te kisha me shume vullnet per ti mbaruar detyrat e mia ne kohe ... pra vullnetin
te kisha me shume vullnet per ti mbaruar detyrat e mia ne kohe ... pra vullnetin
E ke ndier ndonjeher deshiren x tu arratisur?? x tu larguar nga cdo gje qe njeh,cdo gje qe te njeh?? un po... e cuditshme por eshte me e forte se un... pasi kaloj disa,kohe dua te largohem,te nderroj gjithcka...jam si nje person qe nuk I mjafton me doza e perditshme e kerkon me sh... gjithnje me sh...po cdo gje ka nje limit... cili do jet I imi?? skam nerva,sduroj me asgje.... e sdi as ku jam e as ku do shkoj... ndiej veten sikur jam ne nje shilarse qe vazhdimisht tundet... rri e rri edhe tundet... nuk qetesohet
Thone qe te ftohtin e lufton me te ftohte , vaksinat nuk jane gje tjeter vecse mikrobe te perpunuara te atij lloji ....I bie qe nqs ndjehesh te jesh ne lisharse duke u tundur , atehere shtyje lisharsin ca me lart , jepi akoma me fuqi qe te te tundi me tej ......provoje dhe do ta kuptosh ndryshimin....Tunde ti lisharsin dhe jo lisharsi ty= Kjo eshte ideja !
Whatever the problem , is not bigger than you !
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Cili eshte qasti apo momenti qe nuk do ja falni vetes asnjeher..............
Do desha te kthehesha para 5 vjetesh vetem per te ndryshuar nje vendim te gabuar qe mora, dhe sot them po sikur....lol
Feelings change - memories don't.
Shpesh... tė ik nė njė vend ku s'mė njeh njeri, tė njė vend tė vetmuar. Herė edhe dėshiroj tė zgjohem njė mėngjes dhe tė mos kem kujtime, tė mos mbaj mend kush janė njerėzit.
Por e di se pas njė kohe, do mė merrte malli prap pėr familjen, pėr kujtimet, pėr njerėzit.
Qdokush e ndjene,me nje fjale ,qenie njerezore jemi pra !
pfff .. rralle here nuk pendohem x gjerat qe bej por, gabimi me i madh qe e kam bere dhe vazhdoj ta bej eshte se them genjeshtra x te shpetuar nga situata te ndryshme. Sh here jam penduar x genjeshtrat qe kam thene. Ky eshte nje ves dhe pak a shume kam mundur ta ndaloj. Tani mendoj se eshte me mire te jesh i sinqerte dhe me ndergjegje te paster. Meqe e di se c'eshte te genjesh dhe e di se si i ben te tjeret te ndihen kur genjen un i kam inat genjeshtaret edhe pse jam vete genjeshtar.
Krijoni Kontakt