Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    -==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    ehhh po po nuk shike icik men nuk eshte gje....

duhen kta lloj tipash ti marrin te tjeret me goje...indiferenza eshte pjese e jetes...

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Indiferenca eshte ajo arma e dyfishte e cila sherben per tu mbrojtur dhe njekohesisht per te arritur qellimin tuaj. Shoqeria shqiptare ende se njeh indiferencen dhe per kete se aplikon fare, ketu gjithsecili mundohet te dale ne pah edhe aty ku si takon. Le te marrim forumin ku sheh gjithfare postimesh qe skane asnje lidhje me temen por thjesht sepse nuk njohin indiferencen per ate cka nuk i intereson aspak. Veten nuk e perjashtoj nga shoqeria ku jetoj por gjithsesi indiferencen kam filluar disi ta perdor ne format e mija te rafinuara qe te duket e tille dhe te jete krejt tjeter.

Dito.
    Bukur Odeon trajtim i detajuar i temės dhe shembull konkret ai i forumit.
    Jam dakort me mendimin tėnd dhe dua tė shtoj se indiferenca ka anėt e saj shumė pozitive pėrvec atyre negative.
    P.sh: Mua personalish mė ka ndihmuar(indiferenca) nė raport me femra qė pėrdorin bukurin e tyre pėr tė tė shkatėrruar ekonomikisht apo kur je duke u dashuruar me njė gocė tė papėrshtatshme dhe e di qė s`duhet. Pėrdor indiferencėn edhe pse ėshtė pak vuajtėse.
    Pastaj tė gjithė ata qė ndodhen nė kurbet e dinė atė shembullin klasik tė perėndimorit:
    Je duke ecur dhe padashje pėrplas supin me njė tjetėr dhe c`ndodh.
    Nuk ndodh qė tjetri ndalet dhe tė pėrgjigjet "ku i pate syt o.."dhe fillojnė ofendimet edhe pse ti i kėrkon tė falur ai e harron punėn e tij dhe vazhdon me sharje. Perėndimori tė pėrgjigjet "pardon"dhe vazhon rrugėn pa kthyer kokėn.
    Pra indiferenca nė kėtė rast evitoj nervozimin(sharjen),humbjen e kohės dhe demostroj edukatėn qė bėn pjesė e filozofisė sė vlerėsimit tė jetės.
    Kurse nė shoqėrin shqiptare tė shkon jeta duke u marrur me jetėn e tjetrit me njė kuriozitet ekstrem qė tė pėrsekuton.
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga I-amėshuar
    Jam dakort me mendimin tėnd dhe dua tė shtoj se indiferenca ka anėt e saj shumė pozitive pėrvec atyre negative.
    P.sh: Mua personalish mė ka ndihmuar(indiferenca) nė raport me femra qė pėrdorin bukurin e tyre pėr tė tė shkatėrruar ekonomikisht apo kur je duke u dashuruar me njė gocė tė papėrshtatshme dhe e di qė s`duhet. Pėrdor indiferencėn edhe pse ėshtė pak vuajtėse.
    Pastaj tė gjithė ata qė ndodhen nė kurbet e dinė atė shembullin klasik tė perėndimorit:

Kurse nė shoqėrin shqiptare tė shkon jeta duke u marrur me jetėn e tjetrit me njė kuriozitet ekstrem qė tė pėrsekuton.
    Te pershendes dhe faleminderit:
    Une vete si person nuk jam per indiferencen definitive por jane arsyet te cilat me detyrojme te jem i tille. Psh kur dikush te cilit ti i jep gjithe vemendjen e duhur dhe has vazhdimisht kundershtine e personit atehere c`mbetet te bejme? Une mendoj indiference dhe vuajtje me vetveten, e cmund te bej me teper!
    Ndersa ne aspektin e gjerave qe nuk me terheqin qe ne fillim hasin ne indiferencen time dhe vetem ne shfaqjen vizive te gjerave atraktive mund te fitojne vemendjen time.

Dito.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Indeferenca eshte normale jneriu rrin indeferent ndaj atyre qe do dhe eshte mire nga disa gjera te jesh indierent dmth si nje lloj mbrojteje nga gjerat qe si do ti vet
    M&M

Po une qe jam indiferent nga natyra si i behet halli?
    o me dy molle moj te godita
    o me vrave o te vrafte pika
    E nuk te rashe per te vrare

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Indiferenca eshte karakteristike qe nuk mund te aktivizohet. Ne nje raport indiferentesh shkon gjithshka mire. Ne nje rast tjeter indiferenti akuzohet per mosangazhim.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Rushajet (Pentekosti) - Zbritja e Shpirtit tė Shenjtė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 10-06-2025, 00:00
  2. Kisha ėshtė Njė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Njė vėshtrim i shkurtėr historik rreth debatit mbi filoque
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 07:52
  4. DOKTRINA - Kapitulli III: Trinia e Shenjtė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-03-2005, 23:02
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •