Harpa qe vajton tingujt magjike te kelthitjeve shpirterore....
Harpa qe vajton tingujt magjike te kelthitjeve shpirterore....
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
GJENDJE GRIPALE
Me dhemb cdo pjese e trupit tim
vec... teje.
......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
drejt gjinjve te tu me ndjell...
E vetmja pjese qe dhe vdekja se ftohe...Postuar më parë nga crazy old baby
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
GJENDJE GRIPALE (dita e dyte)
Temperatura sot m'u ul ne te gjithe trupin vec...teje qe si perhere mbetesh HOT...
Llave vullkanesh qe shuhet ne llellesite e lumenjeve te etur...Postuar më parë nga crazy old baby
GJENDJE GRIPALE (dita e trete)
no comment...
ps.anisela pls mos hyr ketu sepse mund te te ngjitet gripi dhe nuk ia vlen te semuresh kot se koti...Ti e di qe eshte nje grip qe as mund te ma ngjisesh ti e as mund te ma heqesh...
Grip skandaloz qeka ky,se te mbush menjen ty se ke force te ma ngjisesh mua?Postuar më parë nga crazy old baby
Hajde grip hajde!!!!
Crazy,ndihesh me mire sot?
Gripi e ka ciklin e gjate,mos e ler te te ver perposhte.
Mel. te uron te shkuara.
Faleminderit mike! Po ku ke humbur? Mel. kur mungon ti bie niveli i fisnikerise se forumit...
ps.gripi vazhdon akoma...
Crazy,nuk kam humbur,thjesht verdallosem rreth vetes....lol
Flm qe me vlereson,per mua te te cilesojne fisnik,eshte arritja e te qenit njeri.
Ah e marrte dreqi gripin,i ka gjigande tentakulat,dhe zorr te leshon.
Plasja surratin ne ndonje varg dhe te shofesh pastaj ....do t'ia mbathi...)
Krijoni Kontakt