Brady ? Sa shpejt te paska ra skleroza mer dreq :P
Qe thua ti , un isha ideatori , eksploratori , dezinjatori dhe transportori lol
Tjeret ishin popull...lol![]()
Brady ? Sa shpejt te paska ra skleroza mer dreq :P
Qe thua ti , un isha ideatori , eksploratori , dezinjatori dhe transportori lol
Tjeret ishin popull...lol![]()
Po ahengun kush e bonte lonce?
p.s. eeee, ka lezet qe keni njeri tjetrin dhe vallaj shko jeta me lehte. Une shoh ato njerezit e mi qe kam ne Boston....kane shume hyrje e dalje dhe s'merziten kurre. Jo sonte po shkojme ke filani; neser mrama po dalim per 1 darke; ket fundjave po shkojme ne 1 qytet tjeter. Kalo koha...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BRADYKININ : 01-02-2006 mė 16:43
If I Only Could....
Avash mos kce, se s'ti mori njeri meritat, jo.Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
E dime qe ke qene kyci operacionit "Alligator." Dhe ma do mendja, t'gjith ato qe ke transportu ta dine per nder. Mgjths e ke per detyre, prandaj rri heshtun.
![]()
If I Only Could....
Ahengun ne makinen time e bante Brandon...lol per tjera mos pyet ti hic...
All i ever wanted was e "Hello" prej teje , po ku merr vesh ti , njeri i egerPostuar mė parė nga BRADYKININ
![]()
Postuar mė parė nga BRADYKININ
Per nder per ca maj....lol...se ecte me ka 80-85 miles ne ore s'kishte thi me
e xane...![]()
Ti parafolsja jeme , ske pse ankohesh nji here...boll qe fjete ne hotel![]()
LoL po po biles dhe me 4 yje....![]()
Faleminderit per infon Shkodrane82,
Vetem ate kam pas problem, punen. Pastaj nuk kam pas njeri aty, tani qe te kam ty aty une vij pa merak, do ti presesh patriotet nga NJ ti apo jo??![]()
Une kam pasur nje shok qe jetonte ne Clearwater dhe ai te njejten gje thoshte per FL.
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
Mos ja ven re shkodranes se asht hala e ekzaltume prej pemve qe ka te shpia..lolPostuar mė parė nga sunshine
Ti mos u ngut , hajde nja 1 jave kshu si vacation dhe shif rreth e rrotull se nuk asht fushe me lule as knej , pavaresisht se ne fakt toka asht fushe me lule![]()
Krijoni Kontakt