Postuar mė parė nga 100@korcare!
Garfield...mbase njifemi??!?!
![]()
Garfield...mbase njifemi??!?!
![]()
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
Ligji i ri ne nju xhersi per perdorimin e celulareve.
Ndalohet me ligj perdorimi i celularit kur je duke levizur me makine.
Gjobat:
Po te kapen duke folur ne celular kur je duke qarkulluar me makine gjoba eshte 250 $
Po te kapen duke futur sms(text message) ne celular,kur je duke qarkulluar me makine gjoba eshte 100$
Edhe rripi i sigurimit nuk duhet harruar,"click it or ticket"
Pershendetje Nga Fllemington Nj
Hyra lexova te gjitha postimet,ia qe disa ishin ne nj ,disa kishin ike, gjithsesi i pershendes te gjith ku do q ejan....
Nga Flemington Nj
Ke harru pa pershendet korcaret e Lodi.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
HAHAH faleminderti per njoftimin. :PPostuar mė parė nga benseven11
A vlejne kto ligje vetem per qytetaret e thjeshte te New Jersey-it apo dhe per ne te NYC-tit? :P
Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
Pse e ke theksuar qe ne te Nj jemi te thjeshte dhe nuk e ke thene sa te thjeshte jeni ju te Ny.Apo keni City-n ju dhe jeni kategori e larte...Jo per gje po duhet sqaruar tema...
Une degjova se ne Nj duhet te perdoren cell me kufje po ne Ny ndalohet te kene cell ne makine...hihihih![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
TUNGJATJETA ,SHQIPTARE QE JETONI DHE PUNONI NE NEW JERSEY!
Ka ca dite qe kam vendos te ju pershendes shume ngorhtesisht ne temen tuaj Juve qe jetoni dhe vepronI jashte Atdheut e veqanarisht Ju qe jeni ne New Jersey te SHBA-se.
Ju pershendes nga Drenica , dhe ju uroi shendet e gjithe te mirat prane me te dashurve tuj....Ju jeni larg atedheut tuaj,jo me deshiren tuaj por ne kerkim te nje jete me te mire,per ju dhe te afermit tuaj, shendet te gjithve ju percjell,...nga pershendetja ime nje gje ju deshiroj per Ju Mergimtare Shqiptare,punoni dhe veproni Atdheun tuj mos e harroni ...femijve te juaj shqip ti mesoni dhe prej vendi nga keni ardhur foljuni,kujtojeni Nolin e madhe qe para jush ishte atje dhe tha fjalen e madhe ...MBAHU NENO MOS KE FRIKE ....SE KE DJEMTE NE AMERIKE !.me falni nese brenda pershendetjes, per Ju bera dhe keto sygjerime ,desha vetem njerzisht dhe si shqiptare te Ju Pershendes shume fort.
Meqenese se ne Shtetin tuaj jeton dhe vepron edhe nje pjese e familjes sime e gjakut tim,dua edhe ata shume fort te i pershendes dhe ti perqafoj shume fort nga ketu ku ndodhem.... PER TE GJITHE JU TE FALA ATDHEU!
SINQERISHT
ĒAUSHI
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ēaushi : 03-08-2007 mė 03:39
Dhuro shumė...e prit pak!
Jungjatjeta shqiptare te New Jersey- it,
..Javen qe shkoi u ketheva nga New jersey...qendrova nje jave atje...u kenaqa..A.City..Wildwood...Ocean City..
Kur pashe kete teme thash tju dergoj nje pershendetje..jo vetem si bashkekombas por edhe si "ish" bashkevendas..( kam jetuar ne NJ per 6 vite)...atje per here te pare njoha Ameriken...dhe kur shkoj atje nuk ndjehem si ne vend te huaj...
Ju pershendes nga zemra te gjitheve...kalofshi mire ne kete teme dhe kah te shkoni...Kam vizituar "Fondin e Perbashket" ne Paterson..qe ishte organizata me aktive kombetare ne Nj..i pershendes nga zemra aktivistat..e athershem...dhe te sotem..dhe shpresoj se nuk ju mungon vullneti dhe dedikimi atdhetare as sot...
Me nderime per shqiptaret ne New Jersey...,
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 08-08-2007 mė 12:48
Postuar mė parė nga elen
uffff uffff sa vape plasem ene ti e do me sqarime :P
Qe thua ti kur them thjeshte e kam fjalen kshtu pppper ata qe perdorin kufje :P
dhe qe te sqarohemi tamon jo te thjeshtet perdorin bluetooth por nga jersey vje i cik me vonese![]()
Ndersa ate qe degjuar ti ne Ny ndalohet cell je gabim se ashtu duket se makinat ktej jane me blututh apo se ke pa neper reklama![]()
Krijoni Kontakt