Nganjehere puthja e tregon greminen ne dashuri !
Zeri
Nganjehere puthja e tregon greminen ne dashuri !
Zeri
"Ne momente te caktuara, Puthja eshte Vullkan."
Zėri
e kam than edhe njeher nje thenje te nje filozofi qe thot se puthja eshte diq intime por nuk eshte epsh sikur seksi pra te puthesh eshte njesoj sikur te thithesh nje akullore me te cilen nuk do ngopesh kurr se thithuri
PAMELAA a ke puthur ndonje mashkull pa qene ai i pergaditur nese jo atehere kot e ke pergjigje nuk do te gjesh dhe nese po prap kot eke,sepse pergjigjja e sakte eshte te une eune do te tregoj nese ti me tregon shijen e puthjes.
Postuar mė parė nga kolombi
Puthja eshte magjija dhe frymezimi i ndjenjaveqe nuk shprehen dot me fjale,e nuk lexohen dot me sy.
Puthja e nje femre shpesh te jep vizen per ne parajse.
Me nje puthje nje grua ben qe ndjenjat e cdo burri te shkrijne si qeri.
hhhhhhhhhh ndonje dit do ngelem pa frym duke lexuar postimet tuaja Kolombi![]()
te pershendes se me pelqeu kjo qe the....
xxx
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Puthja per mua eshte diqka qe per momentin te ngjall ndjenjat
Proud To Be Rreshens
Meqe behet fjale per PUTHJEN po postoj ketu nje nga poezite e mija me te preferuara,te cilen e kisha postuar me pare edhe tek letersia.
PUTHJA
Nje trendafil ka mbire mbi buzen tende
Petalet jane gati te bien ne gremine
Renqethem e dridhem ,me deh kjo arome mjalti
Marrosur versulem si blete mbi jasemine.
Ti thithe e ti prese,por se petalet rane
Ne zemer tek ty ne shpirt brenda meje
u mbushem me yje ,u mbushem me dallge
Plot vetetima ,dhe drite rrufeje.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Disa nga postimet ne kete teme u hoqen. Ju lutem qendroni brenda temes dhe mos e ktheni ate ne replika personale.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Per mendimin tim as njeri nuk mund ta dij nqs puthja e pare eshte e bukur apo jo.sepse pergjigja eshte vete ne pyetje.
si mund te japesh nje vendim per nje gje qe se ke provuar me pare dhe kur nuk di ē'eshte nje puthje e bukur.
ciao ciao
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
puthja e lehte dhe e qete me dergon ne parajse...mbyll syte dhe kur puth te dashurin me duket sikur po lundroj ne nje oqean te pafund....
per mua puthja eshte dicka e cmuar..........
jo vetem me te dashurin por une kurre nuk dal nga shtepia pa i puthur prinderit dhe vellain dhe u them qe i dua.........kurre nuk kam vajtur ne mbremje te fle gjume pa puthur prinderit......qe kur e mbaj mend..........sic thashe me lart puthja per mua eshte dicka e cmuar ne cdo aspekt.............
Mendohet qe bota eshte krijuar nga Zoti,,,,po ZOTIN kush e krijoi???
Krijoni Kontakt