Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    po po ju ndihmoni njera tjetren

sa per temen sic e kane thene shume posht dhe sic e thashe vet, ato e bejne ate pune sepse mendojne qe ai qe eshte i zene ka dicka me te mire se ata te liret
    jam plotesisht dakort me kete dicka e till me ka ndodh edhe mua D
    por sic e di edhe vet vajzat kshu e kan kur shikojn dike me nje vajz kan zili se skan vet dmth kan zili ate vajzen
    pse nuk e di ti qe ne bot eshte 10 vajza me 1 cun :PPpP

hahahah ajde se flasim ne
    Partizoni

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kur keni te dashure gocat ju shikojne sikur jeni mashkulli i vetem ne bote, kurse kur jeni vetem as nuk jua a hedhin syte?
    Nuk eshte tamam keshtu. Perse duhet tja hedhesh syte nje personi lumturisht te lidhur ?Mos ndoshta behen cik me sweet meshkujt ne keto raste

Eshte tipike per meshkujt qe te bejne indiferentin dhe mosperfillesin ne raste te caktuar ... Kushedi cu duket vetja
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem Lexo Postimin
    Ju cuna nuk e di se ju ka ndodhur kjo gje apo e keni vene re. Kur keni te dashure gocat ju shikojne sikur jeni mashkulli i vetem ne bote, kurse kur jeni vetem as nuk jua a hedhin syte? A nuk eshte kjo gje paradox?

mirepres mendimet tuaja
    Edhe tani qe jam single, ka femra plot qe me hedhin syte. Por eshte me e theksuar kur je i lidhur, e kam ven re dhe un kte gje.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •