Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60
    betty bob
    Anėtarėsuar
    10-06-2005
    Vendndodhja
    -Malesia
    Postime
    8

A mund te dashurohet njeriu dy here?

E zgjodha ket tem nga vet fakti,se gjith ne pyesim veten: 'A mund te dashurroj perseri',dhe , a ka qen ajo (ne nji te kaluar)sipas nesh DASHURI E PARE ,apo kjo qe po e perjetOjm tani?! Faktikisht ,jemi ne dilem se nuk jemi dhe aq te vetdishim dhe zdim mir ti perbadhojm ndienjat cfar kemi brenda....
    Mund tua shroj 4 pyetje:
    -_-1. Sa sipas juve jeni te sigurt se nje ngjarje ne te kalum per ju ka qen DADHURI E VERTET ,dhe i keni then vetes zdo dashuroj me kurr,
    -_-2. Pse tani jeni ne dilem per ket dashuri qe keni tani ndaj atij personi ,dhe zdini ta veni ne drejt peshim dhe ti thoni vetes me plotbesim:'Ja kjo ,apo( ajo ne te kalumen) ,ka qen DASHURIA ime e pare ,dhe zdo ta perjetoj me kurr,
    -_-3. Sa besoni ju , dhe a mendoni se VETEM NJE HERE dashuron njeriu? dhe
    -_-4. Nese jeni te nje mendimi se : Mund te perjetojm 2 dashuri ,mos edhe me shum.

....Nese me pergjigjeni ne keto 4 pyejte do te me ndihmoni dhe mu ,ne nje zgjidhje qe me sulmon tashi pak koh, ju flm shum,dhe shpresoj se e keni kuptu deri dikun temen ,qe zgjodha .....
    ------>PSE e zgjodha? ------- pse kam perjetu un nje ngjarje te till,dhe tani me shfaq nje dilem dhe nuk mund te drejtohem ne rrug te drejt.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga malesia_girl : 15-06-2005 mė 14:11
    undefinedKur te vie dita e fundit per mua Dua te vdes ne duart e tua.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923

Po

Po eshte nje gje normali njeriu ka te drejte te dashurohet jo vetem nje here po shum her sepse nqs nuk gjen personin e duhur normal qe do kerkoi njeriun e duhur
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

peace :)
    Anėtarėsuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    haha sa pyetje absurde, sipas disa njerezve eshte e shkruar ne liber te shenjte qe njeriu dashuron vetem nje here!!! Njeriu dashuron sa here qe bie ne dashuri , jeta eshte e gjate!
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    -_-1. Sa sipas juve jeni te sigurt se nje ngjarje ne te kalum per ju ka qen DADHURI E VERTET ,dhe i keni then vetes zdo dashuroj me kurr,

-_-2. Pse tani jeni ne dilem per ket dashuri qe keni tani ndaj atij personi ,dhe zdini ta veni ne drejt peshim dhe ti thoni vetes me plotbesim:'Ja kjo ,apo( ajo ne te kalumen) ,ka qen DASHURIA ime e pare ,dhe zdo ta perjetoj me kurr,

-_-3. Sa besoni ju , dhe a mendoni se VETEM NJE HERE dashuron njeriu? dhe
    -_-4. Nese jeni te nje mendimi se : Mund te perjetojm 2 dashuri ,mos edhe me shum.

1.Njeriu kur dashuron mendon gjithmone ne nje menyre te tille,kjo eshte rrjedhoje e ndjenjave qe perjeton.

2.Dashuria e pare eshte e vertete qe nuk harrohet per vete faktin se eshte e para.....por te jesh e sigurte qe serish perjetohet serish.

3.Mendoj se njeriu mund te dashuroje me shume se nje here .

4. Persa i perket perjetimit te 2 dashurive ne te njejten kohe nuk mendoj se eshte dashuri thjesht terheqje...Jam kundra 2 dashurive ne te njejten kohe.

betty bob
    Anėtarėsuar
    10-06-2005
    Vendndodhja
    -Malesia
    Postime
    8
    love_ya? keni te drejt ashtu esht , njeriu dashuron sa her qe bien ne dashuri por kam shtruar dhe 4 pyetje si nen tem, prandaj doja ta di nga ju:a perjetojm te njejten ndjenje sikur jemi dashuru per het te par??
    flm

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Une kam dashuaruar njehere dhe ashtu nuk do te dashuroj asnjehere.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Dashuria eshte si mjalti qe kerkojme ne ferra
    Gjithsesi ja vlen te dashurosh me shume se njehere pasi te rikthen ndienjen e qetesise se humbur.

Dito.

betty bob
    Anėtarėsuar
    10-06-2005
    Vendndodhja
    -Malesia
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Une kam dashuaruar njehere dhe ashtu nuk do te dashuroj asnjehere.

flm Floriri! ti ke patur qart pyetjen e 4 .....at kam dasht te parashtroj si pyetje ...tash nuk di sa kam qen e qart per sa i perket ELDES , ELDA DOJA TE THEM SE NUK KAM THEN ME PERJETU 2 DASHURI NE TE NJEJTEN KOH POR SI THA VET FLORIRI SE NJE HER VEC KA DASHURU DHE ESHT I BINDESHEM QE ZDO PERJETOJ ME NJE DASHURI TE TILL.....at kerkoja......

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Per mua njeriu qe ka dashuruar nje here, di se cfare do te thote te ndihesh mire (dhe te ndihesh i humbur)...prandaj dhe nese nuk beson se do perjetoje te njejten ndjenje, eshte si nje pelegrin ne kerkim te asaj vuajtje qe e beri te ndihej mire !
    Pastaj per mendimin tim, dy dashuri skane sesi te jene te njejta! Per shkakun e vetem, sepse njerezit jane te ndryshem, marrdheniet e tyre, intensitetet e ndjenjave jane te ndryshme! Ka vetem nje dashuri te pare... te tjerat me pas jane te dyta, te treta ......

UnE!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

betty bob
    Anėtarėsuar
    10-06-2005
    Vendndodhja
    -Malesia
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Per mua njeriu qe ka dashuruar nje here, di se cfare do te thote te ndihesh mire (dhe te ndihesh i humbur)...prandaj dhe nese nuk beson se do perjetoje te njejten ndjenje, eshte si nje pelegrin ne kerkim te asaj vuajtje qe e beri te ndihej mire !
    Pastaj per mendimin tim, dy dashuri skane sesi te jene te njejta! Per shkakun e vetem, sepse njerezit jane te ndryshem, marrdheniet e tyre, intensitetet e ndjenjave jane te ndryshme! Ka vetem nje dashuri te pare... te tjerat me pas jane te dyta, te treta ......

UnE!
    mendimi jot me pelqen shum,bravo....ja at mendoja un por nga leximi i librave te ndryshem me ven ne dilem ....por nji esht e sigurt se shum autor e cekin qe dashuria e par sharrohet kurr,dhe si the ti vet e par esht epara po mund te vijn tjerat mas............
    por sipas meje ajo mbetet gjithmon ne kujtes
    --------->all the best

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Me ndihmoni me nje emer shqip
    Nga prishtinase nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 14:52
  2. "Vizitori" i befasishėm
    Nga biligoa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-06-2009, 15:23
  3. Zoti dhe Robi
    Nga Bani gjk nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 18:35
  4. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •