E pse keshtu me hile ti he.. Apo perfiton se tani sa Jemi kthyer nga Shqipria dhe per nja tre vjet te tjera ti pime lengun asaj kafes tende :PPostuar mė parė nga Dito
E pse keshtu me hile ti he.. Apo perfiton se tani sa Jemi kthyer nga Shqipria dhe per nja tre vjet te tjera ti pime lengun asaj kafes tende :PPostuar mė parė nga Dito
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Une kam degjuar neper lajme te ndryshme qe nje kafe ne mengjes eshte e domosdoshme dhe te mban ne forme.
Vallaj ne un pa e kthy i her nuk boj cap![]()
Un spi fare caffe ndoshta 1 caffe ne muaj...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Gjithsesi,pi nje kafe ne mengjez heret, dhe disa te tjera gjate dites.
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
nuk e kam ves,por eshte variacion per mua.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Ahhh mer daje!!!Kafe gjith kajmak..Lene pash zotin se na ka marr malli!O Brar komshija,po ku je mo?Hajde se Zoega eshte gati...Postuar mė parė nga Dito
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Pse mi ca kujtove ti se do mbaja forumin me kafe une, i cope pension ka plaku ene thashe po bertas kur te kene ikur te gjithe nga lokali, vetem une e roja rrime ne fund dhe ne e pime qyl se ska kamarier me i dhone leketPostuar mė parė nga Zemrushja
.
Dito.
Postuar mė parė nga Dito
Aty mbahu ti lal... se ska kamariera :P
edhe te mos kete kamariera ka... pronar lolhi hi hi
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Postuar mė parė nga Dito
o dito
ketu ne itali ,kafja e mengjesit eshte nje veper arti (per nga cilesia flas) e cila te zgjon nga gjumi dhe te shtyn te punosh me shume dhe me mire per xhepin tend
Krijoni Kontakt