Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 88
    i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ej po si ka mundesi qe skam degjuar ndonje grup rrok ne shqiperi une !?

Pse elita 5 rrok kendojne re !?
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar Maska e Evis
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Ne purpur...
    Postime
    32
    Ne skenen e rock-ut shqiptar megjithmend vlera nuk jane te shumta,poe sdq kujtoni qe pak grupe te sakta rock-metal ka pasur kjo skene,grupe disponibel per te bere keto rryma ka por mungon investimi,ata qe kane ne dore muziken ne Shqiperi duan te bejne biznes nuk duan muzike qe del nga shpirti por qe nuk sjell perfitime.

Mos kujtoni qe ne Shqiperi nuk ka rock-etar e metal-ar ka dhe me shume sa c'jau merr mendja ju,por jetojne me muziken e huaj ku ne fund te fundit eshte dhe ajo me e bukura dhe me profesionale dhe me me ndjenje sec mund te bej nje grup shqiptar.

rock on!
    I am the cosmic storms
    I am the tiny worms
    I am fear in the night
    I am bringer of light

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    te guri i shqipes
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga MiaGaia
    bashkohem Totalisht me ty... o Shqiptarrrrr C`eshte kjo Elita 5 ??? Si mund te thuhet per nje grup rock qe esht me nivel kur "kompizitori" i tyre i ashtuquaJturi VIRUSI I KA TE GJITHA MOTIVET TE VJEDHURA...
    per me teper nese keni degjuar me vemendje albumin e ri them se eshte shum shum komercial dhe s`ka pike lidhje me muziken rock te vertete
    Tung
    Po thua se ky album eshte pllagiat!?me trego prej cileve grupa jane te vjedhur motivet? ELITA 5 Nr.1

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    rocku - gabim ngjan sikur po thua dicka te keqe lol roku eshte me mire

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    E adhuroj grupin Oda e sidomos kengen e tyre Beso ne Diell.
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    15

Thumbs up

ELITA-5 jane nje grup qe vetem vjedhin dhe sa per informacion te atij qe kerkonte kenget qe elita 5 kane vjedhur ja ku i keni:

Urrej shiun - Rrumune(e dine te gjithe)
    Te pres - Bon Jovi(Runaway) dhe Iron Maiden(Alexander the great, fillimi)
    Nora - Ahhaa(Big in Japan)
    Une e di se ku te dhemb - Deff Lepards

ka dhe disa te tjera qe per momentin nuk po me kujtohen por gjithsesi do i shkruaj ne te ardhmen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    15
    Gjithsesi une grup shqiptar te preferuar kam grupin BURN. E them kete me bindje pasi i kam degjuar edhe live ne 4 ore koncert ne Tirane. Me kane lene mbresa te jashtezakonshme duke patur parasysh se jane shume te vegjel ne moshe.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Elita 5, ka vjedhe edhe Ani moj e Majra, Sajzezo, Xhi me bane, etj.
    Mesohuni te vleresoni muzikanet tane e jo ti zhvleresoni ata.
    Elita 5 eshte nje nder rokgrupet me te mira shqiptare e jo vetem shqiptare por edhe ne gjithe Ballkanin.

Grupi Burn, nuk ka vetem dy kenge, por duket qe premtojne shume, dhe i urojme shume sukses, vec une do i kisha rekomanduar qe ta nderrojne emrin, sepse emri me duket kot. Me mire eshte ndonje emer shqiptar si Votra, Asgje Sikur Dielli etj. etj.

Para disa vitesh kishim nje rokgrup nga Prishtina te quajtur Jericho, keta i bene dy kenge shume te mira, por u zhduken nga skena, dhe nuk di ca u be me ta.

Rokgrupet shqiptare qe me pelqejne me shume, pervec Elites 5, jane Retrovizorja, Votra, Humus, Asgje Sikur Dielli, Sansara, Kthjellu, Supernova (edhe pse vetem nje kenge kam degjuar nga keta), Aurora, Hithat, etj. etj. Poashtu edhe ne rok te lehte kemi Aleksander Gjoken, Redon Makashin, Elton Deden etj. etj.

Tu-tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 21-06-2005 mė 20:25

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Cka paska bere ky Armaldi me kete BURN, te gjithe temat i paska pėrli, moderator ku jeni? Kush eshte ky grup, edhe une ne lagjen time kam 3 rock grupe qe kane nga disa kenge te veta origjinal dhe s'them gje edhe pse me to jame cdo dite.

Ok, Armald nese mendon se ato fare Burnat jane te mire shume, pse tash na ben muhabete se Elita paska vjedhur, pse sulmove bash Eliten qe jane nje legjende e gjalle e rockut shqip, apo ati ku te dhemb dhembi ke edhe problemin tend.

Per te kritikuar dikend duhet te jeshe me i madhe se to, ne kete rast ne krahasim me Eliten ato BURNAT jane askushi...

Dodon lere, kot e ke, se s'mund ta bindesh me siguri ky eshte vete pjese e rock grupit te famshen BURN dhe tash ka gjet vendin per marketing.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    15
    Davius e ke gabim, une jetoj ne Durres dhe nuk kam shume info per ta, gjithsecili ka mendimin e tij. Une e dija qe do kisha replika sepse ata jane nje grup qe nuk i kane zane fill themelet e tyre. Por gjeja qe me ben te qesh eshte se ne shqiptaret e kemi zakon tja fusim kot ndonjehere, si puna jote apo jo Dav...? . Dhe persa i perket marketingut te gr Burn, nuk ka nevoje fare. Duket qe ke shume qe s'shkel ne Tirane sepse (60% e te rinjve e dine) Burn luajne Live ne "Night Clubet" me te mira ne Tirane. Nqs do ta vertetosh, mblidh ca leke (se edhe une 1 here kam shkuar) se eshte shtrenjte dhe shko degjjoji. Po spate do ta baj une zemren gur dhe do ti jap.Mirupafshim SKEPTIKU qe qenka akoma ne vitin 1000 dhe nuk dika se paskan dale te rinj po merret me te tjere qe kane thyer rekord per vjedhje kengesh.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-12-2008, 12:26
  2. Perse ?!? Ja pra ... realiteti Shqipetar dhe kinematografia Shqipetare ....
    Nga -ZeroCooL- nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-03-2005, 02:29
  3. "Nano Ik", protesta sėrrisht nė Bruksel
    Nga Asteroid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07
  4. Nisma Per Krijimin e Komunitetit Shqipetar ne Britanine e Madhe
    Nga El_Dorado nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2004, 11:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •