Kafe qofte,me ose pa sheqer do e pijme.Postuar mė parė nga Big Blue
![]()
Kafe qofte,me ose pa sheqer do e pijme.Postuar mė parė nga Big Blue
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Kafeja eshte domosdoshmeri, pa kafe nuk shtyhet dita! Ka edhe nje gje: jo cdo tip kafeje mund te pihet sepse ne Shqiperi qarkullojne kafe te tipit buke e thekur e grire, elb etj.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Hi Odeon me pelqeu tema qe ke hapur...Urime miku im ...
Une pa kafen e mengjesit smundem te perballoj diten,me ngrihen nervat sperqendrohem dot 100%ne pune apo biede edhe pse do te pelqente ta pija me dy shoqet e mija te ngushta qe ndodhen larg apo me ndonjerin nga juve te fameshmen kafe te mengjesit...
Ketu ne Spanje nuk eshte ekeqe kafeja por ate turken pa kerkon xhani pasi me kujton token time qe me te mirat e te keqijat e saj me ben te permallohem....
P.S Tre ne dite mi kerkon trupi...
jallah ju befte mire kafja forumista![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PLaku-i-Detit : 28-11-2004 mė 07:13
" not yet "
Nje foto e bere me aparat dixhital e kafese se mengjesit:
P.S: Nuk isha vet!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nuk e pi fare jam i qete ne pergjithesi nuk kam nevoje
Rrespekte
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
mu me pelqen ta pi kafen ne mengjes ne shpi duke pa tv ose tu bo muhabet por jo se e kam te nevojshme. e pi kur nuk e kam me ngut me dal nga shpia...
Jam nisur dje nė qėndrėn tregtare vetėm pėr kafenė se mė kishte mbaruar e si pėrfundim paskėrkam harruar tė blej.
Pu, pu, pu,
Humori anoncohet i keq sot pa kafe.
Ėshtė e dielė, dyqanet janė mbyllur e unė s'paskam dėshirė tė dal nga shtėpia diku pėr njė kafe.
Aj, aj, aj,. Problem i madh pėr sot ky.
Ju pėrshėndes juve kefexhijve![]()
![]()
.
Elna.
duke qene se jam ne tirane me pushime , po e pi kafen tek hoteli ri sheraton qe eshte ndertuar se fundi ne tirane , kush jeton ne tirane dhe ka deshire te pije nje kafe te mire dhe cilesore , ja vlen te shkoje ne katin e dyte te sheratonit eshte fantastike fare, dhe cmimi eshte i arsyeshem...........
Kafeja ne mengjes me shijon, pervec ksaj nuk ka ndo nje efekt tjeter (vecse me detyron te zgjohem pak me shpejt ne vend qe te kem kohe ta bej perpara se te nisem per ne shkolle) .Postuar mė parė nga Odeon_relax
Krijoni Kontakt