Dje instalova Trillian-in .... mu duke nje program shume i mire kontakti..
Cfare te ''mirash'' shihni tek Trillian dhe cfare te ''keqijash''?
Dje instalova Trillian-in .... mu duke nje program shume i mire kontakti..
Cfare te ''mirash'' shihni tek Trillian dhe cfare te ''keqijash''?
ky eshte program shume i mire nqs je i dhene pas chatit, ke nja 4-5 lloje messengers, yahoo, hotmail, aol dhe mirc me duket, dhe jane ato rrathet e vegjel aty poshte. te mirat jane te shumta megjithese nuk i mbaj mend te gjitha tani se nuk e perdor me kete program, mbaj mend qe vihen skins shume te bukura te ky program, une per vete kisha kete:
http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=14
sa per te keqiat, nganjehere ishte kapricioz si program, shkeputej lidhja ose nuk lidhej ne fillim, po gjera keto qe ndodhin edhe me msn e me programe te tjera chati.
hajt me te mira,
MtrX
MtrX ubicumque felix
Mirc-i ishte yll fare ..
Por kur doja te lidhesha ne msn me hapi ca telashe
P.s Mtrx Shume skin i bukur ai qe i kishe vene.!!
Trillian eshte program shume i mire, sidomos versioni pro (tani ka dal ne alpha versioni 3.0).Eshte shume i thjeshte per tu perdorur por e vetmja gje qe me bezdis eshte perzierja qe i ben kontakteve kur ke me shume se nje adrese per nje tip accounti (dmth ke me shume se nje account hotmail dhe i ben logon me te gjitha njekohesisht).Lemshi qe ben konsiston ne perzierjen e kontakteve qe ke ne nje adrese me kontaktet qe ke ne nje adrese tjeter......dhe kjo me acaron![]()
Une e kam. Me ruan bisedat.
Ne fakt, ne MSN me turperonte si me qene kalamani im, se njerezia beheshin paranojake, kush jane gjithe keta persona qe po me bejne add. Kur ua shpjegoja situaten, qe ne fakt e ben programi vete me c'do e-mail address timen, s'me besonin.
Kur me benin add forumistet ne MSN ku kishte shume te tjere, une hyja me 3-4 e-mails ne te njejten bisede pa problem fare.
Te mirat jane se perdor nje program te vetem per AIM, Yahoo, MSN, etj..
Tjetra e keqe eshte se nuk sheh dot figurat qe ka MSN conversation box ne cep. Gjithashtu, ato verdhacuket s'ti shohin te gjithe vetem po te jete smth simple siose
. Nqs personi me te cilin bisedon ka Trillian, atehere mund te ti shikojne figurat e tjera, si vajzen, djalin, dhuraten, flamurin, etj. cfare do figurash qe kane.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 29-11-2004 mė 22:49
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
per mua vetem gaim ka qene me i sakti se te gjithe programet qe kane shume nga sherbimet si yahoo,msn etj ne nje pakete te vetme, dhe deri me sot eshte i vetmi qe ka dhe nje projekt per te integruar video dhe voice te ketyre sherbimeve.
Gjithashtu ka dhe support per me shume protokolle Chat se te gjihta programet qe kam pare si meca, trillian etj.
http://gaim.sourceforge.net per versionin stabel vetem me "support voice" ze
http://gaim-vv.sourceforge.net per versionin dhe me video per yahoo, msn
Provojeni
Jam duke folur me nje shok ne ICQ per mundesite e trillian.
Do e provoj!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt