N“varet se qfar domethenje ka,Ka shumé lloje puthjesh....!
N“varet se qfar domethenje ka,Ka shumé lloje puthjesh....!
Puthja ca mund te jete pervecese nje SHTRIGE E MIRE qe te lumturon te ben te jesh TI dhe te ndjesh ATE qe ke ne buzet e tua
Po nje gje smora vesh une se ka shume lloj puthjesh :PPPPPPPP
...dhe une kujtoja se puthja eshte bashkimi i buzeve te tua me buzet, etc. te dikujt tjeter...
qenka goxha me e komplikuar
![]()
Puthja dicka qe te ngjall ndjenjat
Proud To Be Rreshens
Pamela puthja o puthje por mvaret pse behet :P
*"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
* LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.
PUTHJA ESHTE NEKTARI I SHPIRTIT...
PASTAJ VARET EDHE KE PUTH, PAMELA.![]()
NGRINI KUPA,
PUTHNI CUPA.... SE BOTA ESHTE E GJITHA E "JUAJAAAAA..."
Edhe une i ketij mendimi jam PaMeLaAPostuar mė parė nga PaMeLaA
Pėr mua, mėnyra mė e mirė pėr tė shprehur ndjenjat, tė cilat ruaj pėr atė qė e dua!
ju ftoj tė jepni mendimet tuaja
puthja percjelles korrenti :P
*"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
* LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.
Puthja = Petroli qe ve makinen ne levizje !
Po qe unleaded normal edhe makina hec normal
Po qe se ka uje brenda , calon makina e shkrete dhe si kalo dot 100 miles per hour
Po qe se eshte superunleaded ( Optimax ) .... hajde te hecme qe bo e shkreta makine ( kerr lol ) . E merr MARRSHIN e peste direkt pas te parit ...
Uroj te jemi kuptuar zonja , zonjushe dhe zoterinje. ( ah dhe Burra ZONJA Brrrrrrrrrrrrr )
Ne Shqiptaret puthemi me njeri tjetrin si pa te keq dhe e kam llafin ne kuptim shoqeror.
Ne qofte se ti e ke fjalen per puthje ne nje lidhje (ose) frenchkiss
me dike qe do te lidhesh, per mua ne kete rast kjo lloj puthje eshte fillimi i nje romance.
Ne qofte se je e lidhur me dike per nje kohe atehere kjo lloj puthje eshte, eksplorimi i metejshe i ndjenjave.
Per me shume informacion une kam nje adrese email.
Krijoni Kontakt