė mirė shqipen sesa anglishten. Dhe po tė ma kėrkonte nė gjuhėn e frėngėve, ime mė nuk e njeh frengjishten, i njėjti arsyetim pėr rusishten, vėllai i vogėl po mėson shqipen nė klasė tė 2. Si t'ja bėj? Ah, sa mirė, dikush qenka kujtuar pėr fatin tim tė mirė tė marrė mundimin t'a pėrkthejė nė shqip. Kėshtu puna, sa mirė qė anglishten nuk e dinė tė gjithė, se do kishim ngelur pa pėrkthim shqip.
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Nuk me doli edhe aq lehte.
    Zbrita komplet skedarin 4 mb edhe kur i bej run me del "unspecified error"
    Ndonje ndihme?
    Hej Storm, nga ku dhe kur e shkarkove ti versionin qė po pėrpiqesh tė instalosh? Kam ca kohė pa e testuar FF nė shqip, megjithatė, sa herė e kam instaluar, s'me ka ndodhur njė gabim i tillė! Mund tė mė thuash ēfarė sistemi operativ po pėrdor? Po ashtu, ndonjė tė dhėnė tė mėtejshme tė gabimit a mund tė na e sjellėsh, apo del vetėm "unspecified error" ?

Ps. Ndonjėherė, mė mirė njė "zbritje" nga detyra sesa njė "shkarkim"
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Postime
    15
    Citim Postuar mė parė nga fotjon
    ... qe ta lehtesojne shume lundrimin ne web ...
    Kjo eshte pak si jashte teme, po pse navigate perkthehet lundrim ne shqip? Ky eshte termi qe perdoret ne Shqiperi?
    O sa mirė qė nuk ka dhėmbė!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga helios
    Hej Storm, nga ku dhe kur e shkarkove ti versionin qė po pėrpiqesh tė instalosh? Kam ca kohė pa e testuar FF nė shqip, megjithatė, sa herė e kam instaluar, s'me ka ndodhur njė gabim i tillė! Mund tė mė thuash ēfarė sistemi operativ po pėrdor? Po ashtu, ndonjė tė dhėnė tė mėtejshme tė gabimit a mund tė na e sjellėsh, apo del vetėm "unspecified error" ?

Ps. Ndonjėherė, mė mirė njė "zbritje" nga detyra sesa njė "shkarkim"
    helios,
    Zbrita programin nga lidhja qe eshte dhene ne postimin e pare nga mr.cool.
    Instalimi i programit shkoi i teri ne rregull,dhe kur i beja run qofte me "user" akses apo me "administrator" akses,nuk i bente ekstraktimin e fajllit dhe me dilte "unspecified error".Provova ca here po pa sukses.
    Nuk e di,nuk besoj qe problemi eshte tek kompjutori i im.Keshtu qe do doja te kem nje shfletues ne shqip.Prandaj edhe insistoj te instaloj Firefox,jo qe jam i cmendur pas ketij programi.

P.S: Pas Firefox,mendoni qe edhe Opera do kete shqip programin?

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Firefox brėnda Firefox
    Nga edspace nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 21:32
  2. Si ti veme 'turbo' firefox
    Nga werewolf nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-11-2004, 16:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •