Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20

Tema: Opinionet

Opinionet

Opinionet qe krijoni, zakonisht vijne si pasoje e nje procesi llogjik te perceptimeve tuaja apo ne me te shumten e rasteve jane thjesht rrjedhoje e pashmangshme e atij informacion te marr gati prej perceptimeve dhe konkluzioneve te te tjereve?
    Pra, sa shume apo pak ndikon opinioni i shumices ne mendimin tuaj ne lidhje me dicka, dike?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Besoj se te dyja indikojn ne opinionet e tua. Perceptimet e disa njerezve qe ti ke besim, admiron dhe shpesh here mendimet tuaja perputhen, atehere perceptimet e tyre indikojn me shume ne opinionin tend. Besoj se perceptimet e njerezve zhvillohen qe ne femijeri, c'fare degjon nga njerzit qe te rrethojn, atehere femija formon opinionin e tij/saj duke marre shembull nga opinionet qe ka degjuar, kur rritet behet me e/i ditur dhe opinioni i tyre bazohet me shume me c'fare ata mendojn qe eshte e drejte dhe jane absolutisht dakort sepse logjikisht mund te japin arsyet e tyre pse formoven ato opinione, kurse ne femijeri eshte komplet ndryshe, sepse bazohet vec me c'fare ke degjuar, ose thjesht nuk mund te japin arsye te logjikshme per opinionet e tyre, you just go with what you heard.

Ne nje lidhje ose ne nje decision shume te rendesishme, opinioni i njerezve te afert do indikonte shume per mua.

Teme interesante, si c'do teme qe ke hapur
    Te pershendes Greeny ^_^
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 28-10-2004 mė 14:04
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nuk ka fjalen e fundit opinioni i te tjereve ne vendimet e mija mirepo ka nje fare rendesie,sidomos nese merret nga persona elokvent.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Opinionet jane te mijat, ne sensin qe, une jam ajo qe vendos jam apo jo dakort me opinionet e te tjereve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    per mua opinion i shumices ka ndikim ne menyren si mendoj, por ne nje shkalle me te ulet se sa per njerzit e tjere. Kete e them sepse shume here e gjej veten time ne kontradikete me opinionet e shumices.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    mund te degjoj opinionet e te tjereve .. por asnjehere nuk ndikohem se cfare mendojne te tjeret , opinionet e tyre ...tek e fundit jam une ajo qe vendos ...respektoj veten time ,, mendimet e mia dhe opinionin tim personal

ato njerez qe bazohen vetem tek opinionet e te tjereve dhe asnjehere nuk shprehin opinionin e tyre .. me duken pa personalitet dhe shume te dobet ne marrjen e vendimeve ..
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Vallaj kjo eshte e veshtire per tu pranuar por si rrjedhoje e njohjes me shume shqiptare kam mesuar te jem shume skeptik ndaj opinioneve te krijuara prej turmave. Megjithate per tu treguar i drejte me duhet te them se opinioni i turmave cfaredo race qofshin eshte shpeshhere i zmadhuar jashte mase. Ama fatkeqesisht shpeshhere: reality is irrelevant, perception is everything.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Nuk mendoj qe te kete njeri te mos ndikohet sadopak(si per mire a per keq) prej opinionit rrethues karshi dickaje apo dikujt.
    Per mua, varet per opinionin e kujt behet fjale... Mendimet dhe opinionet e mikeshave te mia me te aferta natyrisht i mar per baze por sigurisht vulen konkluduese e ve vete ashtu sic e shoh me te pershtatshme per mua.
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga greenflower111
    Opinionet qe krijoni, zakonisht vijne si pasoje e nje procesi llogjik te perceptimeve tuaja apo ne me te shumten e rasteve jane thjesht rrjedhoje e pashmangshme e atij informacion te marr gati prej perceptimeve dhe konkluzioneve te te tjereve?
    Pra, sa shume apo pak ndikon opinioni i shumices ne mendimin tuaj ne lidhje me dicka, dike?
    Ajo fjalia e pare me pelqeu shume... ka ca ore qe nuk shoh shkrimet e tuaja ne forum, po ia paska vlejte... e ke thur bukur

Mundohem qe opinionet e te tjereve ti sis por ndonjehere sa per te kursyer "sitėn" ose per asye se mendimet e te tjereve jane shume "te imta" s'e bej dot...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga greenflower111

zakonisht opinionet perftohen nga te tjeret dhe pastaj ben analizen ti vete. Nejse une degjoj opinionet e te tjereve por kam nje tjeter problem se i verefikoj vete ato opinione, eshte ne natyren time investiguese.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te jetosh ne Amerike
    Nga matilda nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2007, 09:11
  2. Opinionet tuaja mbi konfliktin Media(TopChannel)-Qeveri.
    Nga kacaku basket nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-05-2007, 15:08
  3. Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 06:55
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-12-2002, 04:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •