Mirsevjen Capterr Albania
si Matrix me pushk' ne dorė
me luftu ... per ditunin
qejf me ba , me rrit cilsin'.
---------
willkommen !
Mirsevjen Capterr Albania
si Matrix me pushk' ne dorė
me luftu ... per ditunin
qejf me ba , me rrit cilsin'.
---------
willkommen !
Miredita te gjitheve dhe flm per pershendetjet
Elda romantike po e marr si kompliment atendersa sa per pyejen; po me pelqen shume kinemaja, shoh shume filma me nje fjale jam i apasionuar, sidomos ky filmi nga i cili kam vene resmen
me ka lene pershtypje: Si tip me pelqejne sidomos filmat e ketij tipi, por edhe cdo gje qe eshte e bukur si prodhim kinematografik
Por matrix eshte vertet nje realizim i madh, ne nje forum tjeter kam madje kete nofke 'Neo'
Cme thoni ndonje gje, shume te ngadalta pergjigjet neper forum, ndoshta nga qe eshte vere dhe antaret jane me pushime
Gjithe te mirat![]()
hi neo
te pershndes mireserdhe ne forum dhe nje kiss nga une e di vete ti kush jam![]()
![]()
kapiten, te pershendes ! ka kohe qe e kam pare foton, por tani e bera lidhjen nga tema e gjuhes, me vjen mire qe interesohesh per te.
Te fala.
Hi kapiten,mireseerdhe, po ate foton ku e ke bere more lal dhe pastaj shume miqesi paske lidhe, ene me zezake njehere ti i bardeh a i zi nice couple,po nejse lal rrofte miqesia shqipetaro-zezake ,hej se mos kujtoni ju se nuk jam anetar i ku-klus klanit.Just wacht american history X.
To be or not to be, that's a big question.
faleminderit per pergjigjet, i puth tere gocat qe kan shkrujt ktu
Ciao prototipe
Mund te me thoje ndonjeri pse me kane vene nje yll te kuq nen emrin, eshte komunist ai simbol dhe une e kam boll alergji si mund te hiqet
pafshim te gjitheve
Hajt se nuk e ke ne flamur ate yll qe te te duket komunist.
Po Amerika qe ka 50 te tille ne flamur cfare eshte ?!?
Ylli ka qene simbol pagan dhe qe me pas u perqafua EDHE nga komunizmi ...
***Lista e vendeve me yje ne flamur*** :
Algjeri, Burkina Faso, Kamerun, Xhibuti, Siria, Togo,
Gana, Turqi, Vietnam , Somalia, Saharaja Perendimore, Zaire
Guinea Bisau, Liberia, Mauritania, Senegal, Suaziland, Surinami
SHBA, Maroku, Qipro Perendimore, Kore e Veriut, Panama, Porto-Riko.
NEO![]()
ai ylli tregon numrin e postimeve qe ke beredhe nuk eshte aspak ashtu si kujton tija :P
kalamon i keq
ciao
Krijoni Kontakt