uaaaaaaaaaaaaaa turp turp turp
pse gjykoni arbereshen ju ore ............. ncncncnncnc po mir ore ajo kushedi nuk di te shkruj mir shqip dhe i vjenzor te shkrujajo mund ta flasi ma mir se ne nuk do te thot
nese ti Arberesha mos shkruj ma anglit![]()
uaaaaaaaaaaaaaa turp turp turp
pse gjykoni arbereshen ju ore ............. ncncncnncnc po mir ore ajo kushedi nuk di te shkruj mir shqip dhe i vjenzor te shkrujajo mund ta flasi ma mir se ne nuk do te thot
nese ti Arberesha mos shkruj ma anglit![]()
Postuar mė parė nga KaFexhEshA_EL
Nuk po e gjykoj une vetem i bera nje verejtje. Dhe pse me drejtohesh me ore kur une jam vajze?Ke pare ndonje djale ta kete emrin sunshine??? Na mori lumi pastaj
![]()
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
ahhaahahahahaahhaahahahahah looooooooooool gabime qe falen lool
he mos u merzit se dhe mu per cun me moren ahahahaha lool me shkrive![]()
ps. lol shumicen e rasteve nuk shkruj seriozisht kshuqe shaka e imja lool
S'ka gje ta kam falur. lol
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
mu mka fal zoti qe kur kam lindca mke fal ti
![]()
hahaahha Joka
ke shume te drejte.
Sa njeri i lumtur qe qeke mi dreq, te kam zili.
Postuar mė parė nga sunshine
kaq.
E kam than dhe e them prap jam krenare qe jam shqiptare. Kjo nuk do te thot se duhet te folur shqip tere kohen edhe nese jam ne forum shqiptar. Mos harro se ne ket forum ka antar qe jan te shperndar ne gjith bote. Dhe ca si puna ime qe jan largu nga Shqiperia qe te mosh te vegjel dhe shprehen me mir ne nje gjuhe tjeter. Po nejse...Tjetra, flm per "spell check" I guess i'm not perfect...Flm Zotit qe ai gabim nuk me la pa u diplomuPostuar mė parė nga sunshine
Dhe se fundi nuk e ktheva une temen ne debat i ktheva pergjigje zoteris me lart por nese vazhdon kjo ather dihet qe do kthehet ne debat...
Me respekt.
Arbresha
Postuar mė parė nga KaFexhEshA_EL
hahaha...don't worry, nuk me vjen keq qe gjykojne por me vjen inad kur gjykojne pa ditur. mwazz naqe...see ya at the valentines dance.
ups see YOU se e ngaterrova. Kot po i qes pun kujt me me korrigju perseri![]()
hahahaahahahahahahaahahahah dreq je e di si a puna
ti as mos shkruj as mos folme dur dhe kam te kuptojm ne ;p
pershendetje
ps. sunshine flm qe mke zili lool po e kemi ne gjak gjallerin ne![]()
Krijoni Kontakt