Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14

Tema: Dy pyetje

Citim Postuar mė parė nga Mina
    1)Sa te larte e keni expectation level?
    Green, beje shqip pyetjen!
    Ke te drejte.
    Sa shume prisni nga te tjeret per ato qe beni? Sa shume te vemendshem jeni per te marre prej te tjereve perkushtimin, dashurine, respektin, etj qe jepni...favoret, privilegjet qe i beni dikujt tjeter?

Me cudit shpesh vetja, me reagimet e ndryshme lidhur me ate qe pres nga te tjeret dhe me sa pres prej tyre. Me cudit sepse thjesht nuk e parashikoj dot. Duhet ti futem me "analiza" psikologjike per te kuptuar pse me beri apo nuk me beri pershtypje, pse provova emocione pritjeje apo jo...
    Ne pergjithesi mendoj se po e pate nje te mire ne dore s'ka asnje te keqe pse mos ta lejosh edhe dike tjeter te perfitoje. Unless, mbeshtetur ne njefare "historie" te meparshme, dhe tek gjykimi im per te ndare nese eshte "e drejte apo jo e drejte", vendos qe te mos e bej dicka edhe pse mundem plotesisht. Eshte e komplikuar nganjehere sic mund te jete dhe e thjeshte fare. Gjithsesi te dyja vendimet e mesiperme cuditerisht perhere tek une ndodhin pa pendesa te mevonshme...
    Pres nga njerez shume te afert. E cuditshme! Sepse jap tek ata me gjithe zemer gjithcka dhe pa menduar cdo ndodhe me pas. Ndoshta duke qene koshiente e ketyre dy vetive, prandaj dhe justifikoj nivelin (e larte) te perkushtimit qe pres ne return. Ne fund te fundit, po nuk iu perkushtuam dhe po na u perkushtuan ata per te cilet ndjejme dashuri, kush do ta beje kete...?!
    Kjo eshte llogjika ime justifikuese.

Personalisht gjerat i marr kur ne menyre ta pashpjegueshme ndjej qe shkelet kufiri i maredhenieve midis meje dhe dikujt tjeter. Po nganjehere si shqiptare e devotshme (sic e permendi dikush tjeter) i marr personalisht sa i luaj fene...lol:P

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga green
    Dy pyetje...

1)Sa te larte e keni expectation level? Nuk ka nevoje per ti ngritur piedestal vetes tani sesa jo-selfish jeni dhe se kur beni dicka nuk prisni asgje ne return. Okkk?!Nuk ka njeri qe te mos pretendoje dashuri, respekt, hmm favore, privilegje nga dikush te cilit ia ka dhene ne nje menyre apo ne nje tjeter me pare keto qe permenda me siper.

2)Dhe sa personalisht e merrni dicka qe shkon kunder sistemit tuaj?!Me sistem kuptohet "kod personal" vlerash, bindjesh etj (dhe te tjera qe tani nuk po me kujtohen).

Vete do te pergjigjem pak me vone(ngaqe tani kam nje pune qe duhet ta mbaroj plus nuk dua t'ju influencoj mendimin e lire)...
    1)Varet se prej ckahit pres!
    Di te kenaqem edhe me shume shume pak.Varet kjo.
    Expectation level me te larte e kam tek vetja ime.

2)Gjithcka eshte relative dhe kalon.Tentoj mos i vendos shume njolla kundershtimeve se e vetmja gje qe mund te ndodh eshte fitimi i kundershtimeve te reja.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    1)pres shume nga te tjeret kur vendos te bej dicka...

pastaj si tip qe me pelqejne komplimenat normale them...

(per pyetjen tjeter po mendohem akoma ....)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Disa pyetje, pėr ata qė e lodhin trurin :
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 12-10-2016, 07:17
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  3. Del nė shitje "Njė dosje pėr Kadarenė"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 01:53
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •