Elna dhe te tjeret,
ne cfaredo rasti qe shikoni krijimet e anetareve te Forumit te publikohen diku tjeter eshte mire qe te na kontaktoni nepermjet mesazheve private dhe merremi ne me pjesen tjeter.
Ka raste kur kontaktohem nga drejtuesit e faqeve dhe forumeve te tjera shqiptare qe me sinjalizojne per shkrime te anetareve te tyre te kopjuara ketu.
Une i kam hequr te gjitha temat dhe shkrimet nga Forumi Shqiptar qe ishin kopjuar, kam paralajmeruar anetaret dhe te njejtin mesazh ja kam derguar dhe administratoreve te faqeve te tjera, keshtu qe ata e dine se si te veprojne ne te tilla raste.
Nuk e di se ne cilin forum jane publikuar krijimet, por ma ha mendja qe do te jete ndonje nga forumet me te cilet kam kontaktuar ne te kaluaren, dhe besoj se kjo ka qene arsyeja qe moderatoret i kane hequr ato shkrime.
Kopjimi i krijimeve letrare nuk eshte i autorizuar nga drejtuesit e asnje prej forumeve shqiptare dhe sa here ndodhin te tilla gjera, ne sinjalizohemi dhe i heqim, ose kontakojme autoret e vertete te tyre.
Prandaj them qe ne raste te tilla eshte mire qe te na kontaktoni privatisht me pare.
Shendet
Krijoni Kontakt