Corushe gati je?
---Erdhi?
----Jo nderroi rruge..........???????????
Corushe gati je?
---Erdhi?
----Jo nderroi rruge..........???????????
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Jo po ta dish, Jo po ta dish ti, Ti ti ta dish.
Gjejeni capajevat e dajes ne ke filem eshte kjo shprehje![]()
Postuar mė parė nga kolombi
Qė tė dy pjesėt epostuara nga ju, nuk janė marė nga ndonjė film , por nga teatri " Shi nė Plazh".Odeon_relax
Jo po ta dish, Jo po ta dish ti, Ti ti ta dish.
Gjejeni capajevat e dajes ne ke filem eshte kjo shprehje
Meqenėse opsioni i ndryshimit qėnka ende i vlefshėm, jap dorėheqje nga pėrgjigja e mėparshme dhe them se eshtė pjesė nga : " Zonja nga qyteti"
E gjeta , apo prapė gabim.
Elna.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 21-11-2004 mė 21:18
Ėshtė dhe njė batutė e lezetshme tek filmi "Debatiku" me Colin dhe breshkat , por nuk po e kujtoj dot.
I kujtohet ndonjėrit?!
Je totalisht gabim mundohu ta gjesh se jane marre nga nje film humoristik.Postuar mė parė nga Elna Durrėsi
Mos eshte kjo: heheheheheh e hongri zybaPostuar mė parė nga Elna Durrėsi
ose kjo: Zoti msus zoti msus mos shko me ate, ai eshte spiun
![]()
Mos ėshtė tek Zonja nga Qyteti, Ai Xha Mustaqja e Teto Ollga.Postuar mė parė nga Odeon_relax
Elna.
Ma hodhe ma bere me hile me duket per ta zbuluarPostuar mė parė nga Elna Durrėsi
ajo eshte. por tek filmi zonja nga fshati me mirush kabashin dhe ate aktorin tjeter qe spo ja mbaj mend emrin ai qe luajti postierin tek zonja nga fshati jo ai qe ishte ke zonja nga qyteti
![]()
Ai pra qė e bezdiste me kunja teto Ollgen, qė e donte Melkėn pėr tė birin , por qė teto Ollga nuk e pranonte pėr krushk, a po a jo? Mos tė vė filmin tani nė 2 tė natėsPostuar mė parė nga Odeon_relax
se i kam tė dy nė dvd edhe "Zonja nga qyteti" edhe "Njė shoqe nga fshati"
Elna.
Nuk eshte pandi raidhi joooooooooooooooo eshte akoma gjalle ky qe them une eh dreqin qe sme kujtohet ke filmi shoqja nga fshati e ke. qe i thote mirush kabashit jo po ta dish qe goce per nipcen tend nuk kam dhe mirushi ja kthen jo po ta dish ti se une e diPostuar mė parė nga Elna Durrėsi
![]()
Krijoni Kontakt