Pershendetje Jersey,
Shkodrane82 ike per fare ti mi??? Ok, na jep ndonje update nga FL se edhe une gati te leviz jam se s'po e duroj dot me motin ketu ne Jersey.
Pershendetje Jersey,
Shkodrane82 ike per fare ti mi??? Ok, na jep ndonje update nga FL se edhe une gati te leviz jam se s'po e duroj dot me motin ketu ne Jersey.
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
Postuar mė parė nga Kuqalashja
Ikem mi ikem....e beme zemren gure dhe morem rrugen e gjate prej 22 oresh me makina e rrapullina...qe ne enderr me del akoma,Sa fun...
![]()
Sunshine ca te them mi ca te them...Jersey eshte kot fare me kendej.
Per mendimin tim te pakten.
Nje here moti eshte flori fare, te ka lezet shpirti....E dyta shtepite jane mrekulli me sa paguaj une kete..ne Nj do kisha marre ndonje one bedroom me carpet qe qelbet, me nja 20 spanjoll ne shtepi.
Lagjet jane mrekulli, une kam 2 pishina, liqen, fushe tenisi...etj etj se nuk i kam pare gjithe akoma.
Ndersa per bukuri ja kalon 100 here, gjithcka e re ne ndertim rruget nice te gjana, me gjelberim...njerezit te sjellshem.
Dhe per e rendesishmja per pune skeka keq, se erdhme burri gjeti
pune fille me aq sa eshte pagu ne Nj...
Dhe une mesa kam pa per vete me te njejten ose me shume $$$ per ore kam gjete.
Keshtu e dashur une jam shume e kenaqur me kete vend, shpresoj
nqs e merr ate hap te mos dalesh e zhgenjyer.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrane82 : 01-02-2006 mė 16:04
mblidhi buzkat e mbylli syckat......Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
![]()
E mire sa te rregulloheni ju e do fillojme te vijme dhe ne avash-avash (per vizite of kors se NY e buburrecave nuk e nderroj me asgje tjeter ne bote)![]()
lolPostuar mė parė nga Kuqalashja
Mire qe s'ka ndonje variant me puthje ne balle tek kto fytyrat e forumit se e ndjej qe do e fitoja nje te tille prej teje , kaq Gjirokastrite je...
Per vizite , na kishe nje vrap pele dhe se bane zemren gur...koprace dreqi![]()
![]()
Ka lezet kur ta mbeshtesin mendimin deri ne rrenje.Postuar mė parė nga shkodrane82
Ju prifte e mbara dhe terhiqe kemben zvarre dhe per mua!! Jam sick and tired of seeing people live on top of each other...or watching the "extraordinary" sight of RATS, infesting the subways.
p.s. po mercedezin si e transportuat? Po m'vje keq te mendoj se ka bo 20 ore rruge autostrade...
If I Only Could....
Shkodrane82,
Te vafte mbare!!!
Edhe une gati jam po kisha vetem problemin e punes se ketu e kam punen e mire dhe paguhem shume mire por me sa thua ti edhe aty s'qenka problem.
Ne cfare vendi te FL ke shkuar ti???
Sunshine![]()
Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!
Brady ja paska vlejte me kohe, me ke thane me perpara qe eshte mire keshtu
qe e din vete ti....skam nevoje me per reklama te tjera..
Mercedezin e shitme, kemi ble makine te re dhe une nisa makinen e re burri
makinen e tij....dhe gjithe shoqeria tjeter me nga nje makine per njeri..
Ndersa ai postuesi siper teje ka pase peshen me te rende....
Rruga ishte shume e lodhshme, por shyqyr kaloj dhe tashi nqs bahem ndonjehere
me ardhe andej NJ apo NY (gje qe sma merr mendja ) do i hyp vec avionit.
Gjithsesi ku paskemi kene ka here..me ardhe kendej.
Postuar mė parė nga sunshine
Jacksonville e dashur....dhe nsq mendon se ke me pase veshtiresi per pune
e ke gabim....pasi ka pune sa te duash...dhe sikur te paguhesh 2-3$ me pak
ne ore...i kompenson me gjera te tjera.
Iiiii, pse dhe ate e paskeni marre me vete per sherr?Postuar mė parė nga shkodrane82
(joke). Po te gjithe levizet ju?
If I Only Could....
Eh mi te gjithe....per nje dite per nje ore....dhe mundesisht kena kene
6 makina rresht...lol si me shku tu marre nusen..![]()
Krijoni Kontakt