keto kohet e fundit mu ka shtuar edhe nje ves tjeter-behem vone gjithmone kur dua te shkoj diku, por ky eshte ves i keq qe me pak vullnet do e heq
FLOWER![]()
keto kohet e fundit mu ka shtuar edhe nje ves tjeter-behem vone gjithmone kur dua te shkoj diku, por ky eshte ves i keq qe me pak vullnet do e heq
FLOWER![]()
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
FLOWER kete ves e paskemi te perbashket lal, por me nje ndryshim te vogel qe un nuk kam ndermend ta heq pasi me pelqejne hyrjet triumfuse...![]()
Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
This sad scene replays
Of you walking away
PërshëndetjePostuar më parë nga FLOWER
Do thoja se veset janë shumë por ato që më pëlqejnë i quaj virtyte.
Vese:
1)Jam me vonesë në takimet me njerëz të rëndësishëm dhe në orar me njerëzit e thjesht.(i vetmi ves që se quaj virtyt dhe e dashuroj)
2)Nuk më pëlqen shumë tê ngrënit pasi e di që në botë ka njerëz që vdesin urie.
(ves që po kërkoj ta rregulloj pasi edhe po të mos ha unë ata do të vdesin që do të vdesin urie)
3)të dua tjetrin më shumë se vehten (ves mëkatar pasi po nuk deshe vehten nuk do as të tjerët por e kam rregullar pothuajse plotësisht)Më ndodhte shpesh që të harroja vetvehten dhe të mendoja për vuajtjen e tjetrit po kështu po dënoja vehten pa faj.
4)e urrej paranë pasi nuk më ka bërë asnjëherë të lumtur(dhe s´arrij ta kuptoj ata të cilët e adhurojnë).
5)të pijë jashtë mase kafe me cigare(po ka 2muaj që e kam lënë cigaren dhe shpresoj ta heq këtë ves të mallkuar)
Këto ishin veset kryesore që mu kujtuan tani.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga I-amëshuar : 09-01-2005 më 20:53
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Krijoni Kontakt