Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13

Arrow Dobësitë e juaja "profesionale"!

Cka iu eshte bere "ves" ne jeten tuaj nga profesioni / puna qe keni pasur ndonjehere, apo edhe qe akoma e keni tani?

Mua personalisht me eshte bere shkrimi i shpejte, nese ky mund te quhet "ves"...

S'eshte e lehte te jeshe afer 8 ore para kompjuterit dhe vetem te shkruash.....

Po juve?!

ZeM

P.S. Mos e cekni profesionin qe keni pasur apo keni....s'eshte aq me rendesi kjo, mjafton te shkruani dicka...
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

Ylli i mëngjesit Maska e edona
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200
    dobesia ime me e madhe eshte gramatika,ne gjdo prezentim qe e baj duhet nje lektor me ma kontrollu njehere se perndryshe gaz i botes bahna,dallimim mes r-rr,pastaj xh-gj,q-c
    ylli i mëngjesit

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Pershendetje zana! profesioni gjithsesi kompjuteri "kompleks"lol,dhe me shum se ves, po me duket sikur ia kam kushtuar veti si obligim kete!jo profesion i qelluar ndaj, qe mund t'me sjell, shkatrrime ne ndjenje, ne sy dhe ma ne fund. ne tru!
    e po qfar me duket ky profesion ne dem te shendetit...a po qfar do setuate tjeter? kshtu e shof une, sikur-se alkoholi po bane i qove dy gota te treten hyre ne ndikimin e alkoholit.... ndihem te dehur/a, dhe pastaj ndodhin gjera te pa pritura)! take it easy people....
    __________________________________________________ ______________
    juve zane dua te uroi gjitha te mirat,dhe me pak "ves" lul,jo 8 ore ne kompjuter.... megjithate nuk keni ndoj vrejte nga ana ime. sa u perket temave (tuaja)! thjesht, "jeni zemer hapur" dhe e sinqert,pikerisht kur gjej rastin ti lexoja temat e juaja me bejn te gjall, jeni aq e mrekullueshme perzemersisht hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Dobesia ime eshte menyra sesi pergjigjem ne telefon...kur isha ke puna ne
    fillim me ndodhte qe pergjigjeja thank u for calling idt....prej numrit te shpise.
    Ke zyra e doktorit..doctor's office...lol. dhe tashi pergjigjem me punen e re
    dhe kur me pyesin is this miss.....po ju them how can i help you...lol.
    Dhe ne enderr do me dali ajo fraza kur kap telefonin.
    Shyqyr qe kam fillu te njof customers qe kemi ke puna, dhe ju tham what's up
    filani e fisteku me emer...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Dhe ne enderr do me dali ajo fraza kur kap telefonin.
    Shyqyr qe kam fillu te njof customers qe kemi ke puna, dhe ju tham what's up
    filani e fisteku me emer...
    Je me kujtese te forte tina, ke ngrene shume peshk kur ke qene e vogel...

Lol

Dhe kustomeret, i bine telefonit se e dine qe je ti...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Mu puna spara po me ben me nai ves, chati dhe forumi po! Duke shkrujt shume cdo nate kam filluar te shkruaj me shpejt, por duke perdorur jo LOL jo BRB etj etj nai here kur me bon nai shok me qesh i them LOL! hahahahaha kshu kshu

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Kurxe une kam fillu te shkruaj me (x) duke hequr s-z dhe disa germa te tjera Dikur e shkruaja per hobi tani ,me o mesuar dora
    B

Smile

Faleminderit te gjitheve per pjesemarrjen ne teme Nderkohe qe une mendoja se vetem une kam dobesi profesionale, shyqyr paska plot te tjere sikurse une....

ZeM

P.S. Hajla, faleminderit per komentin plotesues qe ke dhene ne teme. Edhe ti je e mrekullueshme. Keshillen qe me ke dhene, e mire mjaft po cka te bejm kur varemi prej "shkrimit"?!....:-)
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Zana ka dobesi edhe me te keqija
    psh mua nje dite me ka zene gjumi ne pune por per fat me duket qe kane qene vetem sekondat ne pyetje, megjithate mend per herat e tjera qe te mos rri tere naten zgjuar duke luajtur zhol (por pasi ekipi i femrave ate nate fitoj, ja vlente edhe ai sy gjume ne pune)

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Une ne dy profesionet e mia (profesion = ajo me çka merresh apo jo ?), kam ca dobesi se helbete, nuk jemi pe hekuri...

Ne pune psh, e kam shume bezdi te flas, sikur te me lene rehat, 7 oret e punes mund t'i kaloj pa e çelur fare !

Kurse ne shtepi, kur punoj ne kompjuter (ordinator i themi ne kendej), e kam ves te ngrihem shpesh dhe te marr ndonje gje per te pire : vere, birre, lengje, uje, qumesht, ç'te gjej aman... ja keshtu, nuk jam aq serioz jooo...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •