Close

Rezultati i Sondazhit: A KA MUNDESI TE DUASH E TA URRESH DICKA NE TE NJETEN KOHE??

Votues
10. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

7 70.00%
  • JO

1 10.00%
  • NDOSHTA

1 10.00%
  • NUK E DI

1 10.00%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
  1. #-9
    Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477

Smile Te Duash Apo Te Uresh...!!!!????

Pershendetje. sic e dim keto dy djenja jan ne kundershtim me njera tjetern. Por a mund te duash e te uresh ne te njeten kohe dicka apo dike??? a mund te arrin keto dy njenja ne ekstim?? sic e dim djenjat ne jete jan te perziera, e te sitmuluara nga shakqet e jashteme. nuk mund te duash, te uresh, te pelqesh, e te mos pelqesh, te merzitesh, te hidherohesh etc etc pa nje shkak apo arsye. dicka te shtyn ta duash dicka a ta urresh ate. ndjenja jan te pa kontrollushme ne nuk vendosim dote e nuk varen nga ne. ai qe do edhe urren. njeriu duhet edhe te doje e te urrej ne jete. gjithashtu po deshe nuk do te thote se nuk mund te urresh, e po urreve nuk do te thote se nuk mund te duash. jeta pa ndjenja nuk eshte jete, do te thote vete te egzistosh. ka edhe shpreje ku mund te futen te dyja ndjenjat bashke: I HATE THAT I LOVE YOU, AND I HATE THAT I HATE LOVING YOU" ose thon "dua te urrej por zemra prap te do" cfare do te thon me kete?? A ka mundesi te duash e ta urresh dika ne te njeten kohe??? A eshte urretja e dashuria dy ndjenja qe shkojne bashke???? a ka kufi keto dy ndjena nga njera tjetra?? ku eshte dryshimi midis te duash e te urresh???
    me shume respekt
    eda

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Do you love me or do you not?
    You told me once, but I forgot.

3. #-7
    Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    E pamundur sepse dashuria nderton;urrejtja shkaterron. Bilanci eshte ne kuoten 0.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

4. #-6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2002
    Vendndodhja
    milano(itali)
    Postime
    4
    e vertete do dhe urren ne te njejten kohe
    po psene se ka gjetur edhe nastradini lal.........
    per mendimin tim nqf do dhe urren ne te njejten kohe ajo seshte dashuri e vertete
    ti rri me ate per frike ,per detyre ,ose se ta ka qejfi se si eshte ne krevat
    :-ime

5. #-5
    MeLoDi e EmBeL Maska e Sweet Brunettee
    Anėtarėsuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Ju es ej
    Postime
    52

Love & Hate

Hatred paralyzes life; love releases it. Hatred confuses life; love harmonizes it. Hatred darkens life; love illuminates it

ps: Love me or hate me, but spare me your indifference!!!
    Jeta....
    Ne preherin e saj te magjishem te pranon
    Pastaj.....eh pastaj..
    me piramiden e vdekjes te ngushellon!!

6. #-4
    SiMp^tIkJa Maska e Enkela B.
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    550
    Urrejtja dhe Dashuria jane dy ndjena shume te ndryshme.
    Nese Dashuria nuk ka kufi atehere un mendoj se as urrejtja nuk ka kufi.
    Eshte shume e mundur te urresh dike po ne te njejten kohe prap ndjen diqka per te.

7. #-3
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Pershendetje...!!

Edhe une me ty jam Enkela...!!

Shnet
    Jam JETUS jo TREGUS!.

8. #-2
    Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    dhe une kam disa pyetje lidhur me kete:

sikur te mos urrenim a do mund te donim? Nqs urrejta duhet prej disave dhe urrehet dashuria prej disa te tjereve, perse te jene kaq te lidhura ne formulim? Urrejtja vs dashuria!

A mund te arrijme piken tjeter qe thote:

le te urrehet urrejtja dhe le te duhet dashuria?

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e OXFORDELBASANLL
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ANGLI(QE DO MARRI NE KUPEN KET VITE)
    Postime
    2
    HEH sa per dashurine eshte si puna e zarave shesh besh po kape gjo ne funde del me shume femra :P ej se boje shaka une dshuria oshte gjaja ma e bukur ne jete e kame fjalen po dashurove nje femer po qe ku u rafsha mos u vravsha ashu sorry lol e kaqe kisha une per dashurine qe eshte e bukur fare
    HEYYY PO E BAJE KET TE PERSHENDET ICIK ATO ELBASANLLITE E MI SE JEMI KAMPJON FARE HEYYYYYY NE SHQIPTARET KUDO QE JANE

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Dialli eshte i ftohte, edhe si dashnor, por nuk eshte i shemtuar sepse merr te gjitha format qe don.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •