Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 155
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Frikė nga inteligjenca!

Frika nga vajzat Inteligjente!

Pse po ndodh qe meshkujt 'u frikesohen vajzave qe jane inteligjente. I zgjuar eshte ai qe di ta Zgjedhe te dashuren e tij dhe te vendose ne kohen e duhur,po ashtu i kulturuar eshte edhe ai qe di te zgjedhe midis gjerave dhe midis mendimeve.

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. Keshtu, ai mund t'ia dale ne c'do aspekt te jetes nese vertet mendon te beje dicka. Inteligjentet e kane pak me te veshtire te bien ne gracke sesa vajzat e tjera, sps ato mendojne pak me shume dhe per mendimin tim e kane nje koncept te vecante se si t'i pergjigjen ofertes se nje mashkulli .

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    Sepse meshkujt kudo qe jane mendojne se femrat nuk bejne dot gje pa ta. Tani qe femra ka dale ne shoqeri dhe po can ne te gjitha drejtimet qe ka care edhe mashkulli trembet.
    Deri dje cdo pune krahu behej nga meshkujt. Tani e ke femren edhe ne fabrike edhe ne uzine, edhe ne gjykate, edhe police, edhe ne spital, edhe ne ferme.. kudo.. ka gje me te bukur??? Tani nese kjo i tremb meshkujt atehere ky eshte problem qe duhet ta zgjidhni..
    E vetmja gje eshte bashkepunimi do behet po te vleresohet gjithnje femra me te gjitha sukseset e saj.. Por meshkujt nuk do e vleresojne, dhe jane pak ata qe e bejne kete.
    Meshkujt i tremb gjithnje e panjohura, dhe femra eshte dicka qe ata nuk e kuptojne sepse thjesht nga ana naturale jane me te komplikuara..
    meshkujt i kupton pa folur. Kur duan te thone dicka, kur duan dicka, dhe pse e duan.. Jane si puna e kuajve, shikojne vetem perpara sepse nuk i lejon streha qe kane ne sy, sepse po te shikojne do c'orientohen dhe humbasin rrugen.. Keq mos tu vi..
    Femrat ngaqe analizojne gjithcka dhe cdo gje nuk kuptohen dhe mbeten gjithnje nje mister..

U lodha tani..
    Lorina
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    do tju them dicka nuk besoj shume ne kto gjera mashkulli sduhet te kete kurr frike nga nje vajz dhe pse jam femer vet ajo gje kurr sduhet te ndodh duhet te jete 50 50 si per djalin dhe vajzen respekti duhet te i perbashket.

ishte funny nje nat sepse nje shok i imi po fliste me nje vajz ne tel dhe po benin llafe kur ajo i tha atij shut ur mouth im like shit dhe ai ja beri e thua ti kte se je ne tel po te kem ktu cte bej un ty i tha ai eh prandaj po ju them qe duhet te jete e perbashket as femra sduhet ti thon nje djali ashtu kur jan duke bere llafe per dicka kte menim kam un )
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Jo te gjithe kane frike, po ato qe e shikojne qe sjane ne nivelin ne duhur me ate vajze.

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    Zakonisht meshkujt nuk kane frike nga vajzat AuGuSt -o te trasha apo inteligjente(nuk kam pa shume kshu me thane te drejten) te jene.Gjithe diferenca ndryshon te mashkulli sa inteligjent eshte dhe sa karakter ka ai.Dhe fakti eshte nuk eshte rritur frika ndaj femres po jane bere meshkujt me te ndjeshem e me tolerant.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

[QUOTE=Chingy]nuk eshte rritur frika ndaj femres po jane bere meshkujt me te ndjeshem e me tolerant.
    [QUOTE]

Dmth gjithe puna qenka ngaqe paskan evoluar cunat?!
    Sa mire!
    Une them qe gjithmone njerezit i jane druajtur apo jane menduar (shume apo pak a shume) para se te flasin para dikujt qe e VLERESOJNE per kete apo ate arsye. Zakonisht kur nje njeri (vajze/djale) e argumenton mendimin/veprimin sic duhet, apo ka nje limit mendimi qe shkon pak me larg sa e zakonshmja, sigurisht qe dashur pa dashur e admiron/respekton/vlereson. Tani kete thellesine e mendimit e kane individe te ndryshem qe i perkasin sekseve te ndryshme.
    Dhe eshte e vertete qe me vajzat inteligjente meshkujt mendohen apo ngurojne para se te flasin, ashtu sikurse ndodh po e njejta gje me vajzat kur kane te bejne me nje djale inteligjent...

Hmm, sa me e larte KERKESA nga cfare ke para syve aq me i larte IMPENJIMI!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    mendimi im per temen e hapur eshte ky:

ne jeten time ne shqiperi ,dhe ne jeten time ne emigracion, kam njohur femra inteligjente, dhe super inteligjente

por gjithashtu kam njohur edhe femra injorante ,dhe super injorante

une personalisht nuk i kam frike femrat inteligjente, sepse te kesh shoqeri me nje femer te tille nuk ke humbje por vetem fitim, duke u shoqeruar me nje femer te tille me shume mer se sa jep , sepse supozojme qe ajo me zgjuarsine e saj di me shume se ty, dhe kuptohet qe ti duke qendruar me nje femer te zgjuar do ti maresh, ose do kesh perfitime ne kuptimin e mire te fjales, nga inteligjenca e saj

kurse te krijosh familje me nje femer inteligjente eshte nje privilegj i madh

me fjalen inteligjence une kuptoj qe kete dhunti qe ta jep jeta, natyra, ose zoti , duhet ta kultivosh akoma me shume dhe mbi te gjitha ta perdoresh per mire ne jete , vetem nje femer e tille qe e perdor zgjuarsine ,ose inteligjencen, per mireqenjen e vet, te familjes se vet, dhe te gjithe shoqerise mbare, mund ta cilesoj sipas mendimit tim nje femer inteligjente
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 14-10-2004 mė 04:51

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    August pershendetje:

Vallahi o august djali sma ndjen fare per nje femer inteligjente pasi skam njohur te tilla, pa dashur ti ofendoj por lufta ime psikologjike i ka mposhtur gjithmone. Asnjera nga femrat qe kam njohur nuk i ka bere balle sulmit tim psikologjik dhe ato qe hiqen per te zgjuara ose kane kaluar ne ofeza ose kane dale Offline direkt sepse skane pasur argument te me kundershtojme. Nejse vertet do doja te njohja nje qe ti qendronte debatit deri ne fund pa u acaruar dhe te fliste me nje fjalor te moderuar. Gjithsesi Femra hapni syte odeon eshte online ishalla zoti sju perplas me te se barazimin sduhet te enderroni e jo me fitore.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_

Pse po ndodh qe meshkujt 'u frikesohen vajzave qe jane inteligjente. I zgjuar eshte ai qe di ta Zgjedhe te dashuren e tij dhe te vendose ne kohen e duhur,po ashtu i kulturuar eshte edhe ai qe di te zgjedhe midis gjerave dhe midis mendimeve.

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. Keshtu, ai mund t'ia dale ne c'do aspekt te jetes nese vertet mendon te beje dicka. Inteligjentet e kane pak me te veshtire te bien ne gracke sesa vajzat e tjera, sps ato mendojne pak me shume dhe per mendimin tim e kane nje koncept te vecante se si t'i pergjigjen ofertes se nje mashkulli .
    Tek ky shkrimi me siper nuk mund te neglizhoja faktin sipas te cilit duke zbritur "shkallet e arsyes" nga komentet e para ne ato vijuese ka nje paqartesi te theksuar me arsyetim mjegullues si ato magazinat ku bie miu thyen koken.

Se pari, duhet theksuar dicka. Komentet sipas te cilave eshte ndertuar tema jane aq te "shkalafitura" nga pikpamja strukturore dhe menyra se si eshte shtruar "problemi" te jep pershtypjen sikur eshte shkruar duke ngjitur Qaf Thanen me paterica, saqe eshte e veshtire, per te mos thene e pamundur te zoterosh thelbin e synimit te temes se shtruar.

Nje keshille: Nese fjalia e pare percon nje mesazh te caktuar ne lidhje me temen e hapur, fjalia pasardhese (brenda te njejtit paragraf) duhet t'i pershtatet apo te perkoje me fjaline e pare nga pikpamja e ndertimit te ideve. Eshte pikerisht kjo arsyeja sipas te ciles merr shkas perdorimi i paragrafeve te cilet orientohen rreth te njejtit problem, gjate zgjidhjes te te cilit, idete e parashtruara duhet te "ndihmojne" njera-tjetren ne menyre qe ata/ato te cileve ju drejtohesh te kene mundesi te kuptojne qellimin e temes dhe te t'japin nje pergjigje sa mė konēize te jete e mundur, brenda intelektit te tyre mbi problemin e shtruar e te mos flasin ne ajer. Nuk ka kuptim kur prezantohesh me nje ide dhe pa i dhene kuptim apo pa perfunduar shpjegimin e ksaj ideje hidhesh tek tjetra.

Ajo cka mezi e mora vesh eshte(tek-pull) fjalia e pare (Titulli i temes) ---> Frika nga vajzat Inteligjente!
    Nese ktu eshte pika ku ēalon muhabeti atehere besoj se mund te shkruaj dicka ne idhje me fenomenin.
    I leshohemi me zvarritje shpjegimit:
    Nė nje lidhje, (kjo varet nga natyra e lidhjes, e cila mund te jete serioze apo sa per te kaluar kohen) eshte mese e nevojshme qe niveli i intelektit midis femres dhe mashkullit te jete i nje "perafersie racionale." Ketu vlen te permendet fakti sipas te cilit, niveli i inteligjences midis dy gjinive nuk mund te llogaritet, apo nuk mund te pritet me thike, ose me korrektesisht: probabiliteti i nje lidhjeje ku niveli i intelektit te jete identik, eshte pertej asaj cka quajme e vogel, ose me korrektesisht, mikroskopike.

Duke kaluar menjehere ne brendesi te fenomenit, ajo cka po perpiqem te shpjegoj (sipas mendimit tim PERSONAL) ka te beje me faktin se inteligjenca apo intelekti (me mire te shprehemi me pershtatshmerine e nje argumenti specifik) eshte nje prej "themeleve" te nje lidhjeje (kjo varet, e perseris edhe njehere nga natyra e lidhjes, serioze apo zbavitese). Cdo te thote kjo?!
    Me fjale te tjera, frika e nje mashkulli ndaj nje femre, niveli i inteligjences i te ciles ja "shkund qaramidhet e trurit" mashkullit (i iken petlla), egziston per shume arsye dhe njera nuk i ngjan tjetres, por ajo mė e perbashketa ka te beje me faktin se diferencimi ne shkallen e intelektit ne disfavor te mashkullit ndaj nivelit te femres, shkakton nje fare pasigurie (qe disa rob e quajne frike) ne nje lidhje. Ne nje rast te tille mashkulli ndihet i pafte per hir te divergjences joproporcionale ne intelekt te permbushe situata te tilla ne jete te cilat prodhojne apo me mire te shprehem, ngjallin nevojen per egzaminim me te hollesishem mbi "nje problem" te caktuar per te cilin mashkulli duke qene ne deficit intelekti do ta kete te pamundur te ezauroje ceshtjen ne fjale (ngecet) per arsye te kapacitetit te plogesht apo te ceket ne ate fushe ku femra duket se eshte superiore. Nje momente i tille nuk eshte aspak i kendshem per mashkullin, perkundrazi ndjell fyerje perballe femres(fajin nuk e ka femra) ose me mire te them ndihet inferior (fjala e fundit e shpjegon gjithcka).
    Prandaj, ne formimin dhe mbijetesen e nje lidhje (ne varesi te natyres se lidhjes) ka nje rendesi te padiskutueshme luhatjet ne shkallen e intelektit midis dy gjinive.

Te njejtat komente vlejne edhe anasjelltas (kur femra ndihet inferiore ne te njejtin aspekt...)

Duke e mbyllur: Nje lidhje e shendoshe ka themele te shendosha dhe nje prej tyre eshte pershtatja sa me e perafert te jete e mundur e intelektit te te dy gjinive.
    Inteligjenca proporcionale eshte nje prej kritereve paresore qe ushqen mbijetesen e nje lidhjeje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EXODUS : 15-10-2004 mė 02:00

rezistenca nuk vdes Maska e ju flet Tirana
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    ne kafenene e preferuar
    Postime
    99
    Ai qe ka dy pare mend ne koke jo vetem qe s'ka frike nga femrat intelligjente po perkundrazi e kerkon ate si i verbri shikimin.
    Nje mashkull intelligjent mund te plotesohet vetem nga nje femer e tille.
    Bushspeak: War is Peace

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •