e hapa kètè temè tè re sepse nuk mè pèlqeu ajo qè èshtè shkruajtur tek tjetra...
ku flitet sikur tè ishte njè gjè pa zarar...gati romantike...
dje ishte 7 prilli dhe asnjè TV italiane e kujtovi pushtimin e Shqipèrisè bombardimet dhe luftèn e patriotève tanè.( flasin vetem per zgjedhjet, me aq sa pashè unè)
ju lutem tè gjithve bashkèatdhetarve tè postojnè ktu ndonjè fakt o histori dhe unè e pèrkthej nè italisht dhe ja dèrgoj forumeve italiane ( jo ato qè shkruajnè tè huajt o italianèt)
ju lutem pèrsèri tè mè ndihmoni sepse nuk mè shkon pèr mbarè kur flasin vetèm pèr izralianet ( me tè drejtè) ç'do vit kurse shqiptarèt i harrojne, dhe preferojnè tè flasin pèr refugjatèt serbè dhe tè drejtat e tyre.
PS. unè ca fakte i di dhe vetè por nuk kam burimet ( librat) sepse u bè kohè qè kam mbaruar shkollèn e mesme dhe nuk i kam ruajtur. Kur tè vi nè Shqipèri do tè mundohem tè blej tekstet e reja.
ju falenderoj qè tashti sepse jam i sigutè qè do tè mè ndihmoni![]()
PS. ju lutem pèrsèri mos harroni çoni ndonjè artikull o ndonjè qè e ka ruajtur librin e historisè Shqiptare mjafton ta kopjojè nga libri ca faqe kryesore dhe ta ripostojè, mundè tè jetè dhe i shkurtèr por pèrmbledhès.
pèrshèndetje tè gjithve
mos harroni èshtè pèr njè çèshtje tè drejtè.
Krijoni Kontakt