Kėta tė forumit tė vjetėr kanė qenė dashnorė mė tė spikatur.
Neve kurse na ka shkelur koha e tranzicionit forumor.![]()
Kėta tė forumit tė vjetėr kanė qenė dashnorė mė tė spikatur.
Neve kurse na ka shkelur koha e tranzicionit forumor.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Meqe qeka dhane mundesia me shkrujt letra dashnie po e shkruaj edhe une nje per kukuvajken time.Per dashnoren time virtuale.
Ah moj kukuvajka ime qe te perpifshin erresirat e felliqura te ketij forumi fshataresk.Me mungon ne kete dite bajate ku jashte turfullon me egersi era e acarte.Sa sensitive qe me je mi dreq, sidomos ne menyren se si me zgjedh ata avataret tere hijeshi.Deri tashi i ke nderruar nja peseqind e une i shkreti i kam te tera koleksion.Ty ste besohet po une rrij e i shoh cdo dite.Ketij po qe i thone hall.Dua te shprehem,te ndjehem i lire,ta largoj ate mase te rende qe me ka pushtuar shpirtin,por ja qe se bej dot.Deri tashi i kam nderru nja 50 niche vetem se si me fol me shume me ty,por perseri i njejti avaz.Ti nuk ma var,je shume e keqe,nuk e di se si ma nxe goja ta them kete fjale.Por te siguroj qe buron nga deliresia e shpirtit forumor qe kerkon te gerricet me te gjithe pa perjashtim.Eh eshte e pashpjegueshme ajo dridhje kraharori nga gezimi kur shikoja postimet e tua.Zemra fillon te shtoje te goditurat,frymemarrja ngadalesohet....e me duart qe me dridhen mundohem te shkruaj.Cfare te shkruaj...dihet tashme,si gjithmone,me pelqen te te ofendoj,te te shikoj se si ti behesh me nerva e lajmeron moderatoret te ma fshijne edhe kete nich fatzi qe nuk jetoi me shume se dy dite.Ja keshtu ditet rrjedhin nje nga nje, avazi mbetet i njejte.Pa shprese,i vetmuar para kompjuterit meditoj,thellohem.Cfare te bej te marr numrin tend telefonit.Kam studiuar lloj lloj programimi qe te vjedh pass por pa rezultat edhe kjo.Nuk me mbetet gje tjeter vetem te zmadhoj ne maksimum fotografite qe ke vendosur tek albumi fotografik.....por dhe nga kjo po heq dore pasi nuk ma plotesove kerkesen qe te bera per te vendosur nje foton tende.Kukuvajka ime,o borzilok qe shndrit si vesa e mengjesit,me mungojne fjalet,ndjehem truthare para ketij rrumpallizimi shpirteror.Ti je gjithcka,aroma jote forumore po me can hundet.E di qe nuk me beson por ja qe zemra nuk genjen.Ajo rreh
e vetmuar,me merr kohe,me jep helm.Ah sikur vetem per nje cast te ndjeje bam- bumet e zemres time e pastaj te vdisja.Te vdisja i qete,me shpresen se trendafilja,borzilokja etj..etj me ka kuptuar se perse ndodh gjithe kjo anarshi ne forum.Te puth me mall,e di qe te shpifet po ske cfar i ben,thjesh leter eshte.
ah kjo ironia..................
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Korca princess your fine can i ahve your msn![]()
PATOSI
la vitta e una puttana, allora scopala
sure. Do u also want my address, home number and cell? cause you can have those too if you want lolPostuar mė parė nga Ando_Ylli
![]()
FalemnderitPostuar mė parė nga korcaprincess
Je tepėr e kujdesshme.
Ta kthefsha pėr tė mirė.
P.S-Tė tė jap njė letėr e njė stilo apo ke?![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
"Don't be affraid your life will end; Be affraid that it will never begin".
Krijoni Kontakt