Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ciftet Homoseksual NUK duhet te lejohen te Adoptojne Femije ! Sepse nuk mund ta rrisin ate ne menyren qe do ta rriste nje Nene dhe nje BABA ! Nga ana tjeter jam dakort qe ciftet LESBIKE te adoptojne femije pasi femija ka me shume nevoje per nje nene se BABA ! Por edhe babai ka rolin e vet !

i ērregjistrruar Maska e madmen
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    kur ta mesoni ma thoni dhe mua
    Postime
    25
    [QUOTE= [FONT=Arial Black]adoptimi i femijeve nga ana e homoseksualeve,biseksualeve dhe lezbikeve te ndalohet reptesisht. eshte shkatrim i femijeve te adoiptuar po nga ato poersona. kjo gje eshte imponim nga femije te posalindur per fatin e tyre se cka,kush,si,ku...do te jene ata ne te ardhmen??!! QUOTE]

adoptimi i femijeve nga cifte hoseksuale do silte vecse skaterrimin e shoqerise pasi keto femuje do te rriten me nje edukate qe eshte ne krah te kundert me ate te vete shoqerise.per mendimin tim tim vete ciftet homoseksuale jane dicka jo natyrore. e cfar do te prisja nga ne femije qe do te rritej nga nje cift i tille. jam plotesisht i mendimit qe nje gje e tille duhet ndaluar plotesisht.

i/e regjistruar Maska e La_Fenice
    Anėtarėsuar
    27-05-2009
    Postime
    143
    Nuk kam asnje paragjykim per homoseksualet!Njoh te tille dhe nuk me duken anormal edhe pse nuk arrij ti kuptoj,por jam kundra adoptimit te femijeve nga ata.Femija duhet te kete nje nene dhe nje baba ne familje!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga KoTeLja_VL Lexo Postimin
    Persa i perket te tillave tema une jam
    gjithmone me mendimin "Jeta jote .... jetohe si te duash"
    Edhe pse mendoj qe rritja e nje femije nga dy homoseksual
    nuk do jete dicka e kendshme dhe nje minus.. per tė ne shoqerine e sotme.
    Ku e gjete kete mendim ti shpirto.Jeta jote dhe behu homo prostutite, hajdut, perdhunues, kriminel.Jeta jote ka disa principe dhe norma shoqeria ka disa norma morale dhe ligje shteterore qe duhet ti zbatojme.Jetojme ne nje anije te gjithe nese dikush do te hapi nje vrime anijes se keshtu i pelqen jetes se tij pjesa tjeter duhet ta pengoje qe mos permbytemi te gjithe nga faji i te tjereve.Edhe drogaxhiu kshu thote jeta ime por kur e kupton ai vete se cfare i ka bere vetes eshte shume vone.Keshillimi per mire dhe ndalimi nga e keqa duhet te jete motiv qytetar i nje shoqerie te shendoshe ne te kundert do kthehemi te gjithe si kafshe dhe sdo njohim as Zoti e as qenien tone si njerez mbi krijesat e tjera.

Femija e merr edukaten nga prindi dhe te biresoje homoseksuali nje femije do te thote te edukoje nje homo te ardhshem.Homoja vete e zgjodhi te jete homo dhe te rrije pa femije.Pse nuk zgjodhi gruan te beje femije e te jetoje si njeri normal.Po tani u be homo dhe do te ligjeroje dhe arsetoje tek mendja e njerzve qe ja ne homoseksualet nuk e zhdukim shoqerine pasi ne kemi trashegimtare te abortuar, ne jemi edukatore femijesh dhe nje familje e lumtur.Plehrat e tokes nuk duhet qe ti marrin femijet jetime ne qafe dhe mjer ai qe e ligjeron keto ligje ne diten perpara Zotit.
    "Shoku Mjekesise"

eternal Maska e Janka
    Anėtarėsuar
    11-05-2006
    Vendndodhja
    Clermont, Fl.
    Postime
    71
    Une nuk mendoj se ne shoqerine shqiptare qeshtja qendron ne adoptimin e femijeve nga homoseksualet. Une mendoj se problemi ne shoqerine shqiptare qendron ne friken absurde nga homoseksualiteti.

Eshte e tmerrshme te degjosh komentet e disa prej jush. Dashuria dhe perkujdesja nuk njohin seks. Ndjenjat si te tilla nuk kane perkatesi gjinore. Kushdo eshte i afte te fale dashuri.

Dashuria eshte nje zgjedhje e vetedijshme e jo nje cilesi e lindur.

Nese nje cift gay dashurohen, kjo mund te jete nje dashuri po aq e shendetshme dhe e mrekullueshme sa edhe dashuria e nje cifti heteroseksual. Probleme ka cdo familje. Pse si mendoni ju, gjerat vaj iu shkojne heteroseksualeve?

O njerez, clirohuni nga komplekset dhe nga HOMOFOBIA. Nje femije qe adoptohet eshte nje femije te cilit i ofrohet nje familje dhe nje mundesi per nje te ardhme premtuese, pavaresisht nga seksi i prinderve.

Na cliro, O Zot nga paragjykimet e prapambetura dhe kanceroze!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Janka : 06-10-2009 mė 19:16
    "Love is kind..."

The Holy Bible

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    nese nje femije duhet te rritet neper orfanotrofe, apo te perfundoje ne tregun e zi te prostituzionit , trafikut te organeve , ne duart e mafias, atehere PO , jam me se dakort qe ai femije te adoptohet nga prinder homoseksuale... ata prinder kane perkatesi seksuale ndryshe nga mazhoranca e njerezve por kjo nuk do te thote qe nuk jane ne gjendje te duan dhe te edukojne nje femije ne menyren e duhur...sigurisht familja e atij femije do jete ndryshe nga familja tradizionale por ne fund te fundit crendesi ka nese ata qe i japin dashuri e ngrohtesi familjare jane dy meshkuj , dy femra apo nje mashkull e nje femer???...sigurisht ai femije do te kete nje te ardhme shume me te mire ne momentin qe ka du prinder homoseksuale sesa pa prinder fare..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga milot-02 Lexo Postimin
    Pajtohem me ju ,pos ne kete pjesen e theksuar (bolduar).

Nese natyra ka vendosur te mos kesh femi ,ateher jeto ashtu si te ka krijuar ajo-homo apo hetero.

Jam kunder adaptimit te femijeve nga homot
    natyra ka lene pa femije dhe shume cifte etero...atehere cfare duhet te bejne??? te jetojne ashtu si i ka krijuar natyra dhe ata femije qe kane ngelur jetime , te rriten jetim???? se ashtu i la natyra, pa prinder..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga maryp : 11-10-2009 mė 16:51

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    se ashtu i la natyra, pa prinder..
    natyra cdo femie i jep 2 prinder maryp...

Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    natyra cdo femie i jep 2 prinder maryp...
    po e vertete... por jetimi eshte jetim sepse natyra e la pa prinder.. apo jo??

megjithate lexo gjithe tekstin sepse keshtu si e ke shkeputur ti fjalia del pa kuptim.. lexo dhe pjesen qe une kam cituar..

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Janka Lexo Postimin
    Une nuk mendoj se ne shoqerine shqiptare qeshtja qendron ne adoptimin e femijeve nga homoseksualet. Une mendoj se problemi ne shoqerine shqiptare qendron ne friken absurde nga homoseksualiteti.

Eshte e tmerrshme te degjosh komentet e disa prej jush. Dashuria dhe perkujdesja nuk njohin seks. Ndjenjat si te tilla nuk kane perkatesi gjinore. Kushdo eshte i afte te fale dashuri.

Dashuria eshte nje zgjedhje e vetedijshme e jo nje cilesi e lindur.

Nese nje cift gay dashurohen, kjo mund te jete nje dashuri po aq e shendetshme dhe e mrekullueshme sa edhe dashuria e nje cifti heteroseksual. Probleme ka cdo familje. Pse si mendoni ju, gjerat vaj iu shkojne heteroseksualeve?

O njerez, clirohuni nga komplekset dhe nga HOMOFOBIA. Nje femije qe adoptohet eshte nje femije te cilit i ofrohet nje familje dhe nje mundesi per nje te ardhme premtuese, pavaresisht nga seksi i prinderve.

Na cliro, O Zot nga paragjykimet e prapambetura dhe kanceroze!!!
    Nje pyetje kisha une per zonjen/ushen mendje hapur dhe te emancipuar per mbrojtjen e homoseksualeve.

Kujt do ti thoje nene dhe kujt do ti thoje baba femija ne ciftin homoseksual.
    Qe kur bota eshte emancipuar nga mentalitetit pro homoseksualeve?

Dhe se fundmi cfare edukata shterpe do ti japin ky cift nje femije te pallogjikshem?
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė Shqipėri punojn 50 mijė fėmijė
    Nga Hyllien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  2. Trafikimi i Fėmijėve
    Nga Gimi3 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-03-2007, 15:08
  3. Ndal! Punes Dhe Trafikut Te Femijeve Ne Shqiperi
    Nga StormAngel nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 04:45
  4. Raporti i UNICEF-it pėr trafikimin e fėmijėve shqiptarė
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •