kjo eshte imela ime kleoparta_1@hotmail.com
kjo eshte imela ime kleoparta_1@hotmail.com
tungi mise
Nuk me merr malli per Jersey mua ever, sado larg te shkoj. My hobbies include making mental notes of reasons why Jersey drivers are HORRIBLE (you kind of have to have these kinds of hobbies, it IS Jersey after all)...
7 makina ne rradhe, qe duhet te te hapin rruge
4 nuk ndezin fare sinjalin, as kujtohen ndo nje here
2 e ndezin shume vone, pasi kane marre kthesen
1 e ndez ne kohe i shkreti but I'm too bewildered by the scene that I just let HIM go
... and this is just the basics
Me qe gjeta dhe rast te postoj ketu, po ju sjell nje artikull - NJ has the best savings rate, Mississippi the worst. Pastj vjen CT, MN, NH & MA.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 07-02-2006 mė 12:07
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Faleminderit Leila,
Tani dihet qe NJ, NY kane probleme me trafikun por kur te vish ketu tek tema jone na thuaj ndonje gje te bukur, ndonje pershendetje per shembull![]()
si thone amerikanet "unless you have something nice to say don't say it at all"
megjithate faleminderit qe na begenise temen.
Shkodrane ku je fut sot??? apo eshte kohe e mire aty dhe na harrove ne ketej?![]()
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
Se mos je njera nga ata qe nuk ndezin sinjalin, moooj...perndryshe, s'kishte asgje negative posti im.
Se cfare behet atje jashte e mbajme sekret ketu brenda ne, c'ke ti.
(Sa here jam ne NY, s'ia kam ndjere nevojen makines.)
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Jo moj flori jo, keshtu me sinjalet jam ne rregull une po na thuaj ndonje gje te mire po them. Ke te drejte qe ne NY nuk ka nevoje per makine por po thosha qe shoferat jane te cmendur.
Ti ku jeton tani lal?
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
Erdha mi erdha se isha busy tu pa nje film dhe ti, tashi jam ule ketu taraqillekshe
dhe po lexoj forumin...![]()
he he he
hec mi pra, se me mbyti Lejla mua.![]()
Jo maj jo s'te mbyt se e asht e amel...lol ( me raste..)
Ate po shpresoj dhe une.
C'thote FL sot Shkodrane. Ketej nga ne eshte ftohte i madh.
Krijoni Kontakt