Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Vec.
    Nuk dua as te me hyjne as ti hyj ne pjese. Dashuria eshte me e paster kur nuk perzihen parate ne mes. Gjeja me e bukur qe kane bere amerikanet eshte pre-nup agreement. Me kete i gjendet ilaci te gjithe gold diggers dhe nuk e vret mendjen a po ta hedh njeri!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine
    Gjeja me e bukur qe kane bere amerikanet eshte pre-nup agreement.
    Catherine Zetha Jones dhe George Clooney.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Me tha , do e nxjerr jashte prej shtepise...dashuria dashuri , ekonomia ekonomi !
    keta sikur dashurojn me shume parat sesa partnerin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar më parë nga AgainstAllOdds
    Ok maj kalto , a thu ti..lol ( stop calling me naqe u freak lol)
    Po mua me pelqen te te theras Naqe, do besh si do besh, per hater do mesohesh se une e kam futur ne fjalorin tim popullor tani...
    Eh te me degjosh si e flas shkodrancen, ta thaj krejt mar djal si me kan pi Shkodret mren.

E zgjidhem ate muhabetin e llogarise mo?
    Mgjth shume e me shume te vecuara po mbahen parate, gerthit sa te duash ti Naqe per afrimitet familjar e unitet shpirteror. Secili i pavarur ne nje familje te perbashket.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KaLTerSi : 20-11-2004 më 19:09
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    lol
    Ehh mi Kalto , sa materialiste je mor zot
    Ku me qellove dru i shtrember independist qe s'ka burre te te drejtoje ..lol
    Po heq dore ma mire sa nuk me ke bere si vetja ..lol:P
    Tashi qe thua ti Kalto (lol) , fjalen naqe e urrej por duhet ta pranoj faktin se kur flasin non-shkodranet shkodranshe , sounds so cute
    Kur me fliste ndonji shoqe nga jugu qe kisha ne shkolle ndonji fjali ne dialekt shkodran , me bente te pija gotat me fund per ta mposhtur deshiren e shpupurishjes se puplave te saj
    Ti je jashte rrezikut se si i thojne nji fjales "larg veshve , larg zemres " lol :P
    Have fun Kalto ..!
    Ndryshuar për herë të fundit nga AgainstAllOdds : 20-11-2004 më 22:41
    ...

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar më parë nga Naqe
    Ku me qellove dru i shtrember independist qe s'ka burre te te drejtoje ..lol. Po heq dore ma mire sa nuk me ke bere si vetja ..lol
    Ncuk nuk ndryshoj, sipas ligjeve te psikoanalitikes femra pas te 18tave nuk perpunohet
    Ka dhe me keq po he mos u anko per hicasgje
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po te jesh e/i martuar me dike eshte llogjike qe llogaria bankare do jet e perbashket. Skan pse te jen te martuar 2 persona qe nuk i ndajn TE GJITHA me njeri tjeterin.

Citim Postuar më parë nga FierAlda143
    Po te jesh e/i martuar me dike eshte llogjike qe llogaria bankare do jet e perbashket. Skan pse te jen te martuar 2 persona qe nuk i ndajn TE GJITHA me njeri tjeterin.
    Parimi ky. Dakort deri diku. Por kur të bie divorci pas qafe e merr vesh për radhës tjetër sa llogari i bën.
    Personalisht nëse nesër takoj trashgimtarin e Rotchildëve, të ndarë e mbaj llogarinë personale.
    Hap një konto të përbashkët për shpenzimet familjare; kusurin ai le të mbajë të tijat , unë të miat.
    Thonë kush digjet nga qulli , i fry dhe kosit. Sinqerisht i fryn dhe shumë madje.

Mendimi im ky.

Elna

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    elna, me pelqeve ne diskutimin qe ju bete. Mendoj se duhet te jeni me eksperienca ne jete dhe prandaj flisni me maturi. Eshte shume e vertete ajo qe thoni.

Dashuria, dashuri
    paraja te shkoje e te vije!
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    sigurisht qe une jam kunder per te ndare ndenjat dhe te ardhurat dhe te mirat e tjera materjale , po ti shikosh me kujdes sot ne bote martesat me te suksesshme jane martesat ku partneret i ndajne bashke jo vetem ndenjat por edhe te ardhurat financiare , india eshte vendi ku perqindja e divorceve eshte e me ulta ne bote , dhe ne shoqerine indiane nuk ekziston nje mentalitet i tille

por ne nje sistem ku stimulohet ne forma te ndryshme egoizmi sic eshte dhe kapitalizmi ,njerzit nuk kane se si ti shpetojne edhe kesaj lloj kinezerie alla amerikane te turpshme , sic eshte ndarja e te ardhura financiare , ne jeten bashkeshortore

zakonisht ne nje sistem te tille njerzit me pare mendojne me pare divorcin , ose interesin-ligj se si te mbrojne egoizmin e tyre me pare, se sa te sforcohen sinqerisht dhe te behen altruiste dhe te japin , dhe nje gje e tille nuk mohohet dot , sepse faktet jane kokeforta , divorcet sot ne bote jane rritur dukshem, dhe nuk po shikohen me si turp por si nje mode e re moderne

po i shikoj me kujdes postimet e juaja dhe ju garantoj me jeten time se nese veproni keshtu edhe ne jeten tuaj reale , mos u lodhni kot qe ta gjeni shkakun e divorcit tuaj te ardhshem jashte vetes tuaj por kerkoni me sinqeritet brenda unit tuaj dhe aty do te gjeni se shkaku i vertete ishte egoizmi juaj

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Al-Kaeda, zbulohen shtatë llogari bankare në Shqipëri
    Nga diikush në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-07-2006, 14:58
  2. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  3. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  4. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11
  5. FATOS NANO me llogari bankare në Amerike!..
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-12-2002, 16:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •