sydylimri
Hahahahahah ejjj keshtu eshte muabeti ore ju , okkk , lexoni me poshte :
NJE LETER DASHURIE !
E dashur ''A'' ( emri i vajzes ose i kafshes hahah )
Sot vendosa perfundimisht te te shkruaj , megjithes kam dashur me kohe te te nisja kete leter e bashke me te gjithe ndjenjat e mia me te shtrenjta ................
Llokumja ime e shtrenjte . Kaste e akullore me kerpudha ta disha sa me mungon , ah ta dish si gufon zemra kur te kujtoje ty o shqere ,ty o kumbull , ty o thelleza e endrave te pyllit tim !
Ndofta nuk arrita te te thoja sa te doja kur ishim prane ,dofta as nga puthjet e mia ( qe ti fala ate nate tek bukeri i llagjes ) nuk arite te kuptoje ca ishe dhe ca je per mua , o mushke e vogel , se je mushe xanxare oj ti rrushe ..... a te kujtohet qe doja te kaloja doren posht bluzes e ti me qellove me shkellme ...... ah ishte godijta me e emble qe kam ndier ne jeten time ......me bere gole , ah futboolistja ime , vecse po te qelloje dhe cik me forte athere te shifje ti kush dote te bente gole ............
Ah sa dua te luajme bashke bilardo , ah moj kumbull dhe tani qe po te shkruaj goja me leshon lenge , si qershi je ne mendjen time , e llokume me arra ne gojen time .
Ah o ''A'' kur do te ti kafshoje ato buzet mi shqerke e vogel ?
Kur do mund te te ledhatoje , sic ledhatoje macen e gjitones (hahahahaha ) . kur do mund te jemi bashke e te zhytemi tek njeri tjetri sy dy derkuca ne lluce .Ah tani qe thashe derkuca , verte kur te sfija nga pase si gic mi kishe ...... oh moj te cafte ujku ku je mi tani qe te kam kaq shume nevoje , sikur me kane rafur me cuknidhe jame tani ....Nejse qe mos dale nga tema , ate qe po te thoja me larte eshte qe ato qe kujtoj me shume prej teje jane syte , ato sy si te dhise qore te Xhevatit , dhe hunden , ate hunde si me pengonte te te puthja ( ah sa me mungon ajo hunde si krabe barriu ) , ah po dhe ato buzet e tua qe fshihnin dhembet e tua te shtrembet , ah po mos qene ato buze dhe po mos isha dhe une kaq delle , sdo kishim fatin te ishim njohur e s'do kisha mundesine te te kisha dashuruar ,
e megjithate prap te dua moj qene ,se tani qe jam vetem , me ka ik truri dhe me nje dhi do veja e jo me me ty !!!
Vertete ato gj.... i ke sa per te mbajtur me lagjen 1 jave me qumesht , ah lum si une do i bejma nja 15 kelysha e do i risim bashke aty ke ish komiteti i partise ,se ate vajta e zura me force une { ska burr nene te me xjerr qe andej se ti e ke parasysh si si bem une kur inatosem , jam a sjam demi yte , jam a sjam cakalli i malit , he pra fol jam a sjam egersire , se me pelqen kur me thua }
Te dua te dua perjetesisht gardelina ime
Krijoni Kontakt