Desha te dija se si mund te shkoj nje njeri ne Britani nga Shqiperia per te studjuar. Nese keni ndonje informacion atehere, me thoni..
Flm//
Desha te dija se si mund te shkoj nje njeri ne Britani nga Shqiperia per te studjuar. Nese keni ndonje informacion atehere, me thoni..
Flm//
Jam JETUS jo TREGUS!.
Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
duhet te kesh para ne gjendje, kjo eshte kryesorja Drilon dhe varet cfare do te studiosh....
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
ca te duhen, lek o vlla?
pastaj gjej shkollen, apliko online(kjo eshte thjesht formale) se si te kesh lek me pagujt vitin te fusin automatikisht...
edhe te komunikosh anglisht duhet qe te jesh pak i shkathet ne interviste
kaq plako ca pret nisu
Postuar mė parė nga morbidangel
of course, qe per te aplikuar eshte e lehte por duhet te kalosh edhe IELTS test me min 5.5 ose 6.0 dhe notat nga kolegji konsiderohen.....POR duhet te kesh edhe lek per ta perballuar shkollen...pasi eshte shume e shtrenjte sidomos per business studies!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
une e kam bere nje kerkese te tille ne tirane me kthyen pergjigje
se duhet te kisha ne gjendje afersisht 15 mije sterlina ne fillim.
dhe cdo vit shkonte rreth 10 mije sterlina.kto per 3 vjetet e para.
une e lashe biseden me aq nuk vazhdova me tej zgjodha italine....
te uroj fat ty....e gjithe kjo ka ndodhur para nje viti ok
Postuar mė parė nga ElMajico
O shoku ne fakt nuk e kisha per veten time pyetjen, por desha te dija nga dikush qe ka ardhur nga Shqiperia per studime ne Britani, sepse me pyeten nga Shqiperia per proceduren. pastaj nga 10.000 ne vit 30.000 po te kesh aq lek ne gjendje me mire shko ne shqiperi hap nje biznez dhe jeto me ato para.
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt