Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    Elna dhe te tjeret,

ne cfaredo rasti qe shikoni krijimet e anetareve te Forumit te publikohen diku tjeter eshte mire qe te na kontaktoni nepermjet mesazheve private dhe merremi ne me pjesen tjeter.

Ka raste kur kontaktohem nga drejtuesit e faqeve dhe forumeve te tjera shqiptare qe me sinjalizojne per shkrime te anetareve te tyre te kopjuara ketu.

Une i kam hequr te gjitha temat dhe shkrimet nga Forumi Shqiptar qe ishin kopjuar, kam paralajmeruar anetaret dhe te njejtin mesazh ja kam derguar dhe administratoreve te faqeve te tjera, keshtu qe ata e dine se si te veprojne ne te tilla raste.

Nuk e di se ne cilin forum jane publikuar krijimet, por ma ha mendja qe do te jete ndonje nga forumet me te cilet kam kontaktuar ne te kaluaren, dhe besoj se kjo ka qene arsyeja qe moderatoret i kane hequr ato shkrime.

Kopjimi i krijimeve letrare nuk eshte i autorizuar nga drejtuesit e asnje prej forumeve shqiptare dhe sa here ndodhin te tilla gjera, ne sinjalizohemi dhe i heqim, ose kontakojme autoret e vertete te tyre.

Prandaj them qe ne raste te tilla eshte mire qe te na kontaktoni privatisht me pare.

Shendet

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Citim Postuar mė parė nga pagan
    moj lule, a e di nga vjen (etimollogjine) fjala PORTOKALL ? po ta tregova a ma jep ?

nesja, ngaqe dua te me ēojne ne ēmendine, po te provoj qe dyshi dhe katra jane shpikja ime. he si thua, ta bej. e thene e bere. ding!

DY = DUAR KATER = KAMBE ; (dy) duart dhe (dy) kembet a nuk bejne kater. pra mri cuce nepermjet kesaj llogjikes time prej te ēmendmi, mesojme diēka kapitale; qe njeriu qe filloi I PARI te numeronte ishte shqiptar. ka mundesi ndonje stergjyshi im.

pra ai filloi keshtu numerimin; NJERI = NJE; DUAR = DY; KEMBE = KATER kuptohet duke futur edhe duart ketu.

nuk di sa ta mbusha kap'lloqen tyja, po (a e din ?) s'me ha shume meraku per kete vogelsi.
    Cfare do ti cfare????

A mu mbush kap'lloqja mua? Ua, ta spjegosh ti dhe te mos e marr vesh une? Kjo nuk mund te ndodhi. Sidomos ate KATREN. Dy duar dhe dy kembe bejne kater= katerkembesh. I ke ngjare pike per pike stergjyshit. He e kam kuptuar mire? Cfare do me japesh ti mua tani?

ps. pse nuk hap nje teme me spjegime ti? Qe te mos ia bejme lemsh temen nismetares.
    Ji Vetvetja!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Do ishte mire te hapet serish kendi me larte Krijimet e anetareve te forumit,ku secili qe krijon do kishte nje pjese te atij nenforumi,te veten,ku vetem ai shkruan.
    Eshte ide,ndoshta edhe kot,nuk e di,por me ra nder mend dhe thash ta shkruaj dmth ndaj me ju.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,053
    Pse mos te vihet emri, nese dihet dhe nese nuk dihet, te thuhet qe ajo poezi, apo citim apo cfare eshte i perket nje tjetri?
    Une nuk e kuptoj dot ate lloj llogjike te perfitimit apo mosperfitimit material. Cfare prodhon dora dhe mendja e nje njeriu i perkasin atij si autoresi dhe askujt tjeter. Ne momentin qe ato behen publilke, sigurisht qe mund te perdoren nga gjithkush, por PERDOREN ama, jo PERVETESOHEN nga gjithkush
    emrin ne disa raste e kam vene, por ne disa raste emrin nuk e kam vene se ne shqiptaret ne vend qe te meremi me shkrimin ose me temen , meremi me emrin ose pseudonimin , dhe kur na mbarohen argumentet e temes , i kthehemi fyerjeve personale dhe sharjeve , kjo shikohet edhe ne kete forum , uroj qe te mos biem ne kundershtim ne kete pike

kjo lloj llogjike qe perdor une eshte fare e thjeshte , nese ti shikon nje shkrimin tend te postuar nga dikush tjeter , atehere pse nuk mer mundimin qe ta pyesesh se cili ka qene qellimi i atij qe e ka vendosur shkrimin tend aty ne ate forumin tjeter,sepse ti ke degjuar per ligjin e te drejtes se autorit, por ate ligj e kane nxjerre njerez egoiste dhe oportuniste , qe nuk duan ta ndajne me te tjeret ate qe ata vete e kane mare nga te tjeret dikur duke filluar qe nga lindja e tyre dhe deri kur te shkojne ne varr, llogjika ime eshte fare e thjeshte ne kete rast ti ke te drejte si autor te gjykosh tjetrin vetem kur te kesh mare vesh me pare qellimet e tij me pare , mbasi te jesh e sigurt per qellimet e tij atehere gjykoje

ne te gjithe pa perjashtim jemi nxenes ne jeten tone qe nga lindja dhe deri ne vdekje , ne vetem mesojme gjera te tjera cdo dite , dhe nese ndonjeri nga ju kushdo qofte thote te kunderten eshte thjesht nje egoist dhe vetem egoist , qofte i hapur apo qofte i fshehur

jam i sigurt se ju te gjithe kopjoni ne menyre te vetedijshme ose te pavetedijshme nga njeri tjetri , duke filluar nga gjithshka qe nga shprehjet dhe duke mbaruar tek imitimet e postimet ose duke mare shprehje dhe fraza pastaj i zgjeroni duke bere komente te tepruara qe po ti shikosh me kujdes nuk jane gje tjeter vecse fjali te nderthurura bukur , por qe ne shumicen e rasteve kane te njejtin kuptim ,

edhe postimet dhe ne gjera te tjera qe kane lidhje me jeten tuaj dhe profesionin tuaj, asnje nga ju nuk eshte origjinal sepse te jesh origjinal ne kuptimin e vertete te fjales do te thote te japesh dicka te re te panjohur me pare ne shoqeri , dhe ne forum

ajo elna do ishte me mire qe ta merte mundimin dhe ta pyeste ate anetarin/en ne ate forumin tjeter se cili ka qene qellimi i tij qe i ka mare ato poezi dhe i ka vendosur atje ne ate forumin tjeter , dhe pastaj te vinte ketu dhe te hapte temen , por jam e sigurt se kur elna ka hapur temen as qe e ka mare mundimin ta pyesi ate personin qe na paska mare disa poezi dhe na i paska vene atje ne ate forumin tjeter

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    arun shkruan:

....
    ajo elna do ishte me mire qe ta merte mundimin dhe ta pyeste ate anetarin/en ne ate forumin tjeter se cili ka qene qellimi i tij qe i ka mare ato poezi dhe i ka vendosur atje ne ate forumin tjeter , dhe pastaj te vinte ketu dhe te hapte temen , por jam e sigurt se kur elna ka hapur temen as qe e ka mare mundimin ta pyesi ate personin qe na paska mare disa poezi dhe na i paska vene atje ne ate forumin tjeter....etj
    ....

Ka nje skec pellumb kulla me fshatarin qe i vodhen lopen..

fshataret e tjere po diskutojne per vjedhjen dhe i bejne 101 vrejtje e kritika ketij qe ju vodh lopa..

po pse nuk e lidhe ti lopen mire.. (ose pse nuk e kodove)..
    po pse nuk ndejte zgjuar ti naten..
    po pse nuk beri muuu lopa..
    po ku ishe ti kur tu vodh lopa..

shkurt e bombarduan te ziun..

Po aman ore shokėni.. tha fshatari .. po te tera fajet un i kam.. po ai qe e vodhi lopen nuku paska faj fare...

Sipas arunit.. jo vjedhesi duhej ti thosh fshatarit.. o vella me duhet lopa jote ose kali yt ca dit por fshatari duhej te shkoj te vjedhesi e ti thote.. me fal se po te besdis .. po sa dit do ma mbash kalin a lopen qe ma more.. dhe pse tu desh ..ee me fal e.. shoku vjedhes qe te zgjova nga gjumi..

arun ti ke problem se nuk te pelqen te pranosh se pikpamja jote ishte krejt e gabuar apo vertet llogjika jote po flet ketu..?

jo vjedhesi poezive sipas teje arun.. duhej ti thosh me pare Elnes apo Gimit apo Melankonise.. se a ben ti postoj poezite tuaja ne x forum.. por duhet autori pasi eshte lodhur ti kompozoje poezite te lodhet dhjet fish qe te gjeje se mos ne kte bot me mijra forume ja ka kopjuar kush poezite..

e le tjetri makinen ose bicikleten pran shtepise.. vjen tjetri ja merr e duhet i zoti te bredhe tere tiranen ta gjej ne c'kanal a garazh ja ka hedhur vjedhesi mjetin e tije..
    Ne se i zoti bertet..me vodhen makinen.. athere sipas arunit duhet ti thote dikush..shhyt.. mos uleri more qen.. po shko e pyet se ndoshta i eshte dashur marresit mjeti yt..

neser ti arun zevendeson Sallak Prokurorin ose Tos Nanon.. mjer vendi yne..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,053
    si gjithmone ti brar e ktheve ne bardhe e zi ose me sakte per ty ne politike ne kuq dhe blu

njerzit gjykohen per nje veprim te tyrin ne baze te qellimeve dhe te rrethanave qe e kane shtyre te beje nje gjest ose veprim te caktuar

Citim Postuar mė parė nga arun

ajo elna do ishte me mire qe ta merte mundimin dhe ta pyeste ate anetarin/en ne ate forumin tjeter se cili ka qene qellimi i tij qe i ka mare ato poezi dhe i ka vendosur atje ne ate forumin tjeter , dhe pastaj te vinte ketu dhe te hapte temen , por jam e sigurt se kur elna ka hapur temen as qe e ka mare mundimin ta pyesi ate personin qe na paska mare disa poezi dhe na i paska vene atje ne ate forumin tjeter
    Mė falni ,

Mos duhej edhe t'a pyesja atė anėtarin me ndėrgjegje tė "sinqertė" nėse mund tė hapja tėmėn tek Forumi Shqiptar?

Apo , ndoshta duhesha shprehur:

- Mos duhet t'ju pyesja shkėlqesia juaj Arun , nė duhej t'a hapja temėn a jo?!

As e pyeta, as e pyes dhe as kam ndėr mend ta pyes.

Nė momentin qė konstatova diēka , pėr mua tė PADREJTĖ , reagova me mėnyrėn time, ju pėlqeu juve personalisht si Arun apo jo.

Reagimi ndaj diēkaje qė ėshtė shkelje flgrante , pėr mua, nuk kėrkon leje.

Dhe e dyta : nuk arrij ta kuptoj aplikimin tuaj kaq tė devotshėm nė lidhje me njė temė tė tillė, kur mė tepėr qėllimi i temės u kushtohej personave qė u ishin shkelur tė drejtat, dhe thelbi i saj ishte tek parimi veshjes sė personalitetit me shpirtin e dikujt tjetėr.

Mos ju shkela diku nė kallo dhe ndjeni nevojėn t'ju kėrkoj falje si person?!

Besoj se jam e qartė dhe se nuk kam dėshirė tė debatoj mė pėr gjėra qė sillen rrotulle rrotull e pėrfundojnė pok tek i njėjti pėrfundim.

Elna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 23-11-2004 mė 18:45

i/e regjistruar Maska e Ard
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Postime
    504
    Elna!
    Do te lutesha qe mos te lodhesh me e dashur dhe te sqarosh,sepse u komplikua shume kjo teme(dmth ne e komplikuam),dhe nuk do i dali fundi,prandaj rri e qete.

Me respekt Mel.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,053
    Mos duhet t'ju pyesja shkėlqesia juaj Arun , nė duhej t'a hapja temėn a jo?!

elna

si te gjithe pjesa derrmuese e shqiptareve edhe ti e ktheve ne personale , kjo u duket ashiqare fare

nese te ka ngel hatri per ate muhabetin tjeter nuk ke pse te shqetesohesh , sepse aruni ta ka shpjegu qarte ne 5 MP E FUNDIT qe te kam derguar ty

ne lidhje me temen

mendoj se duhet ta perseris edhe njehere qe nese nuk e ke kuptuar ta kuptosh qarte opinionin tim ne lidhje me temen qe ke hapur

NJERZIT GJYKOHEN PER NJE VEPRIM TE BERE VETEM DUKE U NISUR NGA MOTIVET DHE RRETHANAT TE CILAT I KANE SHTYRE TE BEJNE ATA (NJERZIT) NJE GJEST APO VEPRIM TE CAKTUAR

Citim Postuar mė parė nga arun
    Mos duhet t'ju pyesja shkėlqesia juaj Arun , nė duhej t'a hapja temėn a jo?!

elna

si te gjithe pjesa derrmuese e shqiptareve edhe ti e ktheve ne personale , kjo u duket ashiqare fare

nese te ka ngel hatri per ate muhabetin tjeter nuk ke pse te shqetesohesh , sepse aruni ta ka shpjegu qarte ne 5 MP E FUNDIT qe te kam derguar ty

ne lidhje me temen

mendoj se duhet ta perseris edhe njehere qe nese nuk e ke kuptuar ta kuptosh qarte opinionin tim ne lidhje me temen qe ke hapur

NJERZIT GJYKOHEN PER NJE VEPRIM TE BERE VETEM DUKE U NISUR NGA MOTIVET DHE RRETHANAT TE CILAT I KANE SHTYRE TE BEJNE ATA (NJERZIT) NJE GJEST APO VEPRIM TE CAKTUAR
    Arun

Unė them kuq, ju thoni bardhė. Unė them zi , ju thoni gri.

Nė ēfarė duhet humbur koha pėr tė mė bindur Ju mua me bindjet tuaja, apo nė tė kundėrtėn unė Juve, me bindjet dhe perceptimin tim tė sė drejtės apo respektit , kur polet e mendimeve tona janė ekstremisht tė kundėrta.

Nuk di sa vlerė ka koha e vyeshme tėndja pėr ty, por timja pėr mua ka shumė, prandaj unė diskutimin tim nė lidhje me personin tuaj mbi kėtė temė e quaj tė mbyllur, madje, pėr mua i mbyllur ka qenė qė nė fillim , sepse nuk kishte asgjė qė t'ju drejtohej juve si person qė do tė thotė : Nuk kishte asnjė arsye turfullimi.

Elna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 24-11-2004 mė 19:44

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •