Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    ~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    Sa gjynaf
    Si eshte jane bere njerezit ne kete koge kapitaliste tani....
    kjo do e shikoj me vone sa ka nxituar e ka bere nje gabim
    trashaluq qe eshte ndare me nje person i cili e ka dashur me gjithe shpirt.....
    Nuk ja dine vlerat dashurise keta lloj njerezish e e kane mendjen vetem
    tek leket e leket sikur e gjithe jeta rretullohet rreth tyre.....
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    paraja sundon boten

kto gjera ndodhin ne te gjithe boten e jo vetem ne tirane

femra terhiqet mbase fames, mbas pozicionit, mbas rankut te nje mashkulli dhe paraja eshte nga te paktat menyra per ti patur kto.

Odeon jo vetem qe dashuria eshte biznes, por cdo gje ne kte kohe eshte biznes.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Raste te ketilla ke me tonelata.
    Fajin nuk e ka askush sipas meje.Faji eshte ne ajer dikund dhe hudhet mbi njerezit si shqiponje.
    Me vjen keq edhe per kete djale po edhe per gocen.
    Te ketilla ka patur,ka edhe do te kete per fat te keq.

Stormi
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Duket sikur nismetari i temes por paraqet vetem nje ane te medaljes dhe ajo ne formatin bardh e zi..!
    Tashi ka disa qe gjykojne me zemer dhe ka disa qe gjykojne me tru...! Kjo e para ka dhene prova qe te con ne qiellin e 7 nga lumturia por te le benzina shpejt se nuk i ke bere mire llogarit duke i marre gjerat per granted dhe kur ulesh ne toke te le nji shije te hidhur dhe ta thyen ate me te cilen gjykove , kurse kjo metoda e dyte s'te gabon kollaj !
    Kjo vajza nuk ma do mendja qe do i kete shprehur ketij cunit kerkesat e saj ne momentin e fundit...ai duhet ta kete ditur me kohe kete pasi perderisa kane pasur 2 vjet bashke , presupozohet qe e kane njohur njeri tjetrin prandaj te mos i vijne edhe aq "bombe" !
    Sigurisht qe ndjenjat nuk paskan qene edhe aq te zjarrta perderisa truri paska pasur epersine ndaj zemres , keshtu qe me mire per te dy...!
    Secili te kerkoje ate qe e ben te lumtur tek dikush tjeter..!
    ...

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    Keshtu kane filluar te behen ciftet ne Tirane ne pergjithesi!
    Odeoni eshte mik dhe shok i djalit, ndaj edhe mban anen e tij! dhe eshte e natyrshme qe cdo shok do ta bente! por po te gjykoje njeriu ne anen e vajzes, do thote: djem te embel e te kendshem nuk ka 1 ose 2, dhe midis atij qe pervec ngrohtesise shpirterore dhe me ploteson edhe qefet e rinise dhe nje njeriu te thjeshte(dmth pa shume mundesi ekonomike) ajo do zgjedhe ate te parin! ndoshta kjo vajza nuk ka qene e tille para 2 vjeteve! por njerezit ndryshojne, ose me mire te them, ndryshon menyra e te menduarit dhe te arsyetuarit(jo gjithnje per mire)!!!!

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Po tani neve nuk e dime tamam se cfare ka ndodhur...kjo mund te jete vetem nje nga arsyet qe ajo eshte ndare me ate djalin. Si veshtire per tu besuar se ky eshte shkaku i vetem (shpirti dyshimit ). Per t'iu pergjigjur pyetjes nese martesa eshte biznes, mendoj se deri ne nje fare menyre eshte, per te dyja palet.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga mad
    Keshtu kane filluar te behen ciftet ne Tirane ne pergjithesi!
    Odeoni eshte mik dhe shok i djalit, ndaj edhe mban anen e tij! dhe eshte e natyrshme qe cdo shok do ta bente! por po te gjykoje njeriu ne anen e vajzes, do thote: djem te embel e te kendshem nuk ka 1 ose 2, dhe midis atij qe pervec ngrohtesise shpirterore dhe me ploteson edhe qefet e rinise dhe nje njeriu te thjeshte(dmth pa shume mundesi ekonomike) ajo do zgjedhe ate te parin! ndoshta kjo vajza nuk ka qene e tille para 2 vjeteve! por njerezit ndryshojne, ose me mire te them, ndryshon menyra e te menduarit dhe te arsyetuarit(jo gjithnje per mire)!!!!

{^_^}
    Ju pershendes: Mad

Vertet menyra si e analizon me indinjon, nuk dua te bej as grimen e polemikes me ju, por arsyeja dhe llogjika me shtyjne ne ngasje per tju thene dy fjale. Ne ODEON-ET, them ne odeonet se sjam i vetmi besoj, kemi moral te hekurt dhe parime baze mbi cdo aspekt human. Do te doja miku im MAD ta shikoje vec per 30 sec gjendjen e deshperuar te ketij mikut tim dhe mbase do ndryshonte mendimi yt totalisht. i vrare dhe i pa kallur ne dhe keshtu me duket mua. Vertet te kete arritur ketu shoqeria shqiptare qe ne lidhjet e shpirtit te te shohe kuleten pastaj njeriun bohhhhh kjo eshte per te ardhur keq!!!!!!!
    Normalisht kjo gjendje do i kaloje edhe ketij djali dhe normaliteti do zere vend ne jeten e tij te perditshme, por une mendoj se ngjarje te tilla japin goditje ne karakter. Jo me pak se para dy vjetesh une pesova nje zhgenjim dhe te them te drejten kur nisem per nje lidhje arsyetoj fort duke larguar disi ndienjen, gje per te cilen me vjen keq qe e bej. Ne pozicionin tim si Odeon ne keto raste ka nje opsion SHPAGIM. Askujt s`ja kemi per borxh dhe askush s`na e ka per borxh LENDIMIN.
    Kam jetuar plot vite jasht shqiperise dhe eshte e genjeshtert thenia qe paraja sundon ndienjen. Ne vendet ku kam banuar une perkohesisht akoma dashuria ishte primare. Krejt ndryshe ne Shqiperi.

Me respek Odeoni.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,071
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Ju pershendes: Mad

Vertet menyra si e analizon me indinjon, nuk dua te bej as grimen e polemikes me ju, por arsyeja dhe llogjika me shtyjne ne ngasje per tju thene dy fjale. Ne ODEON-ET, them ne odeonet se sjam i vetmi besoj, kemi moral te hekurt dhe parime baze mbi cdo aspekt human. Do te doja miku im MAD ta shikoje vec per 30 sec gjendjen e deshperuar te ketij mikut tim dhe mbase do ndryshonte mendimi yt totalisht. i vrare dhe i pa kallur ne dhe keshtu me duket mua. Vertet te kete arritur ketu shoqeria shqiptare qe ne lidhjet e shpirtit te te shohe kuleten pastaj njeriun bohhhhh kjo eshte per te ardhur keq!!!!!!!
    Normalisht kjo gjendje do i kaloje edhe ketij djali dhe normaliteti do zere vend ne jeten e tij te perditshme, por une mendoj se ngjarje te tilla japin goditje ne karakter. Jo me pak se para dy vjetesh une pesova nje zhgenjim dhe te them te drejten kur nisem per nje lidhje arsyetoj fort duke larguar disi ndienjen, gje per te cilen me vjen keq qe e bej. Ne pozicionin tim si Odeon ne keto raste ka nje opsion SHPAGIM. Askujt s`ja kemi per borxh dhe askush s`na e ka per borxh LENDIMIN.
    Kam jetuar plot vite jasht shqiperise dhe eshte e genjeshtert thenia qe paraja sundon ndienjen. Ne vendet ku kam banuar une perkohesisht akoma dashuria ishte primare. Krejt ndryshe ne Shqiperi.

Me respek Odeoni.
    ODEON

ESHTE E KOTE QE TE THEM SE JAM PLOTESISHT DAKORT ME TY

RRESPEKTE PER KEND VESHTRIMIN TEND TE JETES

SINQERISHT NGA ARUN

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Odeon_relax eshte e vertete qe ne shqiperi gjeja e pare qe bejne njerezit , te shikojne nga xhepi (portofoli), por kjo nuk i jep te drejte shokut tuaj te ndihet viktime e kesaj femre.... ai eshte treguar teper naiv keto 2 vjet qe pretendonte ta njihte ate femer....e respektoj dhimbjen e tij, sepse secili prej nesh ndjen dhe mendon ndryshe nga te tjeret, por duke e njohur tipin e femres me te cilen kishte te bente duhet te kishte mare masat me heret, dhe te evitonte kete "tragjedi te shpirtit" ashtu si dhe ti me lart ke thene qe tani e tutje ke nje mosbesim ndaj lidhjeve te sinqerta(ndjenjave te pastra kundrejt teje per hir te dashurise)....nqs kjo histori eshte e treguar pjeserisht, atehere arsyet duhet te kene qene te tjera qe e mbanin kete lidhje ne kembe nga te dyja palet......
    me respekt Piranha

KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    Me rop shpije hallall ja bof zoti asaj, pse re se nuk ka buke me honger ai nuk duhet te haj ne ajo, rrini mer kalamoja se mire e ka pas ajo, nuk i ka thone asigjo te keqe goca ka plot po ashu ne cuna kshu qe ishalla ky gjen shpirtin e tij binjak , kurse asaj i uroj te martohet me nai bosssss

Tung
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. LUTJA: Mesues na meso te lutemi...!?
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 10:42
  2. Williams dhe Kate tė dashuruar seriozisht
    Nga Shijaksi-London nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2005, 07:50
  3. Historia e trishtė e mjellmės sė dashuruar (rm)
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-12-2004, 09:39
  4. I Dashuruar Me Kembet E Nje Vajze
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-09-2003, 09:34
  5. SHBA: 1.5 milione shqiptare, te varfer
    Nga Orku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-09-2003, 11:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •