Nuk di ndoashta disa gjera por kryesisht me pelqen si jam .. Kam nevoj per ndryshime te cilat do ti bej .. Tani por .. NUK di NUK di..
Nuk di ndoashta disa gjera por kryesisht me pelqen si jam .. Kam nevoj per ndryshime te cilat do ti bej .. Tani por .. NUK di NUK di..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Patjeter qe do e ndryshoja, edhe se jam e mendimit qe jeta perhere ka probleme. Gjithsesi njeriu sa me shume jeton, me shume shikon qe disa gjera mund t'i bente me ndryshe, do t'i vinte me rendesi gjerave qe ne nje moshe me te vogel i nenvlehteson shume, ose kujton se koha eshte aq e madhe saqe mund te besh nje miriade gjerash e ne te vertete iludohemi kot, sepse jeta eshte aq e shkurter saqe nuk perceptohet. Ndonjehere kur me vijne mendime fetare ne mendje them, po sikur jeta te jete thjeshte nje pune qe ne kryejme per te treguar menyren e te qenurit tone. Nga ana tjeter s'ka kuptim edhe puna apo shkolla qe bejme, sepse duket sikur bejme lloj lloj punerash brenda nje pune. Shume mendime te veshtira e te thella, por qe ndonjehere te vijne ne mendje, mbase na merzitnia, mbase sepse nuk gjen asnjeri qe te kupton, ose qe te mendoje njesoj si ty apo te kete te njejtat probleme e mendime me ty. Cdo njeri ka halle, por si qenie egoiste qe jemi, duam nje krah nga te tjeret per veten tone.
"100 jete te me japesh, te 100-ta do i jetoj, 100 gabime do te bej, por shpresoj qe dicka ta mesoj..."; Fundja jeta e thelbi i saj ky eshte: mesimi i dickaje per nje kuptim te nderfutur ne vete jeten, apo ndoshta s'ka as kuptim e kudi une!
La vita č bella...
te ndryshoja dicka te jetes time,ndoshta nuk do isha kshu si jam kshuqe aspak sdo e ndrroja..me te mira e kqija kshu e mbaj. Meqe asgje skam pishman.
mos luj se sta quj
Asgje nuk do te ndryshoja,jam mese e lumtur me jeten qe kam!
Jo edhe aq shum ,disa imtesira po kush nuk kishte deshiru se.
Do ti kushtoja oret, ditet, vitet dickaje te dobishme, studimeve puneve. Nga 23 vjec qe jam 20 vjet me kane ikur me gjume, kafe, muhabet budallalleqe me nje fjale. Po te jetoja dhe nje here nga fillimi do te perdorja 20 vjet per pune te duhura dhe 3 vjet per te tjerat.
E ndryshoj perditė dhe ndjehem shumė mirė kur shkon ne drejtimin e duhur.
1-Do te ndryshoja Disiplinen tek vetja ime , tek te tjeret nuk do ta ndryshoja kete veti (kur as vete nuk e kam )
2- Do te ndryshoja vitet qe na kane ikur , por jo duke i sjelle mbrapsht , por duke i jetuar ato te dyfishta per momentin dhe nje te ardhshme te pafund .
3- Do te ndryshoja menyren se si u prezantova me Forumin Shqiptar ,egzakt nje vit me pare: 10 Prill 2010 .
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
vetem nje gje pse nuk zgjolla te behesha doktor por u bera Agent
RROFTE SHQIPERIA
Krijoni Kontakt