Cfare duhet te kem eshte tjeter gje, eshte enderrim me sy hapur....por cfare kam duhet te konsiderohet....
me pak fjale, perkufizim me 4 pika:
1)SInqeritet
2)Mirenjohje
3)Respekt
4)Zemergjere
Cfare duhet te kem eshte tjeter gje, eshte enderrim me sy hapur....por cfare kam duhet te konsiderohet....
me pak fjale, perkufizim me 4 pika:
1)SInqeritet
2)Mirenjohje
3)Respekt
4)Zemergjere
Enya-Adiemus
kaltersi, virtuti nuk eshte detyrimisht per "tu lakmuar" pasi ne fund te fundit njeriu nuk jeton per te tjeret po per te avancuar drejt aktualizimit te vetvetesPostuar më parë nga KaLTerSi
mbase une mund te dukem "cynical" , por sic e thash edhe me lart, virtutin nuk e shoh ne driten tradicionale te te qenit dashamires, i/e sinqerte, apo altruist, pasi te tilla gjera, pamversisht nga connotation-i postiv qe mund te zgjojne, nuk jane te vetmet qe kontribojne ne formimin e dikujt.
ne opinionin tim, gjithnje te timin, virtuti eshte thjesht nje cilesi fitimprurese qe me ndihmon mua te perparoj
duke qene moskokcarse une nuk po i bej keq njeriu, pra nuk kontraditon as "esencen morale" dhe aq me teper "integritetin" pasi une jam vetveja, dhe ne vend qe te perzihem ne gjera per te cilat nuk kam as interes, evitoj potencialin per keqkuptime.
edhe njehere, ky eshte thjesht kendveshtrimi im![]()
Krijoni Kontakt