Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 194
    Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    WOW WOW WOW nje here nuk vajta une ne ndeshje u be nami

Kjo ishte fantastike. Neser flas me Parker, per tju dhene me shume thashetheme ne cfare u be dhe sa leke do jepen per ata qe u rrahen.

Sa qejf i kam Pistons se kete vit i kam njohur te gjithe lojtaret nga afer dhe jane vertet cuna te mire, po kjo e sotmja u fillua nga ata per mendimin tim, megjithese keta te Indianes qenkan.... (kishin ca leke qe duhet ti merrnin tifozet e Pistons

Per ndeshjen tjeter shihemi tek Palace (shpresoj qe mos skualifikohen per hir te kesaj qe ndodhi sot).

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    shqip dhe kujdes fjalorin
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Indiana c'bjelloi Pistonat si ne loje dhe ring.
    Tifozat e Pistonsave sot morem mesim te mire.Nga shkallet e stadiumit munt te vervisesh cdo gje ,dhe munt te shash,por kur ke te besh me te cmendur si Artest,atehere duhet ti besh mire llogarite.
    Ron Artest dhe Stiven Jackson,shpartalluan disa nga tifozat e Detroit.
    Rrugaceri edhe kur nje nga njerzit me te qete trajneri i Indianes Rick Carlisle,shkonte per ne dhomat e zhveshjes ju be dush me lloj lloj sodash.Jermen O'Neal duke dale nga fusha nuk permbante zemerimin dhe ,plasti grushti serisht me tifozet e Pistonsave.Ajo fushe duhet te denohet per nja 10 ndeshje qe te vene mend,se morren perpjete me nje kampionat qe shkelen mbi kufomat e vdekura te Lakersave.TURP,sot shkelen mbi basketbollin.
    Per ndeshjen e kam thene Pistonsat ekipi me i merzitshem ne NBA,aspak te shpejte,nuk hapin lojen,nuk kane offense,dhe vec nje mbrojtje,me teper jashte korrekteses sportive.Me teper nje ekip teper provokues ashtu si para ardhesit e tyre te mbiquajturit "Bad Boys" me ne krye Isiah Thomas.

Ekipi im qe ka lezet shpirti kur e sheh Dallas Mavericks,fituamme veshiresi ndaj ekipit te Bayernit NY Knicks 105-103 me 30 pike dhe 12 tabela nga lojtari me i mire aktualisht ne NBA GJERMANI Dirk Nowitzki.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 20-11-2004 mė 01:41
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    kolombi te lutem shume vetem Pistons mos sha

Shoqja e ngushte e njerit nga lojtaret e Pistons me ka ftuar ne Dallas per ndeshjen e tyre. Nq se nuk ndryshojne datat dhe une akoma jam ne qejfin e nje udhetimi nga jugu shihemi atje...

Kur e ndjek nje skuader nga afer dhe ja u ndjek gjithe lojrat, nuk ka se si mos te futen ne gjak. Behen si njerzit tend qe i do pa kushte. Ne fund te fundit Pistons bene ate qe cdo lojtar mund ta kishte bere deri atje, po keta pastaj qe u sulen nga salla nuk i mora vesh. Nuk eshte hera e pare qe tifozet shajne skuadren e kundert. Madje po te kesh qene ne stadium gjate ndeshjeve ka punonjes te stadiumit qe kane per detyre ngritjen e turmes ne brohoritje kundra skuadres mike, kjo nuk do te thote "Ngrihuni ne lufte", se lojtaret me ata tifozet e cmendur e bejne lekun dhe jeten.

Nejse, keto gjera jane me te medha se ne. Thjesht ishte vertet dicka spektakolare, dhe me vjen shume keq qe nga te gjithe lojrat, une duhet te mos shkoja tek kjo sot.

p.s. Larry Brown beri operacion para pak kohesh dhe mungoi ne nja dy ndeshje.

http://mfile.akamai.com/7883/rm/vod....935750.200k.rm

Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    kolombo shqip e kisha te shumten ore...ua ky

thuaj qe urreke pistonat prandaj e fshive pergjigjen, se jam e sigurt qe shumica ne ketu ne mos 100% flasin anglisht!

Kolombi tha:
    Per ndeshjen e kam thene Pistonsat ekipi me i merzitshem ne NBA,aspak te shpejte,nuk hapin lojen,nuk kane offense,dhe vec nje mbrojtje,me teper jashte korrekteses sportive.Me teper nje ekip teper provokues ashtu si para ardhesit e tyre te mbiquajturit "Bad Boys" me ne krye Isiah Thomas.

Kujdes :
    1. Liria e Fjales...jetoj ne amerike dha kam te drejte ta perdore kete rregul edhe kam qejf te debatoj keshtu qe mos ma fshi

Jam absolutisht kundra kesaj pergjigje. Ti as qe nuk i ke pare Pistonat live se si luajne keshtu qe nuk te jepet e drejta ti urresh per arsye se ti preferon nje ekip tjeter, apo jo?Nuk po them qe s'mund te preferosh dike tjeter, por ama nuk i hidhet faji dikujt kur se pelqen per arsye PERSONALE. Sa per statistikat...shifi mire se nuk i ke ne rregul. Pistons no offence/defence?? you gotta be joking me.
    Pistonat per DEFENCE njihen me teper se per kosha jo dhe aq.

Ekipi me i merzitcem ne NBA?? Aspak nuk te kuptoj. Vene te tjeret dhe fitojen Champions dhe ti i quan te merzitcem?? Un as La Lakers nuk i quaja te merzitcem edhe kur luajten kundra pistonave. Loja eshte loje..

Si konkulsion e kisha llafin qe nuk mendoj se askujt i jepet e drejta te gjykoj nje ekip nga gjera personale. Se arsyet qe dhat ju nuk kane kuptim. Fajin e paten fansat...kjo u morre vesh po prit pak sa te hedhin ne gjyq Artest...

Naten zoteri!

Mesazhi u ndryshua nga Fiori - Goddess shqip se na turperove : ), do thone nuk ka faj Indiana keta te MI jane te gjithe me nerva.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GoDDeSS : 20-11-2004 mė 02:00

Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    Fiori,ti te shkosh ne Dallas por vec miqte e tu te Dewtroit do i nenshtrohen ligjit te kaubojsave te Nowitzkit.
    Tani sa per sharjet ka ,sharje e sharje,nuk munt te lejosh askend edhe kur je profesionist te shash nenen,motren familjen.
    Dikur per nje ofendim te tille te familjes ish ylli francez qe luante per M.United Erick Cantona perdori menyra te stilit karate dhe goditi tifozin ne fjale.
    Nuk dua te mbroj te tilla akte qe nga te dyja palet e shemtojne sportin.
    Ndaj shfaqjen e sotme nuk munt ta quaj spektakolare.Dhe me vjen keq qe ekipi yt ashtu si edhe Indiana dhe sidomos Ron Artest,por edhe mediokri qe nuk ka haber nga basketbolli(pervec ndonje zoterim topi ne tabele) si Ben Wallace shemtojne sportin e bukur te basketbollit.
    Larry Brown e morri vorbulla dhe perplasi mikrofonin gjithe zemerim.

PS Goddess,Postimi yt nuk u hoq nga une.Keshtu qe here tjeter sigurohu para se te nxjerresh konkluzione.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 20-11-2004 mė 02:10

GETE

Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    Jo jo nuk iki akoma zoteri..ketu me ke gjithe naten

Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    oh me fal Kolombi, por prape mi ngrite nervat per ato qe kishe thene

Fiori...te kam inat ty tani lol bej shaka

Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga GoDDeSS
    oh me fal Kolombi, por prape mi ngrite nervat per ato qe kishe thene

Fiori...te kam inat ty tani lol bej shaka

GoDDeSS,titulli i lesaj teme eshte "Spektakli filloi........",fatkeqsisht do apo jo ti nga gjithe analistet dhe gazetaret ekipi yt vetem spektakel nuk dhuron ne fushe.
    Keshtu qe ske pse ke inat mua qe e shoh basketbollin nga nje tjeter kendveshtrim.

GETE

Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    ...dhe sipas teje cili ekip dhuron spektakel shoku kolomb?

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. PDSH me moton ‘Vazhdojmė shqip’ filloi kampanjėn zgjedhore
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 19:30
  3. Ne Nju-Jork filloi...
    Nga Sabriu nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-04-2007, 22:25
  4. Filloi nė Durrės, takimi rajonal "Ndėrtimi i miqėsisė ballkanike"
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-08-2003, 09:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •