Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    C O B sanguin Maska e whisper
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Toronto ( perkohesisht ne Tirane)
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Lule Portokalli
    Boooo sa i sakte! Thx!

ps. Mund edhe te mos i ishe pergjigjur fare.
    Do ta kem parasysh kete sugjerim sa here te me shfaqet nick-u yt.
    ......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
    drejt gjinjve te tu me ndjell...

instinkt i vetembrojtjes!
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga crazy old baby
    Do ta kem parasysh kete sugjerim sa here te me shfaqet nick-u yt.
    paqe...
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 10-12-2004 më 02:02 Arsyeja: gjuhe e huaj
    Ji Vetvetja!

seni Maska e weqkollari
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    SAUDI MEDINE
    Postime
    37
    CRAZY EDHE UNE DESHIROJ QE TA TREGOJ NJE TREGIM SHUM TE RE RENDESISHME . KISHTE QEN JE HERE NJE NJERI SHUM I DEVOTSHEM SHUM NJERIU I MIRE PO ASHTU KISHTE PASUR FIKEN NDAJ ALLAHUT . KY NJERI KISHTE QEN I MARTUM KISHTE PASUR NJE VAJZE SHUM TE MIRE AJO VAJZA KISHTE PASUR 9 VJEQARE POR KISHTE MESUAR PREJ BABAIT SE SI ME QEN E RESPEKTUME DHE ME PAS FRIK NDAJ ALLAHUT . KY NJERI FILLOI JETEN E TIJ ME ME FAMILJEN E TIJ NJE JET TE KENDSHEM . PO ALLAHU NUK E KA KRIJUE IBLISIN SHEJTANIN KOT I U MBAS PREPA ME VESVESE TE NDYTA DHE FILLOJ TE SHKOJ NE VENDE TE NDALUARA NE VENDE TE NDYTA NE VENDE QE ALLAHU JA KA NDALUE FILLOJ KY NJERI TE PRISHET TE MOS SHKOJ NE SHTEPI TE VONOHET NE PER VENDE TE PROSTUCIONEVE .

KY NJERI NJE NAT PREJ NETVE U KETHYE NE SHTEPIN E TIJ NE NETET E VONA HYRI NE DHOMEN TIJ DHE ELESHOJ TELEVIZIONIN DHE FILLOJ TE SHIKOJ FILMAT EROTIKE . MIRE PO QKA TANI U ZGJUA VAJZA E DEVOTSHE E SJELLSHME E CILA ESHTE MESUAR PREJ BABAIT TE SAJ MOS SHIKIMI HARAM DHE SHUM SEN DE TE DRYSHME . KUR E PA BABAIN E VET NE ATE GJENDJE
    O BABA O BAB KI FRIK ALLAHUT O BABA KE FRIK ALLAHUT DHE ME PASTAJ SHKOI NE SHTRAT PER TE FLJETUR . BABAI I SAJ MBETI NE ATE GJENDJE NUK DINTE SE QFAR TE BEJE , U MERZIT SHUM DHE FILLOJ ME QAJT . DHE ATE NATE NUK FLEU DERI NE NAMAZIN E SABAHUT . U PENDUE SERIOZISHT DHE NE QDO MOMENT JU KUJTOHESHIN FJALET EVAJZES SE VET O BABA KI FIG ALLAHUT . ME PASTAJ KY NJERI U PEN DUE PRE J KETYRE FLLIQTINAVE PREJ TE NDYTAVE . DHE ATE DITE SHKON NE PUNE KUR TE KTHEHET NE MBREMJE NE SHTEPI E NDEGJON ZERA DUKE QAJTUR E THRET GRUEN E VET I THOT OJ GRUE QKA U BE ASHTU I U PER GJIGJ I THA VAJZA NA VDIQ O BURI I I MI . KY NJERI THA OJ GRUA NE JEMI TE ALLAHUT DHE TE ALLAHU DOTE KTHEHEMI . PASTAJ E FALEMNDROJ ALLAHUN DUKE THEN ELHAMDULILAH QE VAJZA PERA SE ME VDEK KA QEN AJO SEBEB QE UNE ME U U DHEZUE NE RRUGEN TENDE JA AALLAH , O ZOTI JEM QFAR VAJZE E KAM PASUR DHE FILLOJI TE QAJ

KESHTU KRAZY KJO NDODHI ESHTE E VERTET PENDOJU EDHE TI NDOSHTA TI DOTE JESH SIKUR AJO VAJZA E FAMILJA JOTE TE JET NE RRUG TE ALLAHUT

WEQKOLLARI
    seni
    Jeto ne kete dynja sikur nje u dhetar dhe kalors.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Weqkollari !

Crazy old baby në këtë rast është TV-ja. Ti e unë , duhet të pendohemi për çka lexuam.

Kalofsh mirë !
    Where does a thought go when it's forgotten?

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368

TV-ja = haram penxhere'... me theks te e-ja e fundit. lol
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Weqkollari !

Crazy old baby në këtë rast është TV-ja. Ti e unë , duhet të pendohemi për çka lexuam.

Kalofsh mirë !
    Faleminderit MI KORAZON! Me pelqeu sqarimi i sakte dhe sintetik qe i beje Weqkollari-t,por eshte e drejta e tij te kete,te mbroje dhe te sugjeroje pikpamjen e tij.Ne kete bote gjithshka eshte relative,ajo qe une e quaj te mire,mund te rezultoje e keqe per dike tjeter dhe anasjelltas,por njeriu pendohet vetem kur ben mekat dhe nuk besoj se te lexuarit e shkrimeve te mija apo edhe te shume forumisteve perben nje mekat qe do ta devijonte Weqkollarin nga rruga e perdellyer e virtytit.

seni Maska e weqkollari
    Anëtarësuar
    26-05-2004
    Vendndodhja
    SAUDI MEDINE
    Postime
    37
    Crasy Ju Pershendes Qe Ma Pelqyte Sqarimin Tim Po, Shpresoj Prektik Ne Veper

Weqkollari
    Seni

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga weqkollari
    Crasy Ju Pershendes Qe Ma Pelqyte Sqarimin Tim Po, Shpresoj Prektik Ne Veper

Weqkollari
    Seni

?????????????????????????????????????????????

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 04-03-2024, 07:54
  2. Emrat dhe Cilesite e Zotit!
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-11-2010, 03:33
  3. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  4. Ka dashur fëmijë ka angazhuar fqiun t`i ndihmojë por…
    Nga strange në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 17:32
  5. Nese blen dhjete femije, njerin e ke falas !
    Nga Orku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-08-2003, 03:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •